fix you

har en spellista på Spotify som heter "Fääst ellää?" tillägnas festliga tidpunkter om dagarna, enda sedan 11 idag har den varit igång, det är riktigt festligt nu när tentan till förra kursen är inlämnad och på muntliga tentan idag blev jag godkänd!!
Kunde inte kännas bättre, även om de regnade när vi cyklade från skolan kunde jag inte annat än le, en helg fylld med festligheter, imorgon kommer finaste Micke och på lördag flyttar mannen in i huset. Jag skiter i om jag inte har något jobb i sommar än så länge, för livet är så underbart ändå.
Om typ två veckor är jag 20 vilket betyder hemfärd och festa till det med alla goingar där hemma, ska bli fint.

de var allt jag hade på hjärtat!
Friiiiiideeeens!

16.16

Hur lyckas jag alltid med 1000 stavfel, min tenta innehöll x antal, föregående inlägg likaså. Så mejlade jag pappa nyss, 5 senare ringer han upp:
"Så nu önskar dig kålar och damsugare?!"
"Så näste schema kommer bli intensvt?!"
Jorå så atte, tjejen som kan stava har ni här. Borde ha stavningshjälp både på blogg.se och i Hotmailen, fast de verkade ju inte hjälpa med tanke på att jag ändå lyckades stava Hvitfelt med d på slutet 2 ggr.
De är hur som helst hela fantastiskt skönt att ha en tenta överstökad, de blir la bara att ta tag i nästa.
Egentligen kommer dethär inlägget mest upp för att de inte är dags att laga mat ännu, dvs. kan jag jobba med min tenta, men då ägnar jag tiden till att ordbajsa lite här, smartast i stan kanske!
posa på bänken i mammas kök är grejor de!

Heroes

Jag vet att jag inte är den enda. Alla människor har väl samma behov, då på olika plan. Jag tror jag har en extra dos av det bara.
När jag var liten kunde jag sitta ensam på mitt rum i flera timmar, bara leka med mina barbiedockor och andra ting. Timmar kunde gå och tillslut kom mamma alltid in och kollade så jag levde. Men jag var inte medveten om tiden, de var jag och leksakerna i timtal.
Så började jag leka med Maria, jämt lekte vi. Vi bodde två hus ifrån varandra, så var vi inte hos mig så var vi hos henne, men oftast lekte vi i min lekstuga.
Vi flyttade från Linköping och helt plötsligt var jag där igen, Ensam på rummet i timtal. Mamma tjatade att jag skulle ringa vänner, gå ut och leka, men inget kändees riktigt lika kul utan Maria vid min sida.
Så kom nya bästisar och andra försvann, men Maria och jag höll fortfarande kontakten.
Hon hade en jobbig tif i sitt liv som vi bearbetade tillsammans, då över telefon eller så åkte jag till henne över loven. Så löste sig allt för henne och jag fann en själsfrände , Tessy, vi lekte varje dag. Tessy, Johan, Danne och jag. Vi var av samma skrott och korn, så den dagen när mamma och pappa skilde sig kändes de inte lika ensamt att gå igenom eftersom även deras föräldrar var skilda.
Ett år gick och vi skulle lämna skolan vi då gick på, för att bli äldre och förståndigare. De andra började på Karinslund och jag på Asken.
Danne och jag gjorde slut och Tessy och Johan gjorde slut.
De blev inte riktigt detsamma efter det. Då kom allt, allt rasade. Jag blev dålig och stundtals kändes livet ovärt på alla viss. Min syster levde tonårslivet, pappa träffade en annan och mamma jobbade dygnet runt kändes det som. Allt föll liksom samman. De var då jag bestämde mig för att aldrig hålla fast om någon person.
Starkast ensam kändes då som enda lösningen. Jag hade vänner, men aldrig som fick komma in på bara skinnet, då försvann jag hellre bort än att bli ensam igen.
Så jag började måla, måla i mängder. Jag började på en bildkurs och de planerades en resa.
Den sommaren åkte vi ett gäng på 15 pers till Lettland och skapade på alla sätt som var möjliga.
Efter det öppnades jag upp, blev frisk, såg inte allt som svart eller vit. Jag hittade vänner som betyde så mycket. Vi delade allt. En vän gick bort i Cancer, men vi hade varandra, vi grätt, skrattade, dansade och sjöng oss genom livet.
Så var de dags att skiljas ifrån dem. Vi blev äldre och alla började på olika skolor. Men vi höll kontakten, jag ville hålla kontakten. Vi sågs då och då, de kändes alltid så skönt att kunna ringa och bara kunna gråta ut och finna tröst hos någon.
Linn och jag fick finare relation, jag tror ju äldre man blir ju närmare växer man varandra och vi är så lika men ändå så olika, jag kan säga allt och inget till henne och läsa av henne på en blick. Hon är ett stöd i stormen. Tiden gick och jag träffade en pojke. Allt gick så fort och i ren panik från gamla vanor, slängde jag bort det, flydde närheten. Jag är så närhetskrävande , men när det kommer för nära flyr jag istället. Därför är jag så rädd för relationer, yttliga relationer kan man ha i tusental, men de är de nära och intima som får  mig att fly.

Så i höstas lämnade jag allt där hemma, jag tror att jag flydde lite, relationer som inte kan byggas och jag behövde en ny ruta. Micke är nog den som jag känt pushat mig till det. Utan honom hade de nog inte blivit såhär bra. Relationer är enligt mig en av livets stora byggstenar. Jag ska inte stressa in i något, men när det känns såhär rätt vill jag inte trycka på bromsen. Jag vill berätta för alla vad jag känner, men jag är så rädd att de istället ska leda till att jag slänger bort det.
Att få det ömsesidigt är det finaste som finns. Att vakna att någon kramar om en , eller säger att man är finast är något som jag tidigare skulle skrika och springa ifrån, jag vet inte om jag växt så eller om jag lämnat perioden av ensamhet bakom mig. Men som min kloka vän Liselott brukar säga, går det lätt så är det rätt. Relationer på alla dess plan ska man vara varsam med, man brukar säga att folk lär en saker, men relationer blir jag aldrig klok på, jag tror jag lär mig själv av relationer, till vänner, familj och alla människor man möter.
Men de är något jag lärt  mig vara varsam med, visst kan man vara stark ensam så länge du har någon som stötar dig när de blåser extra mycket.

13


Förrfest anda at my crib, med massa frukt och mumsans

en taggad Adam



En argsint Filip



Filip vill inte ha sällskap på toan

Jocke gifter sig med sig själv

Tequillarace

en nykter Lotten

pigg trio

Stabilast

Frankensteins bilder!

Igår stod förrfest hos mig på tapeten, Ullis, Smedan och jag värmde upp med lite fruktstund innan resten rullade in. Sen drog vi vidare till Caféet där de var lika spexigt som vanligt. X antal intressanta toa besök och så hem till världens stökigaste lägenhet. Nu är tentan äntligen klar, så bara att  ta tag i den muntliga tentan tills torsdag, sen tar jag mig friheten att leva, för Micke kommer!!

Three



får lite ångest över att vi fick pengar idag ch de börjar redan sinna ur. De får bli en snålis månad, enda stor kostnaden blir väl dock sinnesjukt höga mobilräkningen och Siesta biljetten.
Har haft en fin dag även om de innehållet lite för mycket tenta pluggande, men har hunnit svepa en pizza och chillat med sköna brudisar.
Nästa torsdag är allt som sabbar det roliga i livet över, då 2 tentor ska vara avbockade. Så kommer ju Micke också och valborg ska firas och såntdära.
Får inkludera lite vita helger, inga kläddinköp och inte alltför mycket fikande så ska la ekonomin gå ihop.

fridens!

fortunate sun

Dagen körde igång på bästa sätt då jag blir väckt av en fin man, jag skjutsade bort honom till skolan, så cyklade jag hem för att fixa det sista innan redovisningen vid 12.
2 timmar senare drog vi och scannade in 3st 200 sidors böcker och mejlade ut. Tog omännskligt lång tid. Så mötte jag upp Frida och Anna, så drog vi bort till Linus, som fick äran att klippa av x antal centimeter på mitt och Annas hår.
Sen for jag hem för att ta tag i den nya tentan som ska vara spikad tills på Tisdag, en sida senare la jag den åt sidan, rostade lite kikärter och gottade mig, dör lite över hur gott det är, nu är de iallafall slut och de är jag också.

Puss&sooooov gottast!


Tom&Jerry

Käkade tom&jerry kex igår, vilket var sjukt längesen jag åt (innan igår då).
Annars var vädret jäkligt velligt igår, en solig morgon blev senare en regning eftermiddag som giick vidare i hagel och så sol igen.
Jorå så atteh, idag får vi tentan, så de betyder intensivt tentapluggande till Tisdag, och tisdag-torsdag ska ägnas åt en muntlig tenta som jag ännu inte gjort, sen kommer Micke ner och partajar hatten av sig. vallborg ju!

pööösss osv.


- Du vet att de här rummet är överfyllt av kärlek nu

sitter i ett regningt Halmstad och är så fruktansvärt taggad på sommaren.
Smedan och jag tog en sväng förbi Mezzo för att slösa bort dom sista slantarna på deras underbara fika, så en sväng på stan då jag tömde plånboken på 49 spänn för en schysst jeansklännings/skjorta.
Dagens motto blev hursomhelst "skönt till sommaren", men måste erkänna att jag gillar läget skarpt just nu.
Har kroniskt pirr i magen och ler inombords, känns som jag flyger på moln och mitt hjärta bankar extra hårt.

Fridens!

aprilhimlen


Emelie Andersson fyllde år en torsdag och vi lyckades få henne att sjunga på Kareoken

brudsen bakifrån



Alex bjussade på Kaffe under intevjun för Breeze


den vilda fredagen

smedan matchar cupcaken

och så i veckan bakade ullis och jag muffins och kladdkaka

nu är de bara nån vecka kvar av fina April, finfina april som bjudit på så mycket gott.

Jag är kärleken jag är din vän, Jag är den som lyser i ögonen


ännu fler bilder från i Fredags fast domhärra har André tagit.

Hade så fantastiskt kul även igår. Ett gött gäng hemma hos Sabinoos och sen ut i natten, en sväng på Caféet och så så klart förbi Mc's innan hemfärd. Somnade såklart med teven på, så imorse vaknade vi av oljudet från nåt sinnes barnprogram på 4an. Jag bröt mitt pizza löfte och Gustav hittade tilslut min fjärrkontroll. En alldeles underbar helg skulle man helt enkelt kunna säga.


Ha de finers! pöööööööööööööuss

The kids don't stand a chance


Frankenstein är fotografen

Så himla grym kväll igår. Vi drog till Bolmens för att grilla, chilla, spela kubb, fotboll och käka korv (eller kööörv, Kåårv, köörrv, kärt barn har många namn) Sen drog till Mian för att ha en hemmafest som ledde till att vi drog vifare till BoB för att spela bowling. Är i stort sett helt frisk nu, tror de var den värda kvällen som bidrog till att min förkyldning taggade ner.
Vi svänger vidare ikväll, då med förrfest hos bästaste Sabinooos och så vidare ner bland Halmstads gator.

Håll i hatten! puss&sånt

Noskapin


18 år med en bläckritad "tatuering" av Fia i mammas kök

När jag sätter ensam i lägenheten och inte har något att göra, slutar de ofta med att jag saknar saker, männsikor och platser. De slutar alltid med att jag tänker på vem jag ska ringa först, eller vart jag vill åka mest eller vad jag vill ha mest. Just nu står en fika med Linn och ett samtal med Fia högst på listan, så saknar jag när mamma kommer hem med Nudlar från Spice Hot när jag ligger hemma och är sjuk och platsen jag saknar mest är nog verandan i Finland eller kanske berget.
Jag pratade med Pappa imorse och tydligen ska de inte dit över midsommar, men Erik, Sara och Benny skulle åka över, jag hoppas som satan att jag får en stund över att åka dit, saknar Finland något så otroligt nu. När sommar närmar sig och vattnet börjar bli varmt de är då jag vill springa runt barfota i Lintoloutu och dansa till en Kopparbärsskivan med Linn.
Nästa vecka är sista näst sista veckan på denna kurs, det betyder att de endast är 7 veckor kvar av denna termin och mindre än än 2 månadader kvar till Finaste Liselott tar studenten.
Imorgon är det exakt en månad kvar för mig som tonåring, därför blir jag lite extra nostalgisk när jag sitter här med täppt näsa, med solen gasande i ögonen och med en hals som ger mig rena wiskey rösten.

games



såklart har jag nu åkt på en förkyldning, satans skit. Men i brevlådan låg ett kuvert fyllt med bilder från världens bästa Linnziiiee, bästaste bruden i världen juh! En go blandning från de senaste åren.
Sabina, Kim och jag har börjat planera lite smått inför Siesta! vilket känns helt bäst det också. De sker alldeles för mycket trevligt i min vardag för att jag ska ha tid med att vara sjuk, men jag knaprar piller, dricker te, honungsvatten, vitamindrycker, käkar apelsiner och allt nyttigt jag hittar, för nu ska jag banemej bli frisk och kry!

adiöööös!

mansard roof



Kommer aldrig någonsin få nog av detta vädret. Denna dagen startade upp med en morgonpromenix till Östra stranden, såkalrt skulle jag sjunka ner i lera när jag skulle känna på vattnet, så de blev till att vi fick traska tillbaka hemåt. Så en sväng plugg(?) med Kim & Sabinos. Så ikväll tog vi oss bort mot Taki Naka för att införskaffa lite Sushi och slå oss ner i gräset i Picasso parken och satt där till solen svek oss.
Ska försöka trycka i mig lite piller, apelsiner, te, honung och vitlök nu, så jag inte bli förkyld eftersom halsen inte mår helt okej, satans heller att jag ska bli sjuk nu. inte i detta väder. Pratade förresten med finaste Liselott hemifrån igår, får aldrig nog av den tösen, de är något med hennes röst som får mig attt känna mig trygg på alla plan, vi pratade om allt och inget, sånt som betyder roch inte betyder, det behövdes, hon behövs.

Puss osv.

OH Oh oh


Jag och Sabinooos i Fredags

oh fina ni! jag har haft en sådann underbara helg som startade  igång med skönaste förrfesten i mitt crib, de skålades och dansades vilt tills dess att vi drog till både Caféet, Bulls och morfars. Så lördagen bjöd på utflyttningsfest hos Natahlie, roligaste på länge med underbart sällskap och många skratt. Kom i säng förrän vid 5 då folket behagade att dra sig hemåt. Så på söndan var jag tröttare än tröttast, satt större delen av dagen hos Parham, där han jag och Hanna O försökte få ihop något vettigt till vår tenta på Fredag.
Så kollade vi såklart AIK-Gävle matchen och Elitserien kvalet, som gnaget SÅKLART tog hem, gladast! Så drog jag förbi Smedan för att meddela den glada nyheten, hon är iof varken AIK:are eller sportfantast men hon tyckte de behövde firas, mest en anledning till att fika. Så vi tog oss till Robert's, och Kim, Sabina, Lotten och Ullis joinade. Så dök Gustav och Mathias upp, inte alls bakis efter lördagen, eller? Hursom vi satt la där till nio innan jag kände att jag behöve sova ett lass, med tanke på att de idag skulle föreläsas om Virituella Världar.
Efter dagens föreläsning drog Smedan, Kim, Sabina och jag till Picasso parken för att njuta av det underbara vädret, ska försöka plugga lite nu eftersom de ska promeneras med Gustav efter att han umgåtts klart med Coffe.
 
Och nu vet ni allt om vad som hänt mig de senaste dagarna
Ha de fint!

du var aprilhimlen



du är det finaste jag vet, när allt annat är falsk och fel

finfinfina dag! Vaknade upp hos en fin man, med en klarblå himmel utanför fönstret. Tog mig ner i stan för att ta en fikarond med Smedan. Vi tog oss en frukost/lunch på Sandy's, en Chai ute på Espresso, en sväng förbi mezzo för att fota Alex och så vidare till H&M och systemet för att ladda inför ikväll, eftersom är alldeles för fint för att sitta inne tog vi ännu en Chai på C&C .
Nu är min kyl fullproppad inför våran invigningsfest av våren.
Puss och sånt!


ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev med det.

Goddagens snyggingar!

Skojar ni underbart väder eller?? Dagen körde igång på ett alldeles utmärkt sätt. nämligen på Mezzo. Smedan och jag tog oss dit för en intervju. Alex bjöd på kaffe, espresso och capuchino, mumsans. Vi fotade en sväng innan vi båda begav oss till biblan för att i nån timma plugga på redovisningen tills imorgon. Så drog vi ett gäng ner i stan för att inviga våren med glass. Godast. Så väl hemma tänkte jag göra bakpotatis, så jag satte igång ugnen, när väl potatisen skulle in så rökfylldes hela lägenheten. Men jag körde in potatisen iallafall, så en timma senare kollade jag potatisen, de hade inte hänt ett piss, så jag slängde den och kokade pasta istället, tror jag ska ta mig en sväng ut i det blå nu.
ajöös

Weekend Wars


Frankesteins bilder från i Onsdags när vi lekte College girls.

Dagen har mestadels spanderats på Mezzo.  Smedan och jag ordnade till oss en tid med killarna på Mezzo innan öppning imorgon, så då blir det både till att intervjua och fotografera Halmstads bästa fik. Sen ska de såklart pluggas och sånt, men de är en annan historia, nu ska jag kissa ut all kaffe som jag lyckats få i mig i dag. Är fortfarande sjukt speedad.
Adios!


Abbey Road

så var de första minutrarna av tisdagen här. Måndagen spanderades i gott sällskap. Vaknade av att Mian ringde och skvallrade om hennes kärlek, så några timmar senare dök Smedan upp och hon och jag drog ner i stan och mötte upp Larsson, tog en fika på Espresso och så dök Mian upp. Klockan blev tre och AIK-Örebro matchen drog igång, så jag tog mig hem till Parham för att 90 minuter senare besviken sitta och spela wii fotboll med honom, om vi säger såhär både han och jag tillsammans spelade bättre än gnaget idag. Useeelt!
Så drog jag hem till Smedan där de blev taco mys med henne och Larsson, och såklart en kärleksfilm, som Smedan alltid lika gott delar med sig av. Så kom Mian dit lagom till Johan Falk. De blev mörkt och vi knallade hemåt.
På vägen hem diskuterade Larsson och jag hurvida man tolkas i sina blogginlägg, vad folk tror, tycker, tänker om innehållet. Helt ärligt kan jag säga att jag mestadels skriver för min egen del, de kan låta själviskt, men tanken med att blogga är väl som en dagbok, fast att folk får ta del av det. Jag kan ibland vara väldigt öppen och ibland inte.
Det har ju såklart med det privata att göra. Jag kan själv tycka att jag är alldeles för privat i mina inlägg, och kanske inte alla gånger alltid kan stå för det i efterhand, men för stunden kan de kännas skönt. Men varför gå och ångra saker?
Istället skriver jag , lägger ut bilder, på vilkor av att ingen såras eller kränks, de är ju trots allt inte det som är tanken för mig med att blogga. Istället skriver jag om allt mellan himmel och jord, de kan tolkas, funderas och tänkas hur mycket som helst om det, men de är väl tanken med kommentarsfältet?
Och jag vet självklart att vem som helst kan läsa och kommentera, men de är fritt fram, jag har än så länge inte alltför många läsare och jag litar på att folk inte sprider runt massa rykten om att jag skrev dittan eller dattan.
Eh nog pratat om att blogga, folk gör vad dom vill, blogga eller inte blogga är ju fritt.


Rockenroll blåa ögon

Kändes som gårdagen mest ägnades åt att blogga, om man kollar antalet inlägg som dök upp, men han ju med en massa annat trevligt också. Idag har jag däremot hållit mig inne hela dagen. Det har regnat och varit molningt hela dan så jag har mest ägnat tid åt den muntliga tentan som ännu inte är gjord och så en hel del slöande. Vart för övrigt sjukt pysselsugen på förmiddan. Så imorgon tänkte jag ta tag i att rensa ut lite av Victors gamla grejor och ha de nere i källarn så länge, vill ju börja få det att se ut mer som min egna lägenhet. Kruxet är att 95% av möblerna är hans så de blir inte lätt. Får börja med köksgrejerna. Det slog mig förut när jag rostade kikärtor att jag ju inte ens har några egna köksknivar (de står nämligen precis ovanför ugnen) de är ju inte sånt jag vill lägga  inredningskassan på. så atte. Nu ska jag återgå till 2½ män.


Det skulle vara lätt och säga att jag inte hittar hem, men det gör jag. Tror jag



jag känner mig på ett konstigt sätt så himla kluven, det kan vara en av anledningarna till att jag missbrukat bloggen, för att få ut lite inre tankar. Jag har under hela dagen varit illamående, men tog mig igenom den. Så hem till Nathalie med ett härligt gäng, i alla hast drog jag där ifrån, tänkte att de skulle sitta fint att dra till mårtens, mötte upp mian som försökte proppa i mig vin, utan någon framgång, fick bara kvälningar, som jag fått hela kvällen av både ölsmaken och all vinlukt, så har han och jag pratat hela kvällen. Även det gör mig kluven. Jag vet inte om jag gör rätt, känns det verkligen rätt, ska jag ens behöva känna efter? Väl hemma ville jag bara ut igen, men som om de skulle förändra något? Jag behöver inte sådanna här dagar, istället borde jag göra vettiga saker att fylla vardagen med än att älta, fundera och se tillbaka så jäklans mycket. Innerst inne vat jag vad som spökar, men de är väl bättre att förneka det och skylla på massa annat. Hade allt varit som det skulle i hjärnkontoret, hade hjärtat slått lite extra och jag hade nog smuttat extra mycket på vinet. Så inlägget var mest tidsfördriv för att reda ut egentliga orsaker på tvekande, oförståelse och sånt som just nu fyller alltför stort utrymme i mitt hjärnkontor. Det känns som en bra tidpunkt att börja på nytt, ta tag i saker och leva mer och fundera mindre.

Glad Påsk!



Har gjort en liten påsk paj till kvällens påskmiddag, hoppas den är god även om den inte ser så god ut. Massa lök, oliver, feta och soltorkade tomater inehåller den.

Jag är dålig på vardag och duktig på fest, usel på sånt som mänskor gör mest. För dig vill jag lära mig vad som helst, för dig vill jag bli vad som helst.

Markus Krunegård vet hur man skriver värda texter. Timern ringde precis och de betyder att jag ska gå ner till tvättstugan. Istället sitter jag kvar och filosoferar över tusen ting. Det känns jäkligt behagligt, Snyggast att skriva två inlägg med 10 minuters mellanrum, jag bjuder på det. Det står förövrigt 3 vinglas på mitt bord, men det var bara jag och Mian här igår, förstår inte riktigt, samma sak med lakanen i badrummet och popcornen i soffan, förstår inte alls. Men vad gör det om hundra år? Solen skinner och himmlen är blå, det är det enda vettiga att förstå nu. (Ett försök till att låta filosofisk) Tvättstugan nästa!

5

ibland får jag lite smått ångest av att bo ensam. Dels för att vakna upp och det är knäpptyst, precis så tyst som när det i skräckfilmer precis ska hända nåt läskigt och den där "Vad ska häända??"-tystnaden kommer. Så hatar jag att bara göra mat till mig själv. Stå i en halvtimma och laga ihop nåt fattigt ,bara för att sen sitta själv i en 20 minuter och äta för sig själv. Samma sak när jag kollar på teven, kan komma på mig själv sitta och skratta åt How I meet yout mother och sen inse hur tragiskt det är att inte dela skrattet med någon. Eller när jag kommer hem till en lägenhet som skriker tomhet. Sånt sitter jag och funderar över klockan 8 en lördagsmorgon. Det är därför det uppskattas så när Micke kommer ner då och då. När han ringer till mig när jag är i skolan och säger att han lagat mat och undrar när jag kommer hem, eller när Ullis och Sabina kommer och fyller ut tomrummet med massa prat och goda skratt. Eller när jag vaknar upp brevid honom och inte behöver ligga och frysa i sängen och han kommer med vatten i ett vinglas. Eller som när mamma och Sara kommer och hämtar mig från högskolan. Nu när det är påsk så smyger sig såklart ensamheten inpå bara skinnet. De flesta åker hem till sina familjer. Det är därför det känns extra fint när en vän skriver och tycker att jag ska komma på påskmiddag. Sånt uppskattas. Så när jag tvättat klart ska jag ta mig bort mot hemköp, köpa på lite ingredienser till en paj som ska avnjutas med fler än bara mig själv.

College



igår var det college tema på kåren. Ullis var nörd Sabina grunge och jag var skolflicka. Fab 3 förfestade hos mig och de resulterade i en kaosigt stökig lägenhet. Väl på kåren var det ännu mer kaos, Eddie vart misshandlat, Ullis blev av med sin väska och på vägen hem byggde Ludde, Gustav och jag staket. Grymt värd kväll!

RSS 2.0