pet



såg en albino and idag, kolla bilden ovan alltså. riktigt coolt. Frida cyklade nyss hemåt, pluggat tentan i stort sett hela dan, förrutom när vi käkade Thai buffe och köpte kläder, Micke hittade "måste ha" mössan, eller..nu äre bara att hålla tummarna för att Jon går vidare i Idol, dör lite av att kolla på honom.

11.42



Har precis gjort klart kompletteringen med redovisningsgruppen och sitter och väntar på att frida ska dyka upp. micke ligger hemma och sover och jag har precis moffat två mackor. bilderna är kims från i lördags, så jäkla hårda tjejer. igår kväll käkade vi massa pizza. skulle egentligen kollat bio också, men micke och jag var alldeles för trötta, de är bittert kallt ute och jag dör lite av tanken att skriva på en tenta i stort sett hela dan. nu vet ni!

LW



min absoluta favorit illustratör, heter Liselotte Watkins, de var lite på grund av hennes sätt att skapa som jag valde att gå bild och formgivning under mina tre gymnasieår. nu har hon en egen blogg! http://liselottewatkins.blogspot.com/

nu ska jag faktiskt ta mig i kragen och klä på mig och möta Frida på stan, de behövs tyvär pluggas innan de moffas pizza och kollas på bio.
adios


fredag-lördag


i fredags kom micke! vi pimlade vin och skrattade som aldrig förr. tog en sväng ner på stan, men alkohol halten var för hög i våra kroppar så vi vände hemåt efter en sväng på mc donalds.

så i lördags kom soffe , så när hon och Micke drog till Linus för att partaja, drog jag till Kim för att se Frida dansa dirty. hah

Kimpan

Mian ochFrieeeeda svänger loss


snuskiga tjejer, leker med gratis kodisar.

Bilderna från när vi var på The Corner är alldeles för svart för att man ska se någe. de sjöngs Karoke och var allmänt livat. vi avslutade på mc donalds, innan jag mötte upp Soffe, Micke och Linus.
För en timma sen lämnade jag Soffe på gbg tåget. micke har det antagligen hur trevligt som helst nu, hah, de blir antagligen många Halmstads resor för den pojken framöver, sånt gillar jag! antar att jag måste vänta tills tvättmaskinen är klar och sen dra för att avnjuta pizza med favorit chicksen.

frukostlunchmiddag



vill ni veta en helknasig grej, nej inte jag heller. jag har levt på mackor hela dan så ikväll/natt kommer de brasas på stort, har bestämt att ett måste blir pasta huset. de står just nu 5 liter vin i min kyl, de är faktiskt i stort sett de ända som står där, förutom två paket mjukost och margarin. känns som de skulle behövas fyllas på, men vad gör de om 100 år? klev ur duschen för typ en halvtimma sen och vattnet i duschen har inte riktigt än skjölts ner, känns inte så värt. Mian tyckte jag skulle säga upp mitt boende och tvinga kåren att hitta en lägenhet på Bolmens åt mig. skulle inte sitta fel. funderade starkt på att ta ettt snack med Gunilla, men de känn så sjukt jobbigt att flytta under terminen, de får bli i jul i sådanna fall, de funkar faktiskt. och jag ska faktiskt inte klaga. de ska inte Frida heller göra med tanke på att hon har två kakor att mumsa på. det ni! att njuta av livets kaka är inte helt fel. vill egentligen skriva och berätta en massa saker. fast egentligen angår inte det alla som läser, endast ett fåtal som typ Fländärs och Linn, de är så mycket om hänt som jag vill berätta reflektera och få råd om, men skriver jag de här så blir det bara fel. nu säger tänker ni, har hon sagt A får hon säga B, men saken är den att jag inte änns snuddat vid A:et, för skulle jag skriva vad jag vill få ut då kommer A:et, B:et är problemet i A:et, haha. känns som jag börjar ta efter högskole förklaringar. för att nå sanningen om X måste du veta bakomliggande faktan..sånt trevligt håller vi på med härnere. oh ni skulle bara veta hur mycket jag saknar er där hemma, men saken är den att allt är så himla bra härnere, så jag kan hantera de så himla bra. visst får jag väl en tår i ögat av att tänka på er, att jag inte kan nå er eller träffa er när jag vill, men jag har så många underbara människor omkring mig härnere som hjälper mig att hitta min plats och de känns de verkligen som jag gjort. jag pratade med Liselotte i tisdags och hon tyckte att jag lätt självsäker på rösten, självsäker på ett bra sätt sa hon. jag tror de är för att jag är så himla lycklig, aa lycklig är jag.

salt i sol



turban ju!
de är höst nu folkes! och om 8 timmar kommer micke ma favorite boooi! är sjukt peppad. men innan dess ska Frieeeeda och jag ta tag i och skriva lite på en 5 sidors tenta. det ni. men det ska firas med vin och mårtenssons ikväll, för visst är de väl 18års gräns när micke är i stan, fin fint finast.

livets kaka



trodde de skulle vara varmare än var de var ute idag. frös ihjäl på vägen till skolan, svettades ihjäl när jag var framme, fös ihjäl under seminariet. svettades ihjäl påväg in till stan osv. Klarade min första tenta! så jag Mian och Frida firade med en lång lång lång fika på stadbiblan ju!

yesterday


bilden ärju från igår.

nu är håret färgat, ni får inte se nån bild, orkar inte ta kort och sånt, men de blev brun/rött/lila. är rätt nöjd faktiskt. har precis käkat ett gäng nudlar och kollat på en debatt om sverigedemokraterna, skriver även seminariet om dom. jag är inte alls insatt, men efter att ha sett ett gäng annonsplanscher från dem och läst om deras invandringspolitik har jag bestämt mig för att dem aldrig skulle få en röst av mig. Annars är vädret rätt tokigt, de blåser storm och ibland regnar de. en del ska till bolmens andra ska på hockey och så äre dom som tränar och här sitter jag och önskar att jag bodde iallafall en kilometer närmare stan. de vore så skönt att slippa cykla längs buskområdet. de skulle betyda att jag faktiskt hade kunnat cykla ner till bolmens ikväll och cyklat hem, utan att hålla på att kissa på mig när jag cyklar hem förbi det jag kallar buskområdet. lovar att de är där alla mördare och våldtäks män håller hus. står ju faktiskt i bostadskö och mitt hopp är att hamna på gamletull. mitt i stan och nära till högskolan. men jag ska vara nöjd för att jag har boende, att jag är i halmstad och att här är underbart.

painted by numbers



är så fruktansvärt peppad idag! vill egentligen festa ikväll, men jag känner på mig att de inte är nån bra ide. Så istället blir de enmassa plugg ikväll, men vad gör de om hundra år?
så nu ska ni för läsa lite om min händelserika dag. den startade egentligen 2 imorse med att jag vaknade av att teven fortfarande var på. inte okej. så klev jag upp runt åtta tiden, åt goa mackor och cyklade fridfullt ner till stan. mötte upp Kimpan och Sabina för de skulle pluggas seminarium. så efter en timma drog Kim eftersom vi endå bara satt och snackade om allt annat än seminarium, så jag och Sabina fortsatte kolla resor och drömde oss bort. kollade nästa kurs schema och jag andades ut lite när jag såg att jag kan åka hem den 8:e utan problem. så dök Mian och Frida upp och nån dansk pratglad gubbe, himlans trevligt hade vi tills att alla kände sig tvingade till att faktiskt plugga. så jag styrde cykeln hemåt och handlade lite smått och gott på vägen hem. bland annat riktigt billiga soyabullar. bäst. så nu sitter jag här, klar med seminariumet och redo att byta färg på mitt hår. peppad somsagt.

Backstreets back alright?


Girlpower ju!

skål!

Dansa i korridoren på gamletull!

sjunga med snuskig tunga med Ullis bullis


Kramas på kafet

Ullis drös med highlife bilder i Haaaaaaaaaaalmstaaad!

bright side of life



vaknade vid åtta och insåg att de inte skulle gå att cykla till skolan. rusade i ösregn till bussen.
genomled 5 timmar i skolan, med 12 redovisningar inräcknat våran, så tänkte jag införskaffa lite mat på maxi så slog de mig ju att jag var cykellös, så Frida och Hanna fyllde korgar medan jag fick nöja mig med ett tagatelle paket. som tur var regnade de inte på vägen hem och så hörde Liselotte av sig så vi pratade på för fulla muggar, sinnes vad jag saknar den kvinnan! så nu att jag suttit och klurat lite pluggtankar senaste timman. blev ingen hårfärgning idag, dels pga vädret, så Frida och jag ska plugga tenta och färga hår imorgon, helt pirrig fast jag färgat håret mer än jag kan minnas, men nu var det nåt år sedan sist och jag är så sjukt trött på att mitt naturliga inte vill komma fram.  Ska väla ta och laga ihop lite käk och slå mig ner vid teve apparaten som sen en tid tillbaka blivit min matgäst. Andra bullar blir de på fredag. oh gud vad jag saknar att inte behöva bo ensam!


i november 08 dansade jag


be äl ää

fi fader vad jag är omotiverad oinsperirad oengagerad ointresserad. skrev några sidor på morgondagens redovisning. och satte mig vid datorn för att latja lite med seminariumet, fastnade istället vid fisboken och resten är historia. har målat ett halvt papper rosa och vill prata i telefon. hatar att behöva tänka på pengar, annars hade chackat världens största chokladkaka och två chipspåsar. vet att jag borde åtminstånde skriva några rader på seminariumet, men som sagt opeppad på alla sätt som går. har mens och vill bara ligga i fotöljen i strängnäs och slippa göra matlåda. vill ha nya kläder och snyggare hår. de ska jag ju åtminstånde åtgärda imorgon. fast de är som Sabina säger att förpackningen kanske inte fyller ut mitt hår, vore ju jäkligt surt, men jag har inte råd med en till så de får se för jävligt ut, de gör de liksom redan. en bra grej är att Frida infomerade om att de inte blir nån Gasque på onsdag, vilket betyder att jag stannar hemma och pluggar mig gammal. men de är ju därför jag är här. adiooooooooooooooos amigoooooooooooooooooooooos

borde

FULLSTÄNDIGT NAMN: initialerna är LAT iallafall
FÖDD: 16 maj 1990
STJÄRNTECKAN: oxe
LÄNGD: 1,69 meter ju!
BOR: Halmstad
FAMILJ: ja
ROAS AV: detmesta
OROAS AV: vad de ska bli av världen
LYX ENLIGT MIG: äta utomhus mitt i natten med härligt sällskap
STOLT ÖVER: att jag lyckades bli frisk
SKÄMS FÖR: hur jag behandlade folk när jag var sjuk
LYSSNAR PÅ: allt utom dansband
RÄDD FÖR: de finns mycket
PRYL: klarar mig inte utan mobilen
JAG SKULLE ALDRIG: såra någon med mening
DRÖMMER OM: att leva ett långt lyckligt liv
DETTA VISSTE NI INTE OM MIG: det finns mycket. men en sak jag ofta skriver kort om utan att gå in på mer ingående är att jag under 3 år av mitt liv, mellan 12 till ca 15 års ålder var sjuk i Anorexia nervosa. jag kan hantera mat nu, använder oftast en mat som mur för att inte behöva prata om min anorexi. jag älskar mat och jag älskar umgänget i att sitta runt ett bord med familjen. även om de många gånger är svårt. man kan säga att jag kunde kontrollera mat första gången julen i första ring. men sedan går de såklart i perioder. men jag tror att flytten hit kommer göra stor skillnad i att ta ansvar och äta ordentlig på normal nivå.jag tror det är de som oroar min föräldrar mest när jag är här. mamma blir alltid orolig så fort jag åker bort att jag ska "slarva med maten" som hon säger och pappa frågar nästan alltid när han ringer om jag äter ordentligt. ordentligt för mig är ett så luddigt begrepp. eftersom jag i endel perioder under min anorexi kunde äta en brödkant på två dagar och tycka att jag gått upp i vikt. amn får så sjuka perspektiv och granskar allt som har med en att göra. när jag var som sjukast ville de lägga in på på sjukhus. men den helgen lyckades mamma få mig att gå upp ett kilo och jag fick istället bo i en lägenhet på bup. eller bo och bo. mamma eller pappa tog ledigt i 4 veckor och varje morgon åkte vi till eskilstuna för att äta frukost i denna lägenhet med 3 dietiser. sedan gick jag i skolan på bup, hade två egna lärare, som var helt fantastiska. jag fick bo på bup 2 ggr , en 4 veckors period och en 3 veckors period. jag vet inte varför jag skriver allt detta. för de är något som jag för det mesta döljer, de flesta av mina kompisar har ingen anning om att jag varit sjuk och de få som vet, har jag aldrig pratat så djupt om det med. såklart vet min familj och släckt om de. Fia, Ella, Fländärs, Cicci och Lisa vet såklart eftersom vi gick i samma klass när jag var sjuk. Fia och Lisa är nog de ända som jag pratat någurlunda djupt med det om och Sara och jag pratade också rätt mycket om det när jag just berättade. efteråt blir de bara så konstigt. speciellt med Sara, de kändes som hon såg mig på ett annat sätt när vi åt. nu har jag släppt bomben alltså..var inte lika farligt som jag trodde. tror de ska komma naturligt och inte som när jag skulle berätta för Max. kom så fel. För sanningen är den att även om jag hatar att de åren av mitt liv existerat så ångrar jag dem inte. de har lärt mig så mycket. givande. alla psykologsamtal. som när ingerd och jag satt och målade och hon frågade vad min bilder symboliserade. jag minns sista gången vi träffades, de var i slutet av hösten 06, hon önskade mig lycka till och sa att jag var välkommen tillbaka om jag ville prata. jag har inte varit på bup sedan dess. nångång när jag varit på sjukhuset har jag sett min gamla läkare, men jag har inte varit inne på bup. jag tänkte att jag nångång skulle skriva en bok om det och gå och prata med dom igen. men jag är rädd att dom inte kommer ihåg mig eller att de skulle bli för jobbigt. jag gillar inte att åka förbi där med bil eller buss som jag brukade göra. de representerar en så dålig del av mitt liv. som jag skäms över, men att bära det i min ryggsäck har fått mig att komma hit.

vi är inte såna som i slutet får varan

är så fruktanvärt trött på mitt hår, färgen, längden allt. så jag imorgon ska de ske förändringar. hade nämligen med mig en färgningsförpackning hit ner, så imorgon sker de. funderar skarp på att beställa klipptid också, för snart får man pengar. har inte alltför mycket kvar. och är de gask på onsdag rycker de sista. men somsagt fredag då jävlar, så kommer gullefjuna då också.
Vet ni vad de sämsta med att vara student är? Jo man är i stort sett alltid hungrig, och när man väl äter tar de slut alldeles för  fort och så är man mätt nån sekund innan man vill ha mer. Idag är en sån dag som ägnas åt mat. Började med att LLB ringde och väkte mig imorse, föruttom att jag tänkte att jag försovit mig så fanns mat i tanken, så jag slog på stort med tre mackor. satt och njöt av dom innan jag cyklade ner till stadsbiblan, satt och diskuterade och Anna hade såklart med mat som gjorde att jag blev hungrig igen, 2 timmar senare försökte jag ragga med Sabina och käka, men deras grupp var inte klara, så jag cyklade till maxi, där de hade alldeles för mycket mat, men många varor med extra pris, gissa om jag blev lycklig. så hem, laga mat, tömma sista nudlarna och ösa på osten. det är en halvtimma sen jag åt detta och jag är sjuuukt hungrig igen, meningslöst. eh jag borde fan plugga och inte sitta här och skriva om ingenting. 

United

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Lisa
Smeknamn: endel
Låt just nu: halvkollar på charlies änglar
Beroende av: pengar, kläder och sällskap 
Favoritkaraktär(er) i bok: oj! Sniff
Vem behöver du mest just nu?: De finns flera
Vad tror folk om dig? om jag så visste
Stämmer det? somsagt
Vad säger du för att imponera på någon? varför ska jag imponera?
Hur imponerar man på dig? de är inte särskilt svårt
Brukar du skratta för dig själv? Haha, ja och ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "okej, synes då:)"
Vilken är din favoritmålning? många många
Vart bor du? Här
Trivs du där? mycket
Äger du några converse? nae
Festar du mycket? Har blivit jäkligt mycket senaste tiden
Sprit, cider, vin eller öl: ALLT
Brukar du bli för full: ha..ha
Vad har du för mobiloperatör: Tre
Är du allergisk mot något: Lögner, Krig och orättvisor.
Har du haft sex idag: nae
Nästa mål i ditt liv: att inte ha mål utan leva i nuet
Hur svarar du i mobilen: "hallå","hej de är lisa" eller "aaaa"
Vem ringde du senast: mamsen
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "hur är de? vad gör du? funkar cykellyset? osv"
Antal timmar sömn inatt: ej tillräckligt
Sov du ensam: nae
Tycker du om din pappa: Ibland, oftast älskar jag honom.
Brukar du komma i tid: oftast
När mår du bra: Hahaha... Typ nu.
När blev du fotad senast: igår
Hur känner du dig nu: hungrig
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: äckliga
Är du smart: oftast inte 
Är du aktiv i skolan: det händer
Vad saknar du: alla hemma
Hade du en bra kväll igår: helt fantastiskt bra
Favoritdryck på morgonen: te eller juice
När brukar du gå och lägga dig: beror på
Är du blyg: händer
Sysslar du med någon idrott: nej, men cyklar sjukt mycket nu för tiden
Vill du hellre ha mail än brev: älskar brev
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tredje.
Hur mycket krävs det för att du ska bli full: inte mycket
Har du spytt offentligt: sant
Vad är det pinsammaste du har gjort på fyllan: det vill man inte veta
Använder du stjärnor eller kajal: kajal
Är du nöjd med ditt liv: sant
Om inte, vad vill du ändra på: ..
Kategoriserar du dig själv i någon speciell stil: periodare
Är du bortskämd: jag vet inte
Vad gör du i morgon:
sitter på hh med ett gäng och pluggar

Are you ready


Startade upp med massa thai hos Sabilebina!


Ullis och Frida var riktiga rockers

Kimpan


Den bruden alltså! hah

Parham ville leka skottkärra så sabina tog ta i det

Så skulle jag och Parham bada i fåntänen, Filip filmade hela dramt, men vi bangade hårt när vi upptäckte hur sjukt smutsigt vattnet var.ojoj

sjukt härlig kväll. nu ska de moffas pizza framför fotbollen med ett gäng light huliganer


skål



har tillbringat x antal timmar med Frida och Mian på hh, inget plugg gjort som vanligt, men vi lär leva  några år längre. har fått gratis gåvor från Maxi, pasta,glass,disktrasor och matlåda en härlig blandning.
Kvällen stavas thaimat och vin med bästa chicksen. Så ringde Soffe igår och berättade att hon också joinar på fredag, kan de bli bättre elle? Nu tror ni säkert att de ända jag gör är att roa mig här nere. och ja i stort sett är de så, förrutom några timmar om dan då jag gräver ner mig i plugg. alltså vädret är geeeerymt här nere, hade jag haft bil hade jag dragit till tylösand och smutat på livet en stund, men istället får jag hålla mig inne och läsa nåt kapitel ur communication in history, det ni!

booring

Senaste
1. Kompis du träffade: LLB
2. Personen du pratade me: Mian
3. Du fick SMS av: Frida
4. Du kramade: kan ha varit Kim

Idag
5. Kläder: sköna
6. Bättre än igår: inte behöva ta sig till skolan
7. Är det: fredag
8. Planer: inga alls och de känns riktigt skönt
9. Händer imorgon: plugga litegrann och sen blir god mat och mycket dansande

Favorit
10. Nummer:16
11. Färg: svart utan tvekan
12. Årstid: alla har sin charm
13. Saknar du någon? aa jättemånga
14. Humör för tillfället? rätt fnissig faktisk, halv kollar på kändis djungeln, hah

Frågor och svar
15. Det första du gjorde imorse? vaknade
16. Vad åt du sist? övergivna godisar
17. Vad irriterar du dig på? att jag inte har nåt gott att äta hemma
18. Tror du på distansförhållanden? har aldrig testat
19. Vem tänker du på just nu? inte mycket faktiskt
20. Tror du att personen tänker på dig med? nae
21. Vart reste du sist? jag cyklade in till stan, de är en resa i sig
22. Vad gjorde du igår kväll? inget anmärkningsvärt
23. Liknar du din mamma eller pappa? vet inte, en salig blandning, men i personlighet tror jag mest pappa
24. Ler du ofta? ja tror de
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? alla tre
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? har aldrig sett nån
27. I vems säng sov du igår natt? alltså mellan onsdan och torsdan? Mians isåfall
28. Vilken färg har din tröja? har en klänning, och den är svart

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? ja
31. Gråter du när du skadar dig? oftast inte

Lycka
32. Är du en glad person? ibland
33. Vad gör dig glad? mycket
34. Önskar du att du var lyckligare? jag är rätt lycklig nu faktiskt
35. Är lycka överskattat? ibland
36. Kan musik göra dig glad? absolut

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt jag älskar dig?  ja
38. Har du någonsin sagt jag älskar dig och menat det? ja
39. Har du en flick/pojkvän? komplicerat
40. Är du nöjd med det? var nöjd med allt som livet ger!
41. Är du kär? alltid

Hat
41. Hatar du någon? nej
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? haha tyvär
43. Är du en mobbare? nej
44. Har du varit så arg på någon så att du börjat gråta? ja
45. Har du blivit sviken någon gång? ja

Skolan
46. Gillar du skolan? de är okej faktiskt
47. Favoritämne? läser ju kurser, men denna kurs är intressant
48. Värsta ämnet? vet jag inte svaret på
49. Har du spytt i skolan nån gång? ja
50. Är skolmaten god? får ingen, men kafeteria sakerna är goda

If I'll had the chance, I'll never let you go

gapade nyss stort för mig själv när jag såg att de visar Dirty Dancing på ettan ikväll. ni skulle bara veta hur mycket jag älskar den filmen!! och saken är den att jag har den på vhs här hemma men vhs apparaten här tycks inte funka vilket gör att jag inte kan kolla på Dirty Dancing lika ofta som jag skulle. så skänker någon från ovan denna gåva, sjukt hur en film kan göra en så lycklig, men för mig är den mer än bara en film. blir lite extra betydelsefullt nu också när Patrick Swazye har gått bort.

big time

klar med kapitelna, LLB rusade förbi och så har jag kollat bussbiljett, skilljer sjukt mycket i pris mellan tåg och buss och sjuk skillnad i tid, en bussresa H- E går på mellan 200-400 och en tågbiljett mellan H-E går på runt 900, bara enkelresa. men som sagt så skiljer ju tiden, om jag åker tåg tar de ca 5-6 timmar och buss tar ca 9 timmar, plus 2 timmars väntan i Gbg, men då är de allt tur att jag har Pontus.
Börjar bli hungrig så jag ska nog dra hem och göra nåt smarrigt till kistan.
 
som typ

Fish N Chips


Veg-Lassange


eller Tacos.

Kul att jag bara har nudlar hemma..

1 månad

har bott i Halmstad i en månad nu(!) känns helt sjukt ju. har träffat så många underbara människor och de har hänt så mycket. fattar knappt, känns som de var igår jag packade 100 kartonger, men ändå som en evighet sen jag träffade alla älskade människor hemma.
sitter just nu på stats biblan, borde läsa en bok, men den är så förbanat tråkig och jag har inget sällskap. LLB dyker väl iof upp snart och jag borde läsa lite innan hon kommer, men de finns så mycket annat jag vill göra. idag är det även exakt en vecka till Micke joinar.  om en månad minus 7 dagar är jag hemma, de är också rätt sjukt, ska bli så fantastiskt kul. Pappa och jag skämtade om hur jag skulle lägga upp ett schema över vilka tider jag ska träffa alla när jag kommer hem, sant egentligen. ska bli så sjukt underbart. och en bra grej är att resan tar ca 6 timmar vilket betyder att jag pluggar medan jag reser och slipper tänka på det över huvud taget när jag är hemma... hemma känns konstigt att Strängnäs är hemma, för Halmstad börjar redan kännas som hemma. vi sover hos varandra, äter med varandra pluggar,dansar, sjunger, leker med varandra. vi är som en enda stor familj. om de skulle finnas en tillräkligt stor, fin, billig villa skulle vi alla kunna flytta ihop. somsagt en månad, sinnes..


vart ska vi sova i natt?




bilder från de närmaste dagarna, utsikten jag njuter av varje gång jag cyklar hem eller hemifrån, så lite livade bilder från igår, då vi avslutade kvällen på kåren. Mian blev av med sin mobil och vi knallade hem i minusgrader, trodde aldrig vi skulle få de varmt i lägenheten.
så imorse när jag cyklade hem snodde jag kims brallor, med tanke på att jag hade alldeles för tunga kläder. de är ju för tusan höst nu. så köpte jag godis för första gången på länge, de var lite utav en besvikelse, men har man inte ätit nåt på mer än 12 timmar går faktiskt vad som helst ner.

svart


nyduschad och rejäääällt hungrig


wake me up before you go

1.Vad/vem fick dig att skratta idag? en knasig bild på facbook
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? kollade på mobilen
3. Vad gjorde du för 30 min sen? ehm, satt troligtvis framför datorn då med
4. Vad hände dig 1993? jag fyllde tre
6. Tre ord varför du sist spydde? för mycket sprit
7. Vilken färg är din hårborste? svart
8. Vad köpte du sist? en klänning faktiskt
9. Vad fick du senast i present? fick massa massa student presenter 6/6
10. Vilken färg har din dörr? vit
11. Var förvarar du dina pengar? för de skulle jag ju skriva här
12. Hur var vädret igår? helt fantastiskt
13. Vem kramade du sist? levande: Björn och sak :Sabinas buddha
14. Vad ser du fram emot? nästa fredag, för då kommer micke!
15. Vad är 15? mycket känslosamma saker
16. Hur lång är du? tillräckligt
17. Vill du klippa dig? ja absolut!
18. Är du över 25? nää för då hade jag kommit in på varenda ställe i denna stad..
19. Pratar du mycket? inte just nu
20. Kollar du på O.C.?  gjorde
21. Har ditt namn ett "x" i det?  japp Lisa aleXandra
22. Känner du någon som heter Steve? nee
23. Hittar du på egna ord? händer ofta
25. Är du en typiskt svartsjuk person? nae inte direkt
26. Vad har du för mobil?  en blå
27. Vem ringde dig sist? mamma
28. Biter du på naglarna? gjorde igår, för jag var i kris av en fil, men hittade ingen, riktigt dirty
29. Har du lockigt hår? japp, fast ikväll är det bestämt att Sabina ska plata de
30. Vilken konsert ska du på härnäst? en hel massa, närmare bestämt en hel festival
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? ingen
32. Hur många gånger har du svurit idag? ska man räkna sånt
33. Vilket ord säger du ofta? jag säger faktiskt ofta, med jämna mellanrum
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? ne
35. Ska du jobba imorgon? hålla seminarium och plugga vare visst bestämt
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? min fader
37. Vad borde du göra nu? besöka toaletten
38. Har du något smeknamn? jamen visst
39. Sover du mycket? var ett tag sen jag sov ut ordentligt
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? oj, rock the boat var inte helt fel
41. Vad ska du göra på lördag? dansa!
42. När var du ute sist?  hah igår
43. Har du gråtit idag? nepp
44. Är du en glad person? absolut
45. Har du roligt nu? det duger
46. Vad äter du helst? åt amerikansa pannkakor idag, de är en favorit
47. Vem var du med sist? "var med sist"? ha
48. Vad heter din mamma? Agneta
49. Vad är hela ditt namn? långt och mina initialer är LAT


well, i'll confess all of my sins after several large gins.

bestämde nyss att jag är klar med mitt seminarium betyder alltså att
1. jag borde duscha
2. inte har nåt att plugga fram tills imorgon eftermiddag, happpiiiiii
3. jag ska dricka lite alkohol med massa mkv fina chicks
4. vi ska laga go go godast middag
5. jag ska använda en av mina 37 klänningar, en jag köpte igår faktiskt!
6. så inatt vill jag baka paj, hah

37!



städar rummet och tvättar, så slog det mig att jag skulle göra lite bättre ordning i garderoben, räknade mina klänningar..37st.. skojar inte, de är rätt sjukt. oandra sidan köpte jag ju 3 på raken igår men oandra sidan hade jag inte med alla min klänningar till Halmstad, och jag vet inte om några ligger i tvätten. ska nog börja dra ner lite på klänningsköpendet ett tag. jo anledningen till att jag städar är att jag
1. inte vill skriva seminarumet
2. det BEHÖVDES
3. micke kommer på fredag och jag lär inte hinna få det riktigt fint innan dess, eller jag förrutom idag så.
4. gillar inte när det ligger kläder överallt

nej nu får jag ta tag i att granska lite artiklar. rååååååålit

25 ju


kvinna!



tentan inlämnad, känns som jag svävar på moln. så efter 2 timmars föreläsning drog vi bruds ner på stan för att lycko shoppa, fann till min glädje 3 klänningar, o andra sidan är inte min plånbok lika glad. så cyklade Mian och jag lika farligt som vanligt hem. "lediga" hela dan imorgon så då blir det att sätta igång med seminariumet. alltid nåt att göra, så skulle jag behöva tvätta..och hämta min halsduk och läsa. somsagt alltid nåt att göra.

killer queen


Ullis bilder från förra lördan hos Mian, livat!

Från i onsdags hos sabina, jag och Ullis innan det gick utför för oss. hah

ÄNTLIGEN KLAR MED TENTAN FOLKES! imorgon firas det med vin och kåren

landet där man böjer bananerna

bara för att de går piss att skriva tentan tänkte skriva några rader. igår trök vi gaspedalen i botten hos Sabina, efter som Ullis bullis och Hanna redan käkat så gjorde Sabina käk till mig och Mian.
 eftersom hon jobbat som kock ett år så var de ingen fjuttig middag, godaste jag ätit under halmstads tiden. så jag trök även i mig lite av Mians mat. så sjöng vi nollelåter öste vin och äppelpajs sprit, dansade macarena och annat fint innan vi drog ner för krogrunda. på mårtenssons är dom sämst. triettan var smockat, så de slutade med att jag, Sabina och Ullis hamnade på kafét. de var inte mycket att hurra för där, så vi lämnde Ullis med slipery slip och for till mcdonalds.
i vanliga fall vill jag alltid ha pomme fritt när jag fått i mig alkohol, men igår måde jag så jaäkla illa så sa jag satt och halvsov i trappen medan Sabina väntade på maten som var försenad minst 20 minuter. så tog jag nattbussen hem, busschaffören var hur snäll som helst. för jag hade nämligen mina nya 10 centimeters skor och är inte helt haj på att gå i klackar, så när jag skulle gå av ropade han "ramla inte nu, ha de bra!" så lysste han med strålkastarna så jag kunde se vart jag gick, tills jag kom till gatulysena. alla är så grymt trevliga härnere. samma med taxichaffören i onsdags, helt genomgo och gav mig billigare taxi och sånt. de är grejor de.

för att slippa skriva på tentan idag drog jag ner till stan för att hämta min cykel, gik förbi biblan, bara för att fördriva tiden. så handlade jag, stod och valde mat extra länge, allt för att dra ut på tiden. köpte chips som jag svullat nu. känns så jäkla bittert att jag endast skrivit typ 600 ord när uppsatsen ska inehålla 6000-8000 ord. inte finast.


kombinationen


paradigm


såhär glad var jag förra året när malte tyckte att jag skulle börja skriva för apaper, saknar att intervjua. Anna ternheim intervjun var finast, grymt synd att min mobil blev snodd, annars hade jag haft hennes nummer kvar, rätt mäktigt.
det har åkt under ett frö under s tangeten så jag får trycka för kung och foster land för att få ett S, jag köpte nämligen en macka på stadbiblan imorse och tappade å klart ner ett frö från macken under tangent bordet, rätt ämst.kollade på rock the boat igår. förrutom att jag halvsov mestadels av slutet var den riktigt värd, peciellt musiken.

pling!

sitter och småler för mig själv. dagen satte igång vid 6 vaknade pigg, somnade om en halvtimma senare. vaknade igen vid nio. gjorde iordningen en rejäll frukost, köpte nämligen mat igår, som lär vara slut imorgon, är inge bra på sändära med att spara mat. hur som haver sedan tog jag cykeln eller cykelen som de så fint heter här nere, bort till biblan. slog mig ner med Mian, de var nämligen tänkt att vi skulle skriva tentan. ack så fel vi hade. istället satt vi med varsin dator och konverserade på facebook. så dök Sabina upp och suckade över hur meningslösa vi var. så en timma senare var hon lika flummig. de blev alltså inget pluggande. så vi skildes åt. jag gjorde massa mat, somsagt, de lär vara slut imorgon, tittade på tyra banks show, top model och såklart facebook, allt detta för att slippa skriva tentan. så när jag väl sätter igång med den, då får jag sms om filmkväll. tror de är meningen att ska skita i den här tentan totalt. imorgon tar vi stället nya tag för nu ska jag dra iväg.

adios


final countdown

när jag var sex år så älskade jag europes final countdown. mimade till den med ett långt rör som jag använde som mickstativ. nu släpper europe ett nytt album, det verkar sämst.

när MKV marcherar in

haha. jag blir så fruktansvärt trött på mig själv ibland. läste igenom min blogg, fattar inte att jag orkar ibland. jag borde bara ge upp bloggen och satsa på att skriva ut någon annanstans än för vem soom helst. kollade nyss Parhams blogg, där det visade sig att han gjort en film om mkv, där han klämt in en bild där jag och Björn kysstes i lördags. de var ju inte riktigt planerat att han skulle ta kort på det och absolut inte lägga ut den så. och grejen är att vissa grejer jag skriver, som exempelvis i förra inlägget om gårdagen, nämner jag inte änns till min mamma som jag vanligtvis pratar om allt med, nästan. ibland är jag bara så förbannat velig, bara detta inlägg får mig att tveka om de ska publiceras eller inte. somsagt borde helt lägga ner det, eller bara sluta vara så himla personlig i vad jag publicerar. de vore bättre, för jag vill inte att vem som helst ska kunna läsa om vad jag ångrar från en vecka sen, en månad sen eller ett år sen.
blev lite hopphafsat, lite osammanhängande, lite som jag, som det fortfarande ska vara, utan de mest personliga kanske.

don't stop me now



skorna, i går var det livat!

ambition



tänkte berätta om dagen som gått. för den har varit lika intressant som vanligt. mötte upp skvallersugna tjejer i cafeterian slösade 77 spänn på festis och macka,inte helt okej. hade seminarium i 3 timmar, fick tentan, ett redovisningsdatum och ännu mer oväsentligt. sen satt vi på biblan "pluggade" en timma, för att sen slösa ännu mera pengar på kläder nere på stan. Sabina välte stövlar på scorett och jag fick beslutsångest som inte har gett sig ännu. hittade ett par alldeles finfina skor och de är alldeles för dyra för att få befinna sig på mina fötter. sliter skor som ett svin. på tal om svin så går de jävligt dåligt med min svininfluensaseminarepresentation, långt ord som såklart inte ska sitta ihop. en bra grej är att jag hittade en ny kjol tills imorgon, för imorgon blir det vin och kårpuben, sa jag att seminariet ska vara klart till torsdag? Skjut mig istället.

jag är alltid så fruktansvärt negativ i mina inlägg nuförtiden, bloggen harbivit som ett ställe att utrycka och utrymma allt som inte får plats i min hjärna, såsom negativa tankar.

pig



läst klart boken och kollat upp svininfluesan, största snackisen. på torsdag ska de hållas seminarium om de.
en annan grej jag hade på hjärtat var att jag trodde jag glömt mina klips hos en viss man i lördags men tänk så fel jag hade, för idag dök dom upp i min väska, de var mina budapestklips och dem kan man inte bara slänga och dänga med hur som helst. glad vart jag.

sekund



var på bibloteket för att ta tag i att läsa. Mian, ML och Frida skulle även dom plugga. jag fastande i helt andra tankar så istället för att läsa igenom kultursociologi i 4 timmar satt jag och Mian och diskuterade allt annat än vi borde. efter en stund hörde sabina av sig och vi pluggdejtar imorgon istället så jag drog hem i hopp om att läsa dessa två kapitel ur boken. la mig ut på baksidan. började fota rönnbären, läste ett kapitel så störde grannbarnen, så jag gick in, för att läsa ytterligare ett kapitel. laddar över bilderna till datorn, så är jag fast här. så geerymt trött på att läsa, så jag sätter istället mitt hopp på att jag orkar hänga med under hela föreläsningen imorgon.
så kan det se ut måndag mellan 10 och 17.

bak is?



kom hem elva idag och upptäckte att de fanns pasta kvar sen igår.

"tjacka en egen tick tack Bondjävel!"



bästa kvällen/natten/morgonen på länge stavas MKV och VIN!

Geldof




facinerande familj

face



hittade precis denna bilden på facbook, rätt komiskt med tanke på att knappt någon av oss taggade minns den. härnere är vädret fortfarande bittert, vilket betyder att jag inte kan dra till östra stranden idag heller. en bra grej är att jag läst ut SVF boken. känns gerymt skönt

och gud de gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort


Du för omkring ett år sen



Ett foto från 2009


Du och en bästa vän



Du som fotograf


En människa som du önskar vore hos dig nu


En dag du minns


En bild som väcker känslor


En plats du saknar, strängnäs


Någon du litar på


Någon du älskar


Någon som betyder mycket, pappa


Någon som ger dig inspiration


Någon du tycker om


Någon du vill träffa nu


Någon du tycker är söt, Carro har så himla söt personlighet, dör!


Någon du tycker är snäll/a


Något du vill ha, HENNES HÅR OCH HATT


Något som får dig att gråta, arvika bildern gråter av lyckan som var under de dagarna


Något som är viktigt för dig, musik, gemenskap och lycka. allt under en Bob hund spelning


Dig själv nyligen


Dig själv för längesen


Dig själv som lyckligast


Den du senast fick sms av, har ingen bild på Max, så de får bli en Håkan text, eftersom jag vet att han innerst inne är mäkta imponerad av håkan och hans musik


Den du alltid har roligt med

heeeela väääääärlden äääääär sååååå uuuuuunderbaaaaaaar

faktiskt så känns inte allt som botten just nu, jag har endast 39 sidor kvar av SVF boken och att prata med mamma fick mig att må såååå mycket bättre, fy farao vad jag saknar henne, faktiskt. Så slog det mig att de inte är alls långt kvar tills micke kommer, vååågen! om de inte är alltför mycket att plugga på med tentan nästa helg kanske jag till och med gör ett besök hos Pontus i Göteborg. helt ärligt känns allt så mycket bättre nu och de är riktigt geerymt. gjorde sockerkakssmet igår som jag inte  orkade äta upp igår och den har stelnat till sig så den är sådär riktigt glassigt smarig tills ikväll som jag hade tänkt placera mig framför teven och kolla Brokeback mountain. just nu ekar shout out louds ut genom högtalarna, bara en sån sak!

sep



denna sommaren har varit så otroligt fin. nu är sommaren officelt slut, det känns i kroppen i själen, det syns i vädret och känns i luften. hade solen strålat hade jag troligtvis åkt till östra stranden och känt havets vindar förfriska, jag hade läst ut samhällsvetenskapliga förutsättningar och varit nöjd. just nu ligger jag i min säng halvkollar på våra bästa år, äter sockerkaksmet, jag hör hur vindarna slår mot fönsret de låter som rena orkanen, imorse när jag vaknade läste jag ytterligare några kapitel ur samhällsvetenskapliga förutsättningar och försökte förstå ord samband från tisdagens föreläsning.
jag pratade en stund med pontus igår, saknar honom, egentligen är det konstigt med tanke på att vi lärde känna varandra på Arvika och umgicks intensiv och inte setts sedan dess, men ändå pratat då och då. han fick mig att må lite bättre i onsdags när allt kändes meningslöst. jag har kommit in i ännu en depp period och jag tror de beror mycket på flytten, ingen bekant själ, ingen vanlig rutin, allt är nytt och de är med skräckblandad förtjusning som jag är här. de är inte många dagar tills Micke kommer och de är inte heller många veckor tills jag kommer hem, men tanken på att leva här i 3 år skrämmer mig. jag borde vara glad över att jag över huvudtaget har möjligheten att få vara här, men räddslan tar över och jag längtar hem så otroligt. det känns som de flesta har någon slags trygghet här nere, men jag känner mig bara vilsen. varenda dag är en utmaning, jag har ingen kontroll över vad som händer och att tappa allt är toppen på räddslan. Jag vet att alla har jobbigt i början, alla känner säkert samma sak, men saken i det hela är att jag är rädd att jag tappar kontrollen och istället drar mig ur det. det var väl i stort sett de jag vill få ut, skriva av mig, ventilera..

streckat



det har hafts seminarium, regnat, blåst, skvallrats, ångrats och gråtits.

Arvika


jag vill ha så mycket moral, att de blir dubbelmoral


spenstig tjej i lördags natt.

hade första föreläsningen idag i sex timmar hörde vi på en chilesisk brytande tant, jag är inte på något sätt rasistisk, jag tycker bara att hon borde varit mer tydlig i orden med tanke på att hon skulle uppehålla runt 40 personers koncentration i 6 timmar. så fick vi reda på att på torsdag ska vi inom grupper av 3 pers. hålla ett 20 minuters seminarium. så imorgon blir det till att hänga på bibloteket hela dagen lång. plus att att alla mina kurslitteratur böcker kommer nu, jag känner mig som en riktig student.

RSS 2.0