påls bagerier

image897image899

LinnDarling och jag förflyttade våran dejt till veckan serru, men pappsen och jag tog ändå en trip till eskilstuna för jag behövde glasfärg. Så tog vi ju självklart en sväng hos farmor&farfar där våra magar fylldes till max, sen körde jag runt lite i stränkan eftersom jag kör i bilskolan på tisdag första gången kändes de som jag behövde träna några kilo innan.
Visste ni förresten att svt börjat visa Adam&eva avsnitt+ att jag köpte massa godis på willys, kalas!
förresten så vare så varmt ute att man kunde ha jeansjacka och då hade ju jag de!

ajö! L


flyg du lilla fjäril

image895

Jag och Sara ber om ett lass sommar, jag är trött på snön och vinterjacka. Imorgon ska jag träffa en av världens bästa människor, hon är så där härlig på alla sätt och viss och vi ska leka i solen!
Nu är jag ganska trött på att bara ha 1,2,4 och 6 på mitt rum, ska pallra mig och och kolla på Tjenare Kungen, kanske iaf ta en apelsin och slå på nån annan skön rulle♥

ajö!

inte helt fel

image887image888image891image892
image893image894

sydag ute i ellas kåk, fick ihop ett halvt linne, och klipte av armarna på tröjan ovan så käka vi våfflor, arvids egna som var typ 2 centimeter tjocka med potatis älskart!
eftersom klockan bara är 6 och eftersom de står 8-0 mellan mig och pluggandet tänkte jag jämna ut de lite genom att ta mig an naturkunskapen, eller så kollar jag på det våras för frankenstein, de var alldeles för länge sen jag såg den och eftersom vi kolla på det våras för  sheriffen hos ella fick jag lite Mel Brooks feber.

ajö! L

e-mail

image885image886

nu åker jag till ella!

ajös L

10. långa vägar

image881image882image883image884

jag tog skogsbiten hemåt från stadstjejen, har nämligen flyttat till min far f.r.o med idag.
fia-lotta är en annan som står med på mina vänner listan, ringde nyss och meddelade att hon troligtvis om hon inte har ont i huvudet och orkar osv ska ha en liten movienight! jag var iaf välkommen i vilket fall som helst vilket betyder att de kommer bli ännu en pluggfri kväll. 8-0 till lisa- pluggandet.
idag var jag farbror Blå.

ajö! .L

dom fyra årstiderna

idag har jag lekt med min vän, hon kallas härmed Brownie, egentligen har hon två andra namn varav ett är helena och så kallas hon massa annat, kärt barn har många namn som man brukar säga, denna vän ligger mig varmt om hjärtat. så idag har jag helt enkelt mått bra inombords, min älskade Brownie diggar inte att va med på kort men hon gillar att terra mig som en och annan paparazzi. Vi åt choklad så köpte jag ett resårband.

här följer ett bildspel taget av "Brownie-kamomila-fländran-puppy"
image877
image878
image879
image880

ajöken! L


men jag svär att jag hörde frälsningsarmén sjunga om att lämna allt bakom sig

hemma från mormor

image869
mimmi lika glad och söt som vanligt
image870
mormor vet vad sara och jag behöver, hon hade bakat kakor och köpt godis, behöver jag säga mer
image871image872
image873
image874
en tripp in till norrköping, där monki har öppnat och mediamarkt, kalas!
image875
håkans nya plata, happyface!

efter en snabb vistelse i home landskapet östergötland är jag tillbacka med en hel del i bagaget, eller inte, men jag hittade iaf en present till ella, jojomensan och lite annat som håkans nya kärlek. och ett nytt usb minne, mitt andra på en veckas tid, känns lite vansligt att säga det men jag tror jag behöver ett till och massa annat krafs som mormor skulle säga. nu är jag trött så

ajö! L

say goodbay to all of these ghost in your head that's one sleeping in your bed

image867

nu åker jag mamma , sara och min målarväska till mormor&mimmi
ses på onsdag!

The end .Leva livet nu ska jag leva livet, jag leva livet, dom ska få se vem som roar sig!

head and shoulder knees and toes

GRATTIS MAMMA

image865image866

idag blir min mamma 48år, grattis

dresskvinna

image853image854image855
image864

idag fick jag min påsk present av mamma, en klänning som ni kan kolla närmare på, på bilden ovan . Eftersom jag inte hade något bättre för mig så tog jag och min loving mother en sväng på stan, de hela började med att jag provade ett lass klänningar varav en dög. så var vi borta på röda korset som hade stängt, jag har gått förbi röda korset miljontals gånger (nästan) och varje gång, utom en gång vare stängt, den gången då det faktiskt var öppet var de fullsmockat med pensionärer som var ute efter fika och umgänget, sådär härligt trångt. Men idag var det stängt men vi var iaf på den där antik affären som jag jämt glömmer vad den heter, min mamma är en sucker på antik affärer, aktioner och allt som hör till. Jag hittade en emma stol som var skönt blommig men kräsen som jag är köpte jag den inte, snål är jag också. men dom sålde ut LP skivor för 10 rikstaler styck, och de kan man inte tacka nej till. Jag orkade inte kolla igenom alla lådor men hittade "we are the world" -Lp:n som ni också kan titta närmare på ovan, den spelar för fullt just nu faktiskt.
Vi hann även med lunch på prinsen då jag äntligen fick avnjuta deras nacho, heaven!
med munnen full med skumbananer och Bob Dylan och gänget i öronen önskar jag er en glad påsk!

never ending story. Love to love

chicken

image843image844
image846image848

image849image850image851image852

dagens
1. åkte med en leverans påskliljor till Farmor&Farfar
2. Farmor,Farfar, jag och sara nördade framför våra bästa år som är överdrivet spännande
3. vi åt massa massa massa massa påskmat
4. sara och jag kollade gamla foton och jag lästa älsklings barnnböckerna
5. åt massa massa massa massa efterrätt
6. sara och jag nördade med kameran, jag stoppade in två körsbärstomater i min mun och de var underhållande tyckte vi, så varför inte ta kort på de?
7. rulla fram
8. ska kolla på en värsting till syster
9. fast den har hållit på ett bra tag nu
10. jag gillar inte bilddagboken längre.

the end .L

imorgon är det inte lördag

image841
bild

jag vill vara blond ;NU
jag vill ha en blommig väska;NU
jag vill ha blommiga shorts;NU
Nu tog chipsen slut.

Uncle Fester

image822image823
image824
image825


Sista dagen, finally! de hela slutade med att jag bara gjorde ett prov, eftersom Jari är en sån förstående naturkunskaps lärare och lätt oss som har matteprov få flytta provet till väckan efter lovet, nog om det skolan är ju officelt slut nu!
Min kära mor hade handlat ihop lite smått och gott som jag, mamma och syster njöt av. kunde de bli en bättre skärtorsdag, imorgon bär det än en gång av till eskilstuna för att avnjuta en påsk middag framavlad av Farmor&Farfar "kocken av Lisas freestelser".
Gla' påsk!

The end .L
ucky med Britney Spears känns helt plötsligt nostalgisk , hah!

You see boys are back in town

image817
image819image820
image821

köpte en liten brosch på Gina trikåååt igår, eftersom de behövde införkaffas ett par nya svarta tights från placet, så därmed gav jag 25 rikstaler till välgörenhet, Sara tycker sånt är typiskt mig.
Vidare svängde jag om i min nydesignade kjol och shakade lite hips till boys are back in town.

denna onsdag finns inte så mycket att berätta om, vi fick rädda miniann på gympan med hjälp av HRL, en gummi docka som behövde luft och kärlek och det kan ni förstå att hon fick, miniann.
Imorgon är sista dan innan lovet och jag har två helvetesprov, naturkunskap och matte, så ny kanske förstår varför jag möglar framför datorn istället för näsan mellan ett gäng matte tal.

The end .Lussebullar och pepparkakor, vädret skyltar julkänslor


älskade lissie

image800
image801

Igår var ingen bra dag,  jag fick besked av pappa om att Lissie blivit ihjälbitten av hunden som attackerat
henne för en tid sedan, sånt gör mig flyförbanad människor som inte kan koppla sina djur och ta hänsyn till andra, jag menar ska hundar i det området vara instängda pga  att den hunden ska få vara löss. Jag blir så less på att det ska behöva gå såhär långt, herregud.
Lissie blev 5 ½ år.

´The end .Love you

paint it black

image799

pim pim klubba är nya skiten.
jag är klar med min klänning på kläddsömnaden inom en snar framtid, vågen, känns sådär
lagom skönt för
1. jag har liksom snart hållt på med den i ett år
2. jag dissade bollarna
3. den blir rätt check i sommar, hemma när jag sover. eller
iaf snart är jag klar och vi kan väl tacka gudarna för de.

lång dag foxes, egentligen vill jag bara skola av resten
och åka till Linn.
Men jag är inte sån så jag bitter ihop tar mig i kragen
och möglar vidare.

The end . Landet lagom

men du har något bättre, något kärleksfullt

image798
Konstnären

igår gick ju som vi alla vet melodifestivalenfinalen av stappeln, eftersom min syster är en riktig MF-nörd så ville hon såklart inte missa det och eftersom sandra skulle ha lite folk hemma som skulle checka finalen så for vi dit. Började med att vi missade sådär 10 minuter vilket gjorde min syster lite halvt hysteriskt så löste Mattis de genom att låta syster och mig agera testkaniner, vilket ära. De började med att drinkarna var riktigt goda och gick till att de blev drinkbara, ja men när han började blanda kolasås Tomatpure dvs allt de hade hemma ställde jag mig på tvären. haha, Björne var lika oslagbar som vanligt, men roligast var ändå när Henke med ett leende på läpparna utbört; " alltså han skulle man ju fan kunna ligga med!" tänk dig en lagom byggd kille på 22 bast med ett leende på läpparna utbrister detta. De är vid såna tillfälen man ska filma.
Kvällen var ung och de bjusades på hjärtchips och frukt, Mattis och Henske svängde loss till Bratt-sången och min syster och jag gungde i takt till "in the ghetto". elvis är tider foxes!

vi var sådär lagom pigga imorse, men pallrade oss, oj nu ringer sara!
hehe, tösen påminde bara om vårat andra hem, skolan.  iaf syster, jag, papi och ludde tog en sådär lagom lång runda imorse, så smällde jag i mig en hel rada mackor, sen somnade syster och jag i min säng, ganska utslagna vaknade vi typ 14 och så for jag mot mamma och hon åt hennes håll. så roligt var det.
nu ska jag käka twix som min kära mor inhandlat , hon vet vad jag vill ha.

The end .Läckert!

mörkblått nästan svart

image792image793
image794
image795image796
image797

lördagsmorgonen knallade lågsamt fram, jag gick och filosoferade om att åka till Ikea
och köpa massa hyllor och grejs till mitt rum. Pappa tyckte de lätt som en bra idé, så vi
åkte mot kungens Kurva och tänkte att vi lika gärna kunde ta en sväng på Heron City
eftersom min allmänbildade pappa hört att de öppnat en ny affär med elektroniprylar och ilband
ligger sånt mig varmt om hjärtat som typ kameron.
väl inne upptäckte vi de även sålde dvdfilmer, cd-skivor osv om vi säger såhär vi tillbringade ca 1 timma
i att kolla på sånt vi inte skulle kolla på, pappa köpte 3 cd skvior och jag ett usb, vilket jag faktiskt behöver
och jag höll mig ifrån alla billiga helt mangifika filmer och cdisar, oh Lord!
det blidde helt enkelt inget ikea inga hyllor och inga grejs, men man ska inte vara bitter för det, för vi har chips hemma!

the end .Livin' thing

I'm just here for the wine

image791

the king vinet skulle du prova!

fel

vi tog oss friheten att invadera aarom, fia släppade med sig johan och hans vän
vi käka lite fika och fick sällskap av Präntarn-Jerry..
for hem till mah place och lyssnade till sugarbaby love, där snackar vi nostalgi,
där snackar vi lycka där snackar vi varför-levde-jag-inte-då?

image787image788
image789image790
fia feat. ella feat. jag feat. min tatuering feat.raggmunkarna

ska kyssa lite på min tatuering ta ett smackprov av fetaost/oliver pajen och njuta av denna otroliga fredags kväll, folkes! kvällen är ung.
The end .L
oyal and true

liverpool

image778image779image781image783image784image785

jag är klart säker på att jag inom en snar framtid ska ta mig till england, nån weekend i London
senare mot Liverpool där jag tänkte se hur länge jag stannar, sedan drar jag över till Irland och utforskar
Dublin. Efter att ha besökt England ska Kuba bli mitt nästa mål, shake my hips och äta natchochips.
Sen tänkte jag ta några månader i New York och sisådär nåt år i indien och själklart Grekland, igen.
Men först på tur står Paris, med mindre än två månader kvar till avfärd, de känns sjukt.
för er som inte vet har jag varit förälskad i staden sen jag började kolla på disney filmer, ni vet Skönnheten & odjuret, ringaren i notredam behöver jag fortsätta. Hursomhaver jag kan ge den på att inom en 10 års period, sitter jag på min franska balkong, känner doften av nybakade baguetter och funderar över om jag ska ta en trip till New york över helgen medans min älskade pojkvän är påväg hem från våran Villa i Liverpool och senare dra jag igång en Beatles skiva som sjunger om Penny Lane och Strawberry fields. För att inte tala om mina gallerior i London, självklart Paris och New york, Stockholm och Bangkok, överallt när som helst lyder mottot.

The beginning. Livercool

För vi ska dansa i neon

image772
image773image774image775image776image777

JAG ÄLSKAR MUSIKALER
ALLT FRÅN;
SWEENEY TODD till GREASE till MOULIN ROUGE till RENT ochsåvidare
ska käka lite apelsiner och skriva lite om imperalism (historialäxa)
THE END Lax&Qinoa

The wizard from Oz

Treorna årliga musikal, i år var det The Wiz

image766
image767
image768
image769
image770
image771

greatest

L

image765
: Idag kom nya numret av ELLE


the end .L
isten, do you wanna know a secret
I'm ain't ilove with you.

För alla har feber i ögonen



image756image757
image759
image760
image761image762
image763
image764

Det sitter en gubbe med tomteskägg utanför och väntar på bussen
Jag läste en gång om en kille som saknade sitt ungdomsskägg
så kan det vara.
Medans jag klickat ut de här bilderna, satt in dom i bloggen och skrivit om skägget
har jag snyttit mig minst 6 gånger. Jag lovar att min näsa kommer förbli rudolf med röda mulen- röd.
eftersom de inte tycks enklare än att min pappa smittat mig förra onsdagen och jag var hemma hela förmiddan
igår tänkte jag för mig själv att jag faktiskt verkligen skulle behöva gå på fotot, så jag tog bussen som var inne 15.18 i eskilstuna, traskade min lilla gång till skolan mötta upp sara, köpte en ask Läkerol och satte oss att vänta på Carina. sådär 1 ½ timma senare hade jag gjort det som behövde göras, de susade i hela hjärnan och
jag for hem.
eh skitsama, jag kommer inte vara helt kry imorgon heller, men jag måste fan ha bild och kolla musikalen The wiz

lika intressant som vanligt.
The end .Loverboy


lillstrumpa&systeryster

image754image755

min syster som 70-tal.

the end .L

fredagens bravader

image750image751
image752image753

På mitt insiativ köpte vi en japp på konsum, jag förstod att min mamma skulle köpt hem massa
godis så jag var inte så orolig för att vi skulle bli godis-fria vilket fall som helst, vi tog oss en titt i den
nya H&M katalogen och kom fram till att vi bara skulle bli fattiga om vi fortsatte så vi spelade de nostalgiska lätt

sönderspelade Tjejsnack. Vi orkade såklart inte spela klart, men vi fick något annat på läppen, för Helena ringde
och sa att de var parthey uppe i templet, vem har fest där uppe?
Helena och hennes vän ville ju såklart ha sällskap av oss så vi tog oss bort mot templet, mötte upp Helena och hennes vän, nu kommer det bästa på hela jävla natten.
Fia och jag var sådär halvt sugna på att röja järnet och kände väl lite halvt att de bara skulle vara europa foxes där. ,men ack så fel. när Helenas vän som jag bara såg konturerna av i mörkret kommer fram i ljuset och utropar " DE ÄR JU LISA!" med Liselottes röst,  jag kan inte annat än krama om henne och tacka gudarna för detta under, nu äre såhär att Liselotte är en av de sötaste, underbaraste, snällaste omtänksamaste osv människa jag känner och vad är oddsen att Helena känner henne, jo dom går tydligen i samma klass.
snacka om ödet.

Tempelfesten var ganska död och vi drog efter sådär en 40 minuter efter att spanderat 30minuter med att prata med nån Sara som fyllde ut meningarna med "jag skämtar".
väl hemma kändes knät rätt fine, eftersom jag spanderat kvällen utan både bandage och krycka så var jag riktigt happy och jag tycker att lite elouge borde jag få att jag tog mig upp för alla trappor vid templet utan att böna eller be det minsta.
Natten spanderades med att fundera över vem jag verkligen är och vad jag egentligen gjort för  världen. Ibland kan jag bli sådär lite för depremerad efter att ha haft en kanondag. De gjorde inte min natt att fundera över hur dum och idiotisk jag kan vara ibland och hur mycket jag skulle vilja fylla ut det stunderna med att jag istället gett  lycka och glädje.
Vi kan helt enkelt sammanfatta med att jag hade en sådär härlig Fredag och att jag nu ska proppa i mig massa bafusin och honungsvatten för att få en viss kontroll på halsen tills ikväll för då blire andra bullar, modevisning a'la Frisörtreorna a 'la syster modellar a' la god mat, det sista var bara en liten förhoppning om att vi käkar middag på papas tapas.

The end .Lucy in the Sky with Diamonds


tuttifrutti

image748image749

äntligen fredag, finally, de var verkligen pricken över allt.
så trött efter denna långa veckan. bluuuäh!
hursom haver barnet kär, solen sken och jag är kär, vart jag än i landet vänder
älskar jag våren som kom med varma händer, lyckan stanna lycka kom
jag är glad gå in på thecobrasnake.com
hahah, jag smittades av poesidagen igår
tänkte ta itu med en hel radda bilder innan fia-lottan kommer hit.
jag är godis sugen och tänker tvinga tösen köpa godis med mig, annars!
vad intressant det här blev då..

the end .Lollipop

yesterday's

image745image746


Poesidag för hela köret,först fick vi lyssna på 3 poeter, Isak var favoriten, sen iaf var jag unt sara bandeera med i olivias grupp och lekte "poesi lekar".
vi tröttnade efter lunch, saraisen for hemåt och jag drog till munktell för att se hur de gick för ellas företag. träffade en hel del nära och kära, först och främst ella, men rebecca var där och sålde konst, så kom fia med hennes klass och nattiz, anna, cimone, rebecca från tosterö, en hel del goingar.
sen blev de en kortis fika med mamma för att senare träffa inga och ha ett ännu kortare utvecklingsamtal.
så vart vi sugna på chips och resten är historia.

the end. L

Romme

image740image742
image743image744

4/3 -08
strålande solken
strålande sällskap
strålande ont i knät

1,2,3 fyra jag är en partymyra

image739
bilden kommer från

mitt knä är skaddat, jag känner mig typ bakis i hela kroppen, inte ågren-bakis
utan romme-bakis, fast de roliga tog slut lite väl fort.
vädret var iaf på topp och folket likaså, bilder kommer senare, youknow!

Ella om du läser detta så tar jag bussen imorgon och jag vill att du och jag ska fota en hel massa i helgen! du förstår mamma pratar i telefon och som hör till har jag inga pengar på mobilen, men hörrö vi syns ju tomoorow!
tänkte läga upp mitt knä HÖGT nu spana in lite roomservice och käka vindruvor, du vet gröna.

the end .Lalalala

bakom mina solglasögon kan jag va' mig själv

image735
image736
image737
image738
 de översta bilderna är från kobran .
och den blonda snyggingen är från mitt egna arkiv.

bortsett från att solen sken och att jag blev av med bollarna på min klänning och att min syster bjöd på kakor
och att jag missade fotot och att jag fick sova i 2 timmar, så var den här dagen inte den bästa. jag hatar lingonveckan, jag slängde tilloch med ut mig inför sara och hedvig att jag inte ville vara kvinna, fast då skulle jag ju vara bög. men så frågade sara om jag helst skulle leva med pms och födda barn eller penis och ingen hjärna.
jag bestämde mig för att jag är rätt nöjd att vara kvinna sen åkte jag tåg med Louise.

var stolta kvinnor
the end .Lady

the time

119603-722

fick lite tid över för annat, eftersom syon inte verkar göra sitt jobb.
så självklart bestämde jag mig för att slå mig ner i datasalen checka bdb och all världens bloggar
good work.

så kom jag på en grej, jag kände mig sådär lagom pigg på att komma hem way to sent ii mogon så slog de mig att jag faktiskt kommer komma hem tidigare imorgon än idag, eftersom den kära fotolektionen slutar 18.40, men om jag framkallar mina bilder överdrivet snabbt och slänger på ett filmstjärneleende till Carina så kanske, man kan pallra sig iväg någotlunda tidigare.
men de blir roligt att åka till romme, jag har ju inte åkt någe snowboard alls i år, senaste i typ mars-april förra året och det mitt herrskap, de är skam.
sån är de och jag är snart klar med min klänning på kläddsömnaden, sätt betoning på snart. började sprätta bort alla bollar som jag hålt på med hela 3 och en halv lektion, bara för att. de vart piss.
nu är jag allmänt sugen på muffins och en mugg te och pelle svanslös skulle inte heller sitta helt fel.

the end .L

everything has a face

Kobran

image728
image729image730
image731
image732image733
image734

bussar mellan eskilstuna -hällberga borde gå way to oftare
söndagen tillbringades iaf på ica maxi bra länge, där jag skrappade ihop två böcker, en paris bok och en
julbok (den kostade 1 spänn!) syster skrappade ihop hela tre böcker och paphy och inger ska vi inte tala om.
Min mage påminner mig alltför ofta om att jag är inne i den såkallade lingonveckan, och de känns ju sädär lagom lägligt efter som romme står på tapeten på tisdagen. hujedamig vad jag önskar att jag kunde trolla, då skulle jag trolla hit massa kläder också, Cory Kennedys garderob vorre inte helt fel, eller varför inte peller svanslös filmen.
snälla ge mig ett trollspö

nu måsta jag ta mig i kragen och få lite gjort.
the end .Looooser

Håkan Hellström är en dröm

image718

Håkans nya singel!

RSS 2.0