Min vän, jag singlar den här slanten, sen fortsätter jag sjunga, ja sjunga för dig hela natten lång



friends will be friends

ja tack!


minimarket+skor+höst = ja tack!

Fia och Jag
, vi bryr oss!

chinatown



Jag vaknade alldeles för tidigt för att ha sovit så fruktansvärt dåligt i natt men plikten kallade, så jag drog på energin jag gömt under sängen och tog mig ner mot eskilstunavägen för att möta upp en gäng jehovas som var sugna på att inta mammas och min lägenhet i veckan, efter lite " har du semeter nu?"-trams. Drog jag till min sjuka syster och bjöd på bullar som jag så snällt fick av farmor igår, sen var det bara att cykla vidare för att ta ett dopp i det blå med Fiaplutt. Alice var måttligt förtjust att bada även fast termometern nästan sprängdes av värmen. Efter lite bad i det blå käkade vi massa kakor på en bastuhet ballkong och precis innan vi brände skinnet av oss hann vi blåsa upp en minipool att friska upp fosingarna i, resten är historia.

Ajö

Nöjd

'
Jag var lycklig nu är jag lyckligare

WayOutWest säger:

"Caesars
Hur gör man om man vill revitalisera begreppet "rock"? Behöver vi ens förnyelse? Hur reagerar du om du ska lockas till något som rubriceras "rockband"? Är det 'Wohaa' eller 'Blä'?

Inte lätt det där. Dessa dagar finns både nyhetsivrare som ratar allt som inte blandar femtioelva genrer, samtidigt som det finns reaktionärer som börjar grina så fort trumljudet på en platta inte låter kakburk från 60-talet. Båda åsiktskategorier är lika urbota trista, och man blir inte klok på vad som behövs för att skapa någon slags konsensus.

Tur då att vi har Caesars som bygger broar utan andra hjälpmedel än tidlösa låtar. "

A walk on the wild side


Mälaren



Igår kväll spydde jag floder, Igår kväll svimmade jag, Igår kväll grät jag, Igår kväll ångrade jag, Igår kväll svettades jag, Igår kväll blödde jag, Igår kväll saknade jag, Igår kväll önskade jag, Igår kväll drömde jag, Igår kväll orkade jag inte mer.

CCM


Vildgrisen




Jag har förresten hittat ännu en favorit affär i strängnäs förrutom Röda korset  är Vildgrisen min nya favorit, dessa godbitar ovan inhandlades för 18 rikstaler, är det billigt eller är det billigt, hur som haver, nu vill jag flytta hemifrån och fynda.


WayoutWest gör Det:

"Konst och musik har ju liksom alltid hört ihop, typ... tänk Sonic Youth, Yoko Ono. När man behöver nåt omvälvande, nåt som fa**mig rycker tag i en och får en att träda in i nåt som man inte vet vad det är men som betyder nåt som man inte är säker på vad det betyder och vad det betyder kanske inte är det viktiga utan själva upplevelsen och känslan just då är grejen. Nuet liksom... som popmusik. Då är Tino Sehgal receptet."

Ajö

Samlare



När jag var liten samlade jag på allt, inte nog med att jag hade en 10 liters stor box med bariesar, utan pogs, kulor och gogos, det gjorde väl i för sig de flesta ungar, men de slutade alltid med att jag inte fick nog. De skulle samlas på finlandsbåt hyttkort, klistermärken, glasfigurer, vykort, A.I.K grejor, Kosor, prinsess prydnader osv. I onsdags när Linn och jag roade oss som mest och drack våra himmelskt goda drycker bestämde jag mig för att jag skulle börja samla på dessa underbara små glassflaskor, så härmed tänker jag lämna all annan dricka bakom mig och börja hänga 24/7 på hemköp eskilstuna för att införska mina små älsklingar. Sa jag att jag har en ica påse fylld med finlandsbåt hyttkort, intresserad?

Bullfest



de bidde en roadtrip till Stallarholmen för att spana in lite antika stuf på nån auktion där. de bidde varken något för mig sara eller mamma så vi åkte och köpte fish'n' chips istället.
Istället för att packa ett gäng grejor till både finland och göteborg sitter jag här och käkar bullar,men vad gör det om hundra år. Tycker inte ni att mina bröst ser riktigt fylliga ut på nedersta bilden?

ajö


Lost & Found



Sara Honey Har blivit stor

Pliktverket


Fick finaste mejlet av Cicci:

Allt medan vi blir äldre, lär  vi oss att vissa personer som vi trodde att aldrig skulle strunta i oss,  helt säkert gör just det en dag.
Ditt hjärta kommer att brista,  troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du  själv kommer att ha sönder hjärtan  - kom då ihåg hur det kändes när  ditt eget gick i bitar.
Du kommer att gräla med din bästa vän.
Du  kommer att söka tröst hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit  dig gå igenom.
Du kommer att gråta över att tiden går för snabbt och  med tiden kommer du att förlora någon du älskar.

Så, ta för många  foton, skratta för mycket och älska som om du aldrig blivit sårad, för om  du så bara grubblar i 60 sekunder, är det en minut av för evigt förlorad  lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är  bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara  för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har  lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck  och som håller din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som  regelbundet påminner dig om hur mycket han älskar dig och om vilken tur  han har som får vara med dig. Vänta på honom som säger till alla sina  vänner: ' Det är hon... '

come let's pray for the weekend babe


efter två dagar fyllda med bara underbara människor, med allt från Kvinnan med stort K Linn  och en natt i Gredby, För en ljuv onsdag med morgondopp i borsökna och en eftermiddag i viptorp som bjöd på glada skratt. Till en smärtsam bilresa till strängnäs. Hade de inte varit för att dessa individer som timmar innan hade förgyllt allt vad mitt liv heter, så hade jag troligtvis inte kunnat sitta här nu och sakta smälta att hon faktiskt inte längre finns.

jag minns det som igår, men de har bara gått 6 år



jag minns första gången, du var liten som en mus och rädd som en harunge, du ville ligga i allas famn, där du kände dig trygg. Vem kunde motstå dig.
Du flyttade in hos mormor och ni var som helan och halvan. Du sken som en solig dag och gav som en måltid, du var alltid den som fick mig att le, att känna mig trygg, älskad och omtyckt, du var den hunden jag aldrig själv kunnat äga, du blev min hund när vi var hos mormor, du sov hos mig,åt med mig,gick med mig, du de närmaste ett djur jag kommit, även om de inte gick att förstå dig alla gånger, även om du inte alltid förstod mig så var du ändå den som fick mig att våga, du gav mig kraft, energi och ork att klara mig igenom min sjukdom, du gav mig glädje, skratt och livslust, du var den som fanns där.
Jag älskar dig nu och föralltid

för vi har solen i ögonen



jag trodde de var dax för finland imorse när klockan ringde, tidiga mornar= finland, men icke de, för nu är det nämligen så att jag vill tillbringa så mycket tid de bara går med en viss kvinna och eftersom SJ erbjuder ett tåg om sisådär en timma så tackar jag inte nej.
Föresten är Mary-Kate Olsen grymt snygg, hon skulle ju kunna ge mig hennes garderob,om hon vill?
 ajöken


Downtown



Halvsyster 26, vilket betyde en visit till stockholmie. Efter att kollat på Dirty Dancind 30896 gången i morse for jag pappa och min (hela) syser:D till staden, jag köpte sidenlakan till göteborgsvisiten och systeryster inhadlade ett par schyssta pjucks, så åt vi glass innan vi for mot västberga. Väl där fylldes magarna med ännu mer godsaker och inte nog med att de bjusades på fika, även goda skratt. Väl hemma kunde vi inte motstå kvällsmat på mc donald's, + meny för alla för vem kan motstå blå coca cola glas, inte min pappa, inte. Mät och belåten tänkte jag spela upp sista scenen i dirty dancing, bara för att jag vill vara en Baby och dansa.

ajö

don't stop me



För sisådär en 4 timmar sen blev jag kramad av en kvinna som vet vad kärlek handlar om, kvinnan är ingen mindre än Min Fia, Hon pysslade om mig som om jag vore hennes kattunge.
-"Vill du ha chokladkaka?"
 -"ät upp allt"
-" du är så vacker, alla vill säkert ha dig!"
-" alla är så ytliga och tjejiga, utom du!"
-" ska vi äta jorgubbs eller choklad glass, du får äta båda om du vill?"
-" men lisa du ska väl ha pannkakor"
Pierre gömde sig uppe hos mimmi och när han väl visade upp sig slogs vi alla om att få en bit av kakan
Fia -"är pierre här, HEJ PIERRE!"
Mimmi -"Vi har varit på mitt rum hela tiden!"
Jag - " HEJ PIERRE!"
pierre "hej fia...hej LISA! bor du också här?(skämtosido), jag har spelat guitarr för mimmi, vi åker vindsurfing nån dag va?"
 Nu vill jag mest sova efter nattens bravader.
ajö

allting är förrsent, förrsent för vin, förrsent för kärlek ren som snö



Jag kan inte längre Försöka.Låtsas.Chansa.Hoppas.
Jag kan inte längre

varje moln är trasigt, du räknar allt sorligt



SENASTE..

.. personen du tänkte på: Maria bästaste Jansson
.. personen du kysste: Max
.. gången du spydde: i våras nångång
.. gången du grät: jag gråter minst en gång om dan
.. pizzan du åt: i onsdags hos sara bandeera
.. gången du var i Göteborg: 9 år sen kanske
.. gången du var i Stockholm: en vecka sen
.. gången du var full: alldeles för länge sen
.. gången du var på konsert: de måste varit i somras/höstas nångång
.. personen som såg dig gråta: vet inte

Min hatt den har 3 kanter




Idag blev min far ett år äldre än förra året, dvs 51. Coongratsy
Dagen till ära klev jag upp ovanligt tidigt för att dra så mycket nytta av dan som möjligt, efter en snabb dusch och en stunds packande for jag och mamma ner på stan för att köpa och fixa en rad saker för att senare ta en hejdundrans god lunch på George's! Tacos utan dess like, mmmuums! Så mötte jag upp en blött Max och vi stod och klagade på regnet en stund innan vi var tvungna att söka ännu mera skydd i en trappuppgång som var härligt luffig, för att senare fly regnet hem till mig och avnjuta både Beach boys och Simon&Gurfunkel.
runt 17 var det smörgåstårta och ett gäng annat ljuvligt gott som serverades at pappas, fin fint sådär. Efter en kortis promenix med luddemaster känner jag mig sådär lagom pigg att planera packningen inför WayOutWest, känner på mig att de är lika bra att börja nu, annars kommer jag aldrig komma överfund med vad jag ska ta med.

ajööö

women



Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din
När jag i godan ro igårkväll räknade igenom mina klänningar, som jag fortfarande kan ha, fick jag ihop det till 21 st, så lyckogivande att jag var tvungen för att se vad omgivningen gissat, så jag började med mamma som drog till med 15st och tyckte att hon överdrev, Max gissade på 5-6, laaamt! Linn gissade på 11 och tyckte likatså att hon överdrev med den siffran, vinnaren i denna "gissa-hur-många-klänningar-lisa-äger-tävlingen" var nämligen min syster som gissade på 20 och därmed är den som oddsat hägst, tänkte fortsätta min tävling denna dag tills någon slår syster med hennes 20, och ni som läser är diskvaliserade.
En kvart senare efter att jag hört av mig till linn om min tävling fick jag ett sms som fick mig att vilja ta första tåget till eskilsstuna där jag kommit från några timmar tidigare i ett besök hos sara bandeera, men istället satt jag och valde ut orden med omsorg för att trösta den underbaraste kvinnan i världen som kände sig för bedrövlig, vilket jag förstår.
Jag hatar att höra hennes knäckas ner bit för bit av en pojke som inte ens är värd att nämnas vid namn för det han gjort.

ajös

snart 11



de är den 7 juli Sara är 18 år och en dag, Fluffa vill ut på krogen, Fia är okontaktbar sen i fredags, Linn är i Tunisien och så vitt jag vat körde jag i stort sett 20 mil idag, sträckan mellan Norrköping och eskilstuna lär vara något sånt, de ledde iallafall till att jag är riktigt haj på rondeller, att vägskyltarna visar hastigheten man minst får köra och att regn är något jag undviker att köra i. Eskilstuna erbjöd en syster som ville ha skjuts hem och även en runda förbi tuna park, där var de dött och kallt, men nu är de i stort sett klappat och klart med presenter till folk i min närhet, vågen. jag äälllskaaaar när att-göra-listan slänger iväg saker till höger och vänster och ger mig mer utrymme, är det förresten någon som äger ett fulländat teorikörkortspaket (jag skiter i om det inte sitter i hopp för nu skriver jag på den sista energin som jordgubbarna gav mig) Jag är död efter att ha spanderat cika en vecka hos min mormor, hur lame låter inte de? hur ansträngande kan de vara? Jo de ska jag berätta. inte ett piss de är de som gör mig på det här störda sättet, stockholms vistelsen förra onsdan gjorde mig deremot en smula het på gröten, så het att ella och jag nästan tog en barrunda på stan innan vi for till bromma, sa jag nästan? klockan var 20 när visningen var klar och maten käka vi på 10 minuter, om inte mindre, så att tala om en barrunda sisädär 5 timmar senare var inte med på kartan, vi drog till bromma och kollade på nåt sjukt humorprogram och så somnade jag till nån deckare som bara var förrvirande. nu börjat jordgubbsenergin ta slut.
Sa jag att jag lyssnat på håkan i nästan 2 timmar i sträck idag, sånt får mig att hoppa av förtjusning, inte just nu, men tanken får mig att le. Så åt jag fajtasalladen på max, sånt gör också dagen till något extra, jag tror förresten att de är regnet som suger ut all min energi, så därför ska jag dra mig till bingen nu, som man säger i östergötland.
KÖR HÅRT BRITT MARIE! (linköpingsuttryck)
ajö'rö

Carin Wester

Carin Westers Vår/sommar Kollektion 2009

En söt ella utanför Berns

Carin Wester med modell

Michaela Forni

En suddig Yvan " The Face Hunter"

Gunilla Ponten

Karin Winther

Marina Kereklidou

Eleonore Nygård

RSS 2.0