du säger att kärleken aldrig varit till för dig.

Hemma från det fantastiska Finland.
Imorgon lämnar jag verkligheten och drar till Borlänge, fantastiskt skönt.

mannen i den vita hatten

Jag hat haft den mest sköna helgen på länge och det kom ett gäng tårar från min sida när jag och Gustav satt på tåget från Eskilstuna. För att sammanfatta en del godbitar så börjar vi med Fredagen.
Vi anlände tll Eskilstuna vid sju-tiden och blev hämtade av mamma och Sara, drog hem till mammas lägenhet bytte om för att senare gå ner till Josefs där mamma bokat bord. Vi åt gott och skrattade gott, något bluesband spelade och jag tror att Gustav fräste sin näsa omkring 10 000  gånger. Framåt 12- snåret styrde vi stegen hem mot mamma igen och somnade gott.
Så kommer vi till Lördagen, jag vknade på morgonen med en speciell känsla i magen trots att det var typ 1000 grader varmt i lägenheten så var de ändå sådann behaglig känsla att äntligen vara hemma! Det var 3 månader sist jag var hemma så det här behövdes. Mamma och jag satt och stekte i solen på ballkongen innan Gustav tillslut vaknade. Då tog vi oss ner i stan och vi mötte upp Micke och så vid tre tiden samlade hela Pappas släckt ihop sig utanför S:t Eskil för att se världens bästa tjej springa ut. Jag kände mig som i extas och på något sätt kändes allt s surealistiskt, jag mindes tillbaka från min tid på S:t Eskil och det kändes så fint.
Linn kom ut i havet och folk och efter braaaa lååååång stund hittade hon oss, sedan var det dags för flaket, var inte liiite avis när alla gled runt i sina lastbilar fyllda med alkohol och lyckan av att vara fria.
Väl ute i Västermo käkades det gott och Linn öppnade sina presenter och det var bara så jäkla skönt att umgås med släckten igen. Framåt nio så åkte vi med pappsen och co in till stan för att snabbt byta om och möta upp party animalsen. En härlig reunion blev det, ett helt gäng gamla Eskil elever var där och det skålades friskt. Vi drog vidare till Rothoffs och påvägen ditt mötte vi Linn och hennes crew, älskar den bruden från TOPP till TÅ!
Väl i rothoffs blev det ännu fler bekanta ansikten, helt enkelt jäkligt sentimentalt och så himla fint.
Efter en stund trodde både jag och Gustav att vi skulle hosta upp våra lungor eftersom våra förkyldningar vägrar ge sig helt, så vi traskade genom ett livat Eskilstuna hem till Mamma. Där satte vi oss i hennes säng, jag åt chips och GUstav käkade mackor, medan vi alla tre nog var trötta som djur. Det blev slutet på en amazing helg ska ni veta. Nu sitter jag i ett tomt Halmstad och vill bara att det ska bli söndag så att jag kan få åka hem igen!
Lev väl och väsentliga skäl!

leverans

Enligt Facebook så är min vanligaste pose då jag har någon form av alkoholhaltig dryck i min hand, knasigt tänker jag. Snart ska jag cykla iväg till jobbet och imorgon vid den här tiden ska jag kliva på ett tåg som ska ta mig och min pojk till Eskilstuna. På lördag ska Linn firas, för bruden bli friiii serni. Fint ska det bli för min hemlängtan är total.

RSS 2.0