okomplicerad underhållning


Hey buddies!
Jag har så himlans många bra saker som jag ser fram emot den närmaste tiden. Måste säga att de senaste dagarna också varit himla fina. I Lördags var jag och Ella på F12, som jag förväntade mig vara ett ytligt steckarställe, men vissade sig vara mysigt och himla bra. I söndags dog jag dagen-efter döden och åt bara framför teven och rörde mig ytterst. ytterst. lite.
Gårdagen innehöll en heldag på Flatenbadet med Sofie och Sara. Jag tog årets första dop och det var AMAZING skönt. Och idag har jag hängt med pappa och Inger vid djurgården för att avsluta kvällen med Sofie och Hanna på bar 54, sen tog jag och Hanna en turist sitsing och jag köpte pappas present.
Men för att komma till de himla många bra sakerna som jag ser fram emot så är det först ut : Morgondagen, nämligen onsdagen den 11:e juli, då min Far entrar sitt 55:e år, det ska alltså firas med tårta tillsammans med min syster och världens sötaste systerson. Vi ska nämligen åka till Strängnäs och när vi ändå är där ska jag passa på att träffa upp Fia över en öl på kvällen, optimalt bra.
Torsdagen ska jag ägna åt packande, till vad kommer några rader ner.
Fredagen kommer ägnas åt att vänta och vänta, vänta och åter vänta tills halv tio då min pojk intar storstan, hjärtan i miljarder skulle jag helt klart skriva under på.
Sen kommer lördagen då det vankas festiligheter både här och där. Först och främst hos min halvsyster ute i förorten, hon har entrat sitt 30:e år och man måste såklart fira det. Framåt kvällen kommer Fia upp hit och hon jag, Ella, Gustav och Hanna + några till ska sannerligen festa till det, så då önskas det fint väder tack, som igår!
Då kommer vi till söndagen som innebär packande inför måndagen för då......
Då åker jag och Gustav till Finland! Så jag kommer både träffa Linn, Mummi och Vaari då! + Att pojken min är med. Kan det bli bättre?
Nu vet ni!
Puss

Your Visits Are Getting Shorter

Här kommer en dröss med Peace and Love -konsert-bilder

Timbaktu, himla fin spelning, Jason är en klippa han.
Så Roxette, som var sådääär.
Sen var det Winnerbäckarns tur, vad ska man säga. Magiskt
Kungarna från Broadway aka. Eldkvard. Mysiga gubbar som vanligt.
Mumford and sons, första gången jag såg dom. Men deffinitivt inte den sista!
Laleh var söt och flumig.
Såg Maggio, då Petter och Daniel Adams Ray dök upp på scen, det var mäktigt.
Markus höll en spelning med P3 live session, intimt och mysig förmiddagshäng.
Billy Idol, körde både Sweet sixteen, White weeding och rebel yell, så jag var glad.
SEN! kom Bloc Party, kan ha varit den bästa spelningen under festivalen.
Kent, himla fint och himla regnigt.
Tredje gången jag såg Anna Ternheim och hon gör banemej aldrig mig besviken.
Sista spelningen var Soundtrack of our lifes och det är fan en synd att dom ska läggas ner, sådann här bra musik vill man inte gå miste om i live-sammanhang.

first days of summer

Så fort jag fick chansen och ledigt så tog jag mit till den här fina mamman och hennes älskade son, närmare bestämt min systerson och gudson, så himla bra är han.
sen kom min älskade karl hem och då blev jag såhär glad efter lite sushi och pussar.
sen fotade jag nostalgi-bilder på jobbet. Humle och Dumle (världens bästa barnprogram från 70-talet)
mina sista dagar som praktikant på UR innehöll inspelningar, gottis-ätande och UR:s årliga sommarfest. Vilken succé
mamma, Sara, Liam och jag åkte till Ikea en sväng för att köpa massa presenter till Liam som nu funnit på jorden i en hel månad och så åt vi såklart Ikea- mat . bäst.
sen blev jag anställd en vecka på UR, för att sedan få semester dagen innan midsommar, då kom Gustav och käkade lunch med mig, Tobbe och John sen gick vi hem i solskenet och jag bar på en förkyldning som jag då förträngde.
Så ni kan ju själva räkna ut att det blev en lugn midsommar, fast Hampus 6 år höll igång mig och Gustav ändå. Jag ska säga er att det var himla skönt att ha en lugn midsommar. Det behövdes med tanke på att jag sen skulle åka på Peace and Love som jag fick av mamma i examens present.  Men det äventyret får ni veta mer om en annan dag.
puss!

RSS 2.0