v ä r m e



ge mig 30 graders värme och kilometer lång strand.

cause I'm living on a jetplane

Hemma i Svea rike efter en helt underbar vecka i värmen. 3 flätor, fräcknar och flaggig näsa drog jag med mig hem och massa annat smått och gått. Vi njöt i 27-30 graders värme och bad varje dag osv. underbara Kap verdianare och afrikaner och sjuuukt god mat. Jag mår bäst nu, förutom att jag ska fixa tentan när jag kommer till halmstad om typ 2 timmar känns det faktiskt skönt att komma tillbaks dit, har saknat alla goingar!
jorå så atte det var väl allt jag hade på hjärtat.

lev väl!

Adios

och nej jag har inte dragit än. Kan inte somna, antagligen för att om 2 timmar tar vi bilen mot arlanda. Är svinigt peppad, så för att tagga till lite mer knarkar jag musik som passar för stunden, eftersom jag inte har något bättre för mig får även ni ta del av min spellista:

Adios Amigos- Marit Bergman
Africa - Toto
Solstingeling - Grotesco Gänget
The Seven Island - Joel Alme
Don't Stop me now - Queen (såklart)
Holiday - The Tough Alliance
Inland empire - Peter, Bjorn and John
Vi är på gång - Tomas Ledin (mest för Saras skull)
Rockin' all over the world - Status Quo
A sunday smile - Beirut
Beach - Mew
Sverige - Kent
E18 - Dektektivbyrån

såg att allt vart i kursiv text nu, men jorå så atteh de får la vara så helt enkelt.
Ta hand om er!

once



Frankensteins bilder från Torsdans och Fredans bravader
Om 10 timmar drar jag härifrån till Arlanda och imorgon bitti far vi mot varmare länder

hejråå

kärlek ren som snö

klockan är tio och jag klev upp för ungefär 1 timma sen, efter att ha sovit i omkring 5 timmar. Ändå känner jag mig riktigt pigg, kollar nyhetsmorgon och packar det sista inför hemresan om en timma, på måndag vid denna tid är jag däremot varken i Halmstad eller Sörmland utan i Afrika, de kund einte sitta finare. Det var så grymt länge sen jag var på solsemester och bara flööt runt, så därför känns de extra skönt att komma iväg såhär under tenta tider.
Jag vet att jag för nån vecka sedan var helt deppig och funderade över vad jag egenligen skulle göra med mitt liv, jag kan bara meddela att jag är på banan igen, jag har hittat allt vad de gäller för motivation och inspiration. När jag kommer hem från Afrika ska jag sätta igång en del av projekten, varav ett är att inhandla möbler till MIN lägenhet, samt ta tag i att skriva ett reportage tillsammans med Hanna. Jag älskar när saker styr upp sig och de bankar lite extra i mitt hjärta. Solen skiner inte  än, men de gör inte så mycket när man ska spandera 6 timmar på ett tåg i detta avlånga land. Jag gräver ner mig i kurslitteratur och tänker lite på sånt och såna som gör livet värt att leva. Vi hörs la snart hörni!

aadios!

oxford comma



lite mat, lite alkohol, lite mys, lite fest och grejer från den senaste tiden. Ullis är bildägaren

how I feel about you now

Jag har ju inte sagt något, men lägenheten är nu min och när jag blir av med Victors grejer ska jag köra igång och inreda, här är massa inspiration:







VV



5 timmar
4 saker att fira
3 Cafeer
2 Kaffe
1 Foccacia

Fin Tisdag

you're my wonderwall

Godagens! Jag fattar inte hur man kan gå från att vilja gräva ner sig i underjorden och aldrig ta sig upp till att sväva på moln i det blå. Jag är så fruktansvärt lycklig och de känns inte som att något kan få mig på dåligt humör nu. Igår var hur som helst även det en lyckad kväll. Vi startade upp här innan vi for ut i natten, de blev både Bulls och Bond innan jag slagade gott, efter alldeles för lite sömn den senaste tiden. 
Om sisådär 4 timmar ska jag dra mig mot Halmstads norra del för att fira Fröken Hilström som fyller 21, sen är det tänkt att vi ska ut i natten och slira, japp det blir en tredagars för min del, kunde inte kännas bättre, med tanke på att jag inte kommer kunna utnyttja Halmstad utbyttet nästa helg, men däremot kommer jag stecka i värmen. Kunde inte se  i fram emot det mer. 


under the gun



fääst från den senaste tiden.


Ölspelet med elefantregeln

Nathalie var med


Mian svänger loss

och de dricks såklart vin i mängder

Kimpan och Ullis

Helsingsborg-Tobbe och Filip

Peezen och Jino

hårda brudar

muschelistach

Kim occh Filip gifte sig

Lotten påväg ut

är nu hemma från ännu en utekväll som stavs lyckad. Känns tomt i lägenheten, alldeles för tomt.

on a island where the sunlight hit your eyes

De senaste dagarna har jag känt mig så himla omotiverad, trött, ledsen, irreterad, över egenligen ingenting. Igår vi 02 tiden förändrades allt. Jag har haft den finaste dagen på länge idag. Det är så man blir alldeles varm i själen. Ikväll ska de skålas och jag känner att jag är back on track när det gäller det mesta.

20100210



det är absolut inte nånstans min dag i dag. Denna vecka kan skjuta sig i huvudet. Nästan, jag vet att jag är den mest negativa människan på denna jord, och förlåt men du behöver faktiskt inte läsa, men däremot måste jag skriva av mig. Jag orkar inte svara när folk ringer. Pallar inte kolla på teve, inte heller at öppna en enda kurslitteratur bok. Jag är så sjukt omotiverad och vill just nu bara vara hemma i Strängnäs, stå på abboreberget och skricka så det ekar över hela mälaren. Jag kan inte se något som positivt. Det hjälpte inte när jag sov en stund heller. Vaknade nästa ännu mer deppig. Jag vet inte ens varför jag skriver här, för det gör inget bättre, utan tvärtom känns det ännu mer värdelöst. Skulle kunna posta 1000000 inlägg om allt som stör mig, som gör mig ledsen, arg, irriterad, deppig osv. men vad är det lönt, jag orkar inte tänka på det, för blir bara ännu mera nego. Om det nu går. 

bonjour



Är sinnesjukt trött, på det mesta rent ut sagt, eller mest på vardagen, de flesta skulle trivas med att gå endast en dag i veckan och ha självstudier den övriga tiden, men jag går ur balans. Har ingen motivation och förstår mig inte på varför dagarna flyter iväg utan att något sker. Imorse vaknade jag åtta och ville bara sova bort dagen, för att de känns så värdelöst att inte ha något vettigt på schemat. Visst vi satt en stund på Stads för att ta itu med instuderingsfrågorna, men lönt när jag ändå inte läst. Jag hade kunnat läst igår, i förrgår och nu, men min motivation är som bortblåst. Min hy är svindålig och jag borde börja äta bättre, jag borde ta tag i något och inte tänka jag har mycket att göra, för det har jag inte, jag har alldeles för mycket dötid som jag ägnar åt denna värdelösa blogg. Imorgon känns som en bra dag för att på något sätt starta upp något. En bit i "processen" är att gå ut och gå varje morgon, startade upp det imorse med en promenix, så ska jag inte köpa ett enda klädesplagg innan Afrika. Imorgon ska jag på möte för Breeze magazine. Martina medelade att de behöve nytt kött och jag behöver ha något att pyssla med, jag minns när jag skrev för apaper, då hade jag på något fint sätt en glödd och inspiration för att skapa, nu sitter jag mest och funderar över tusen onödiga ting.
Fast egentligen är jag bara jävligt förbanad över att inte HFAB ringt. Så ajg får väl trakasera dem igen, men troligtvis får jag bo på gatan under sommaren. Är negativ till det mesta just nu, så kan vi inte bara strycka ett streck över vardagens tristress och skjuta fram tiden en vecka. Snälla..

produktiv

1.Startade morgonen med att trakasera Jessica på HFAB, efter ett långt samtal så kom vi fram till att hon hör av sig imorn.
2. Sen drog Ullis, Kim och jag till lockcenter i hopp om att Kim och jag kunde få ställa upp som hårmodeller, därmed gartis klippning och färgning, men icke.
3. Så hem och ner på stan en sväng igen med Ullis och Sabina, vädret skrek solglasögon, så jag köpte såklart ett par.
4. Så satt Ullis och jag och njöt av solen vid Nissan
5. Somnade en sväng i soffan
6. Drog bort mot Nyhem för att gå på renoveringsmöte med Smedan, vilket inte gav oss ett piss så vi drog till hemköp och köpte chips och gick hem till henne och gjorde mat.
7. Massa tevetittande senare drog jag hem och nu piggande jag helt plötsligt till. värdelöst.

Ungefär så har min "produktiva" Tisdag sett ut, imorgon blir det träning och plugg på schemat, så får jag reda på hur det blir med lägenheten, kom igen nu och håll alla era tummar för att jag får den.
Adios!

I want to break free

mobilbilder från senaste tiden



Mezzo häng

Albino anden

Vårtecken

Arktis eller?

"hej vi är på mårtens toan och har inget bättre för oss än att fota oss"


Östra  stranden med Smedan

Wonderland



schisses jag blir helt lycklig av det här vädret. Smedan slog en pling imorse och tyckte att vi skulle ut i solen och gå, istället hamnade vi på Espressos uteservering med varsin macka och kaffe. På eftermiddan fick jag nog av att sitta inne efter att ha städat hela lägenheten , så jag drog ut, slog Smedan en pling och vi drog till Östras, njöt av havsutsikten, sen drog vi hem och snart ska de kollas på Alice i Underlandet, underbara söndag!! 


Monkey Buisness



Spexad kväll. Vin, Lek och Skador kan sammanfatta det ganska bra.

when the weather is fine



spola tillbacka tiden 7 timmar, då jag vaknar, Smedan, Ullis  och jag tgar oss ut i solen vid 9. Traskar bort mot örjansvall hållet och går tills vi kommer till ett fält där vi fattar att vi inte kan fortsätta gå. Sen traskar vi tillbaka, en och en halvtimma senare är jag hemma, försöker hålla mig vaken, men somnar och vaknade för en halvtimma sen. Kunde inte känna mig piggare nu.
Igår vart en riktigt mysig dag. Vi startade igång med e mezzo fika i några timmar, sen drog vi runt på stan innan vi satte oss ute i solen på Espresso, sen knallade jag och Hanna till hemköp och köpte på oss Taco och kilade till henne, kollade den ena kärlekesfilmen efter den andra. Ullis joinade och vi började laga mat. Fortsatte med filmtitandet framåt midnatt. Så de blev inget Göteborg för min del, som det var tänkt, båe tåg och bussbiljetterna var way to dyra för min plånbok, med tanke på att de behöver sparas eftersom de bara är 14 dar kvar tills jag drar till kap verde. Kunde inte längta mer, iof är de ju varmt i denna del av landet, men jag vill ha färsk frukt, massage, en strand och 38 graders sol.
När jag ändå är igång och skriver vad som mer ser ut som en uppsats än ett inlägg, så kan jag tala om för er att ikväll ska det vinas 3 apor. Brudsen kommer hit innan vi drar ner och gör stan farlig. Men innan dess ska jag la hoppa upp ur soffan, käka lite och duscha mig fräsch, för det är banemej det sista jag är nu.
Nu får det vara nog på skrivandet.

Ha det fint!

från mars till mars


Mars 09

April 09

Maj 09

Juni 09

Juli 09

Augusti 09

September 09

Oktober 09

November 09

December 09

Januari 10

Februari 10

Mars 10

Ett år av förändring

free world



godkväll mitt herrskap! Nu är håret nyduschat och jag har slängt i mig lite käk, för om en och en halv timma äre kareoke, ska sitta fint.
Annars har dagen lång bestått av film, diskussion och genomgång för hela slanten. Hann även förbi H&M en sväng efter det att jag och Sabina kikat på en lägenhet.Köpte på mig ett par fräscha tights. 
Somsagt kvällen/natten avslutas ute i kylan.

Adios!

Fräckt

http://www.hellokittyshoppen.se/

http://kjolar.info/

http://www.testaskraplotter.se/

Malte har varit i farten och här är några av hans projekt, kika nu hörni!

and I was dancing the whole way home


Rockenroll blåa ögon



Det luktar vår!
Hade Gästföreläsning 2 timmar, sen drog Smedan, Ullis och jag till Mezzo. Alex blir alltid extalterad över vad vi ska beställa varje gång, denna gången blev det sprödbakad lax med kokt potatis, fick en highfive över mitt "modiga" val. Så blev det såklart kaffe och kaka på det och en dos plugg. Sen knallade vi runt på stan innan jag drog hem. Hade fått erbjudande på två lägenheter, varav den ena är min egna, så det var ju spexigt, vorre ju inte helt fel med 1:a hands kontrakt och ingen flytt. Nää nu ska jag ta itu med nåt vettigt.

adios!

ännu en måndag



förrutom Lägenhetserbjudandet har denna måndag varit lika tråkig som alla andra måndagar den senaste tiden. Föreläsning i 3 timmar. Hem och tvätta en bra stund. Ullis kom förbi en sväng och tjötade. Så har jag städat och inte pluggat ett dugg. Är rätt motivationlös nu, så våren skulle behöva ta och komma nu. Eller så kan vi spola fram 20 dagar, så jag kan komma till värmen.

skojar ni?!

Vi 15 tiden idag mejlade jag en annonsör på blocket på "skoj" på en asfräsch lägenhet, liten men fräsch som tusan, en timma senare blir jag uppringd av annonsören och på onsdag ska jag på visning. Lägenhetshetsen sätter igång nu när jag inte får behålla GT lägenheten förrän till sista maj. Men en flytt hit och dit gör ju aldrig nåt.

Här är förresten bilder på den fräscha lägenheten:



vad säger ni?

RSS 2.0