Doktor Glas

hit och dit, här och där.

it should be winter now, but my mind is still june.


she&him

sådär! Efter en långhelg hemma känner jag mig tusen gånger starkare ungefär. Det var nämligen det som var min överaskning.
I onsdags tog jag mitt pick och pack och for till Eskilstuna för att först överaska mammsen som var chockad och genast drog med mig ut på Grappa och efter det slog vi oss ner framför teven med chips dipp, bäst! Torsdagen spenderades med telefonen i högsta hugg och tusen telefonsamtal till praktikplatser. Sen blev det lunch på papas tapas och en sväng på stan innan jag raskt tog mig bort för att överaska Mummi och Vaari och sen dök Leila även upp, bäst det också. På kvällen for vi ut till Syster yster i Sara, hon vart ju inte överaskad eftersom hon kände till min hemlis, vi lekte med wordfeud och åt bakelser.
Fredagen spenderade jag bland Stockholms gator och hörn med Ella, bäst såklart och på kvällen så kollade såklart Sara och jag på Idol och somnade sött hemma hos henne.
Klev upp alldeles för sent på lördag morgonen men har som tur är en tålmodig bästa vän som inväntade mig i Eskilstuna. Vi gjorde knasiga filmer och gick till en stängd second hand butik och skrattade gott åt att Gustav blivit uppraggad av en 40-årig gubbe dan innan, fast i växsjö dårå. Hursonhelst så blev även lördagen en succé, eftersom jag hann med både att träffa Linnsan och ha klassreunion hemma hos Lovisa. Dagen avslutades på Gamla blås dansgolv tillsammans med Micke, Liselotte, Amanda och Denise. Kanske den finaste helgen i år.
Nu väntar några månader med C-uppsatsande och praktiksökande och jag ska hinna vuxna till mig några liter. Samt packa ihop min lägenhet, planera en New York-resa och leva ut min sista tid i Halmstad.
För övrigt borde nu börja lyssna på She&Him, mums!

sorry is the only love that I´ve know

Har en liten överaskning på gång, kan tyvärr inte avslöja det ännu med risk för att det inte längre blir en överaskning. Men om vi säger såhär, det ska bli så förbannat kul och bra! Välbehövligt om något. Har förövrigt kappat av 4 centimeter hår idag, Gustav satt och väntade och när jag var klar så trodde han att vi tagit en pause i klippandet, så obviously så syns det ju inte. Odrastigt är min melodi för tillfället, ska satsa på att hitta en löslugg och spexa till tillvaron med istället. Nog snack om hår, för nu ska jag peppa min överaskning.

RSS 2.0