monday kid

Vilken svordom använder du mest?
fan

Om du skulle vinna miljoner på lotto, vad skulle du köpa?
jag skulle plugga klart, flytta till paris och köpa massa kläder

Har någon någonsin kallat dig lat?
sant

Tittade du på tecknat när du var liten?
självklart

Hur många syskon har du?
1 riktigt och så 4 oäkta

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
jag vill ha en tatuering i nacken, har bara inte kommit på vad

Vad har du för väder just nu?
mörkt, blåsigt och regnigt

Vad åt du till middag senast?
nudlar med keso och krossade tomater

Kan du vissla?
jajemän

Vilken film kan du alla replikerna till?
Dirty dancing

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
har inget köksbord

Läser du för skojs skull?
inte kurslitteratur

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop for president!

Har du en blogg?
jajemän

Vilket är ditt favoritämne?
läser kurser faktiskt

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
"de finns de som har det värre"

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Har varit vegetarian i snart fyra år

Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat?
jag tycker Charlie ,Alfons eller Elvis är coolt

Har du åkt moped någon gång?
jag har endast blivit skjusad på en

Vad lyssnar du på nu?
Min rock'n'roll greatest LP


måndagsbarn



sitter och njuter lite till P3. Har haft en riktigt fin dag. Startade igång vid tio då jag klev upp likt en zombie, en timma senare hookade Sabina och jag utanför Östras för att inhandla nybakad frukost, sen slog vi oss ner med Mian på stads. 2 timmar senare var de prova-på-dag i skolan, som betydde filmad debatt, levande presentation, intervjua och fota, fantastiskt roligt speciellt när Mian och Ulrika hettade till vid debatten, de var svårt att styra kameran då ska ni veta. Sen slank vi in vid Nyhems vårdcentral och tog Svinis sprutan, kändes inte ett piss och de gör det inte nu heller, skapligt skönt att slippa biverkningar.
Japp sen drog vi tillbaks till stad för att plugga klart med synopisen och visst blev vi tillslut klara.
När jag väl var hemma var jag sjuuuuuuukt hungrig, kokade ihop nudlar, vart såklart inte mätt så jag tog resterna från ben&jerrysen från igår, så vart jag såklart lite sugen på pop corn, så jag poppade lite, så en påse senare vart jag lite sugen på yogurt och müsli, så då åt jag såklart det och så nu sitter jag här med två avskalade klementiner, och känner mig lagom mätt.
jorå, de var den måndan, och imorgon är de dax att öppna första luckan och ta sig en chokladbit!

B&J



slog upp ögonlocken vid tolv och slängde nästan bokstavligt sätt in i duschen, sen lagades de mat och donades, halvt pluggade och sen drog jag och Mian ner på stan för att kika på julskyltningen, grymt mysigt, vi slog oss ner på vattenportalen och tog en varsin toast, så vart vi såklart sugna på Ben&Jerry's så vi vålgästade hemköp innan vi skildes åt. de var det.

I want you back

sunday bloody sunday skulle man ju kunna kalla denna söndag med tanke på att tröttheten efter 4 dagars festande är påtaglig , samtidigt som de ska skrivas ett filmmanus och städas.
De var iallafall ännu en lyckad kväll igår, vi hookade upp hos Mian och knarkade julmusik. Smedisen och jag var bakismat sugna och beställde därför hem pizza, 40 senare var vi mätta så de skrek om de, låg avdäckade på soffan, de var sjukt länge sen jag var SÅ mätt, gudars. Hur som haver, sen drog vi ut i regniga ruskiga Halmstad och in på Morfars , alltid lika grymma morfars var fyllt med härligt folk.
Jag nappade på att anställas som bakrundsdansare till ett band, haha, gratis men vad gör man inte för en stund i rampljuset? närrå, sen slank vi till Bulls, sen vart de bara segt så alla gick åt åtskillda håll. Väl hemma fick jag för mig att plugga, får såndana sjuka ryck ibland, så jag skrev klart uppgiften tills imorgon, vet inte om svaret på intervjufrågorna blev så genomtänkta, men med tanke på att de handlar om varför jag säkte MKV i Halmstad, kan de ju inte vara mer genomtänkta med tanke på att jag sökte denna utbildning och 20 andra, run om i detta avlånga land.
Ja och idag lyser väl i stort sett varenda fönster i detta land av en adventsljustake, jag nöjer mig en julstjärna, lyser gör den ju iof inte, men vad gör de om hundra år?
 
ajös!

28 november



för ett år sen vid denna tiden satt jag nog hos fia eller så satt jag på tåget från stockholm, hur som helst så hade jag varit på mönstring, kuggat , två dagar innan hade jag suttit på George's med Fländärs och filosoferat samtidigt som jag snott lite av hennes foccacia. min blogg är nog runt 3 år nu skulle jag tro, rätt kul att jag kan gå tillbaka ett år och se vad jag gjorde, även om jag skaffade den som en naiv 16 åring så är det ett fint minne, de är rätt facinerande att se utvecklingen som skett.
 
Jag känner mig jäkligt harmonisk, var nämligen ute och hämtade min LP spelare i vallås så nu spelas beatles vinylen, känns som den kommer gå på om och om igen ett bra tag över med tanke på att jag inte kunnat spela beatles på spotify för de är dumma nog att bara ha beatles covers och youtube kvaliten är inte helt toppen, så nu knarkas de LP albumen, har ju faktiskt runt 10 plattor med dom, som ska användas väl.
De är rätt sinnes att klockan redan är fem, efter att varit ute i halmstads nattliv tre dagar i rad så känns de som dygnet bara rinner iväg, även om jag gått upp 10 varje morgon ändå. I kväll blir de 4 kvällen gillt och de ska såklart firas lite extra, men utan några dyra kiss kostnader.
De slog mig även idag att de endast är 3 veckor kvar till mamsen och Syster yster kommer ner, B-E-Autiful!

good night?

ännu mera död åt världen, saken är den at kvällen började så himlans bra. så kommer vi till men:et i denna ljuva kväll, jag hanna , hanna och frida kickade på idol hos Hanna S så bestämde vi oss för att dra ut till mårtens, vi hade skit trevligt och möte filip, tasty, kristoffer, joakim och odens, så när de var dax för kisspaus så dissade vi världens toa kö och drog ut för att kissa, då joinar polisen när jag drar upp byxorna och tycker att vi ska böta för våran lilla kisspaus, säääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääämst, så Hanna och Hann skulle fått en varsin 800kronors böter, men polisen var väla schysst så vi kom undan med att dela på 800 kronor, 270 spänn för att kissa, helt värdelöööst, bittra drog vi in och skvallrade för boysen som tyckte de var svinkul, sen tröst åt vi på mcdonalds ooch nu är världen lite värdelös för en stund

we are shadows



dööööööööööööööööööööööööööööööör!! nu är det såhär att vid 13 tiden drog jag ut till vallås för att hämta lite mer grejor som jag inte fått med, sen skulle Mian plocka upp mig med hennes bil för att jag sen skulle kunna låna den och köra grejor medan hon jobbar. vi spolar tillbaka lite och måste få med dilemmat att Mians bil precis varit i verkstad eftersom den inte gick igenom beskitningen, men så nu idag var den fixad, så kommer hon till vallås, hämtar mig + ett fåtal grejor, jag kör hem henne och så när jag ska ta bilen till GT så startar den inte, så där står vi, med massa grejor och en bil som är dödare än jesus och är inte LITE förbannade. så jag traskar hem med alla grejorna och istället får de bli ännu en bussresa imorgon eftersom ingen i denna stad äger varken bil eller startkablar, sux pretty bad.
Nu ska jag ta och sätta upp min julstjärna, de är ju för tusan första advent på söndag, toppen!

Five

Fem saker ni kanske inte visste om mig:

1. När jag var liten så sov jag mest i mina föräldrars säng, jag gick och la mig i min egna säng och sen mitt i natten vaknade jag och gick och la mig hos dom.

2
. Jag är världsbäst på att stressa upp mig själv, att sitta och gå igenom massa saker jag behöver göra och i nästa stund överdramatisera och tro att jag inte kommer hinna allt, jag har tänkt minst 5 grr att jag ska hoppa av denna utbildning för jag tror att jag inte ska hinna med saker.

3. Jag tycker de är rätt roligt att städa, plocka med saker och sånt, inte för att de alltför ofta syns runt omkring mig, men de är en härlig känsla av att kunna hålla ordning på saker

4. Jag har en syssling som är gift med Janne Grönwall, japp han hockeyspelare, tror han spelar i färjestad nu.

5. Jag har svårt att se mig själv i ett förhållande, dels för att jag älskar att inte vara "beroende" av någon och dels för att de känns som jag aldrig kommer hitta någon som jag kan tänka mig att bygga något med. jag tror jag är för kräsen och jag är ingen förhållande- typ, jag tröttnar nog alldeles för fort.

killer queen

så ännu en torsdag förbi, och fredagen bjuderpå hel ledigt, fiiinters! jag satt såklart inte hemma ikväll utan drog till mian där hon, kim ooch frida satt och vinade, sen slank vi till mårtens för att använda stämbanden, alldeles för mycket folk så vi fick mest sjunga med ialla andras värdelösa låtval. Är inte det minsta trött efter att ha stått och haft en hett diskution i kylan, är förövrigt jävligt trött på regn, blått och kyla, som verkar vara det enda denna stan har att erbjuda, sux pretty bad. de blev tillslut en lyckad kväll utan några filurer som ska hänga och klänga, vi trffade ett gäng sdom lumpade här nere, de räcker med att johan och pierre gör mig avunsjuk men ¨å kommer dom och punch in the face hur fint livet i lumpen är, de är sådanna stunder som ag ångrar att jag inte tränade mer till 27 november förr året, de är för tusan ett år sen jag mönstrade idag och fortfarande pirrar de lite vid tanken på att de kunde varit jag som njutit livet med ärtsoppa och armhävningar, helt ärliht hade de inte varit fel nånstans, speciellt när denna joel skryter med att de far mellan stockholm och halmstad förjämmnan, saknar stockholm, saknar debaser och alla goa människor som vet vad musik är där, saknar Henrik och daniel och resten a stockholmsgänget och alla i strängnäs och eskilstuna, pratade med micke en snabbis förrut och pojken var pepead på astt ta sig en tripp hit snart, tror vi båda skule behöva de, saknar honom så sinnes mycket, fländärs borde också ta sig hit snart, saknar kvinnan som tusan, och fia med och Linnzie brudN , saknar ju egentligen alla helt galet mycket,,. massa ordbajs nu hörrni, sånt behövs framåt kvällskvisten efter ännu en fin natt i Halmstad.

bad romance

hah, skrattar lite åt inlägget nedan. en onykter, irriterad och aggresiv lisa.
hur som haver blev jag väckt av att Sabina plingade på dörren imorse, klockan var nämligen tjugo i tio och kvart över skulle föreläsningen sätt igång. Så jag slängde på mig kläder och vi drog till Östras bageri för att köpa morgonfrallar, underbart. 
Genomled sedan 2 timmar i skolan innan vi hämtade ut tentan och firade godkänandet med att köpa lite smått och gott på stan.
Mian tyckte vi skulle vina ikväll, men jag vete fan om de är så bra med tanke på hur livat de blev igår. dessutom skulle de behövas städas lite här hemma. fast egentligen är de jäkligt bittert att sitta här hemma utan varken TV eller sällskap, så jag får se vad vinden tar mig ikväll. Måste påpeka en helt underbar grej, de är nämligen så att varenda gång jag festat här i Halmstad så har jag alltid spelat Don't stop me now med Queen, så igår blev de ingen förfest för mig och Sabina eftersom vi dissade Bolmens och drog direkt till kåren.
Jag kunde därför inte spela Queen och på kåren spelas bara dunka dunka aka. lady gaga musik, MEN igår hade Dj skärpt till sig och spelade både queen, metalica och massa annat gött + att de hade live "band". Något som Ludde påpekad att de aldrig haft under de året han läst här nere, där ser man, de var för övrigt en grym kväll även om inlägget innan inte får det att låta så.
Medan jag är ändå igång med att dra upp bra grejer kan jag ju flasha lite med att de flyttar snart in ännu en going på GT, till och med samma våning som mig, nämligen Ludde "Generalen" inträder och de är inte fy skam. Så kan jag ju meddela att jag har pop corn vilket inte heller är helt fel, de kan jag ju underhålla mig med att äta ikväll medan jag klickar runt på kanal play sajten, som blivit min bästa vän under dessa TV-lösa tider.


Adios

kom igen

nee de spelar ingen roll, för de blir alltid en samma sak emellan oss, som vanligt, de börjar bra och slutar i besvikelse och de är så de bör vara, vi har hitta oss sjävva på varsit håll ocu vi håller det så. jag ska ite bli besviken igen och jag väljer i stället den andra, jag vill inte ha någon ohållbar, svårotkomlig människa som ena stunden säger bra och i det nästa tveka, som får mig ännu mer ur balans och inte förstår, jah gör dig inte osäkern utan ger dig skäll at bjuda till men du gör de inte som de ör göras och jag ser smsen du kickar och blir bara ännu mer besviken, de blev ändå en fin kväll även om jag vet arr den kunde sluat finare. jag vet vad folk tror och jag hoppas ibland arr de som de tror ska falla in för de vorre så myckt bättre om vi kunde h¨lla oss på samma våglängd men de går inte så länge du inte l'gger till och försöker, så länge står jag och svajar mellan att istället vägaöver till andra parten och lyssna till hans grunder som jag kan bygga en stam till, de blit 'ndå bara fel mellan oss och jag skulle aldrig förstorat upp det, för du vill mer och de finns inget att ge närdu inte bjjuder till och man kan inte blotta utan arr få, trassel bygger på trassel och vi båda står och trampar i samma ruta, vi borde inte låta  något gå vidare så längde du ser det så och jag känner såhrä, fast gebtligen vet jag inte hurr jagh kä  ner och jag vet int hur du ser det, de borde rinna ur sanden, för vi måste kunna ha en grund för att bygga någor och utan grunden finns ingent att bygga, de räker så

make it happen

sitter och lyssnar på tough alliance dricker vin och väntar på sabinos, kunde en onsdag blir bättre? jo den börjar med att man käkar avokadomackor, cyklar bort till skolan, sitter och gör en schysst flyer med gott sällskap, traskar hem i mörkret. >Får besök av sabina och pimplar vin, bestämer sig för att denna onsdag passar de alldeles utmärkt att gå till kåren och så en timma senare sitter jag här och väntar på att brudN ska pallra sig ner så vi kan spin around så att säga. såg precis att jag har håll i strumpan, inte helt okej, blir ett besök ute i Vallås på fredag för att samla ihop den sista flytpakningen, jag är så jävla nöjd nu, allt är faktiskt toppen.

don't stop the music

har gjort mig glad: Underground -BD
har gjort mig ledsen: hallelujah - Rufus Wainright
jag vill dansa till: kom igen lena - Håkan Hellström
jag vill dansa ännu mer till: Don't stop me now - Queen
Lugnar ner mig: Heartbeat - José Gonzalez
jag lyssnar på för att bli pepp: Koka kola veins - Though alliance
påminner om kärlek: Förrsent för edelweiss - Håkan Hellström
påminner om gamla tider: Teenage Dirtbag - Wheaters
påminner om ångest: baby we were born to run - Bruce Springsteen
jag lyssnar på väldigt mycket just nu: all the things that I've done - killers
lyssnas på i ilska: the final coutdown - Europe
är väldigt, väldigt bra: The sounds of silence - Simon and Garfunkel
jag lyssnar på när jag är kreativ: Sugar baby love - The rubettes
påminner om sommardagar: A young summer's youth - Joel Alme
påminner om våren: Lay it down - Peter, Bjorn and John
påminner om en bra film: Time of my life - Jennifer Warnes & Bill Medley
jag lyssnade på när jag var 15: Don't you forget about me - David Bowie 
jag lyssnade på när jag var 17: 13 - Håkan Hellström
jag lyssnar på just nu: Blue Christmas - Elvis resley


teenage dirtbag



fin kväll igår


don't stop me now



såhär bor jag nu

and I will always be your soldier


i ettan när jag flashade med mina årskills

nästan helt frisk sitter jag här i en etta i centrala Halmstad, nyss hemkommen från en mysans idolkväll med mysigaste brudsen.
Jag trodde iof aldrig att jag skulle kunna ta mig upp imorse, efter att jag legat vaken i stort sett hela natten, men jag knarkade i mig några ipren, packade väskan och flyttade in till stan, 3 h senare var jag tllbaka i vallås för att hämta ännu lite grejor och mer blir det imorgon. Hur som haver så svängde Mian förbi med pepparkakor och vi hostade runt på stan. Så slank Sabina som numera är min granne, förbi och vi shoppade loss på Hemköp, eftersom jag både har ugn och frys nu så kan jag därför laga ordentlig mat,som Pomme, ni vet min stora last! Kom på att jag inte har alls mycket pengar kvar att leva på med tanke på dubbelhyra och julklappar nästa månad, inte helt okej. Får börja dra ner på den största ekonomifällan alkoholinehavet, så därför kör jag helt vit fram till nästa helg. Känns som om de vorre bra även för hälsan, att dricka (mycket) alkohol minst en gång i veckan under tre månaders tid funkar varken för ekonomin eller energin, att ligga av dunstad en hel söndag är att slösa med tid ju, jag måste verkligen plugga på ett 5min tal då, som ska hållas framför filmkamera och allt på måndag. de var det

musik

1. jag har troligtvis åkt på svininfluensan
2. de är inte så farligt som alla tror, inte för mig iallafall
3. skrivit på ett 5 minuters tal i 3 timmar
4. är geerymt hungrig
5. de blåser storm i Halmstad
6. snart flyttar jag
7. min madrass har jävlats med mig, hela dan
8. är smått sugen på lussebullar
9. funderar på att köpa gymkort
10. ska gå och koka pasta nu


boggie wonderland


parhams bilder från i onsdags

Om sisådär 2 timmar sätter 3 timmars föreläsning igång. Jag laddar upp med te för att de tre timmarna inte ska bli allt för jobbiga för halsen, måste införskaffa ett medicin skåp laddat med grejor känner jag, har inte näsdroppar, inga halstabletter och hostmedicin skulle inte heller sitta fel. Kul då att jag kanppt äger ett öre. Får se hur de blir med den saken.
De var väl de jag hade att berätta.
ajös

there's no limit

så var det söndag igen, känns som veckorna rusar iväg och tiden räcker inte till. Jag har hursomhelst haft en underbar helg, som vanligt. Ella tågade in i Fredags så vi käkade pizza och tog igen tiden vi varit ifrån varann. Så i lördags traskade vi runt i Halmstad, så hörde Viktor av sig och släppte bomben att jag kan flytta in redan på torsdag, ännu mera underbart. På kvällen festades de med Helsingborgs skönaste människor innan vi avlutade kvällen på mårten. sen traskade jag och Ella hem i natten så jag plockade på mig en förkyldning, inte okej. känns som de vorre på tiden att ta de där jäkla vaccinet nu, jag har inte tid att vara sjuk.


that 70's show!



Jag och smediesen körde brillor rakt igenom

Gurra och jag rörde oss bäst när de kom till tävlingen

Nathalie och Ullis körde rakt brunt hår

Ludde var klockrenast


Peace, Love and Understanding


Vi ettor hade tack gasque för tvåorna, 70 tals klädsel var det som gällde och  de var den absolut bästa kvällen/natten/morgonen hitttils i alltid lika fantastiska Halmstad!

leaving on a mayday



satt uppe och pratade med Linn den underbaraste kvinnan i natt. därav somnade jag inte förrän efter 3 och gick inte upp förrän klockan ett. vilket  betyder att jag har en 2 sidor övartalade text att skriva, s-s-s-skiiiiit

life on mars?

Namn: Lisa
Piercingar: ena örat
Tatueringar: I wish
Längd: ungefär 170
Skostorlek: 36-37-38
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja på GT
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: fråga
Dricker du: inte just nu
Använder du droger: nej
Röker du: sånt är inte bra vetni
Snusar du: händer
Vilket shampoo använder du: Wella
Vad är du rädd för: att förlora dem jag älskar
Gillar du att tvätta: hah nae
Gillar du Berg-och-Dalbana: jag gillar kvasten på grönan


SENASTE:
Film du hyrde: 17 again
Film du köpte: Factory girl
Låten du lyssnade på: you're the voice
Låten du hade på hjärna: samma
Låten du laddade ner: jag är så laglig man kan vara
Personen du ringde: Mian
Tv program du tittade på: vänner
Personen/personer du tänkte på: Linn faktiskt


FÖR ELLER EMOT:
Långdistansförhållanden: om det är kärlek
Utnyttja någon: emot
Självmord: emot
Att använda droger: emot
Sex före äktenskap: för
Köra onykter: emot
Förhållanden: för


FAVORIT:
Mat: tacos
Låt: tusentals
Sak att göra: ha kul ju
Sport: fotboll och simmning
Dryck: finsk juissi
Kläder: skönt
Film: alldeles för många
Bil: en som rullar


HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en kille: hah ja
Gråtit över en tjej: över tjejkompisar ja
Ljugit för någon: ja
Varit i slagsmål: nae
Blivit arresterad: nae bara tillsägelse


ANTAL:
Gånger du varit kär: inte många
Gånger ditt hjärta brustit: hänt
Tjejer du kysst: nobody
Gånger ditt namn varit med i tidningen: ett antal
Ärr du har på kroppen: kanske 10


VAD/VILKET:
Ska bli skoj: de finns en del
Ska inte bli skoj: plugga hela dan imorn
Sparar du till: mitt liv
Väntar du på: mycket
Pålägg som gäller: ost
Dagens dryck: vatten


SENASTE:
Personen du fick mail av: ansiktsboken
Personen du fick brev av: hallands lansting
Personen du fick sms av: Mian
Gången hela din familj åt middag tillsammans: när jag fyllde 12, 2002
Saken du köpte: ett halsband
Du hade kul: i kväll
Hur tidigt stiger du upp: olika
Gillar du att slåss:varför
Vad ska du göra ikväll: tänkte sova snart faktiskt
Är du seriös: absolut


Vad är du allergisk mot: tror laktos, krig, egocentriska människor, dansband
Var har du ont: magen
Använder du hårspray: nej
Kan du stå på händer: njae
Favorit serie: vänner
Håkan Hellström eller The Ark: båda
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: låten bright eyes? isf båda
Salt eller socker: båda
Gillar du ketchup: ja älskart
Är du glad nu: mest trött
Var du glad igår: mest bitter
Känner du nån som jobbar på sjukhus: ja
Vad dansar du till: musik!
Stockholm är: långt bort nu
Göteborg är: en underbar stad
Kan du sjunga: jag önskar jag kunde
Mer värt än guld: min familj
Spaghetti eller makaroner: båda
Ett land jag helst vill besöka: holland


på bussen in till stan

är snäppet gladare från i går och därmed blir detta inlägg lite mer positivt. Jag somnade redan vi sju igår kväll, så jag missade både ensam mamma söker och ...och så kom polly, men efter 4 timmar sömn vaknade jag hur pigg som helst och därför somnade jag inte förrän vi typ 3-4 i morse. Och de ledde såklart till att jag försov mig så fem över 9 vaknade jag och kvart över började vi. Så ringde och suckade över att hon också försöv sig så en timma senare var vi i skolan och inte var jag piggare då, sen fikades de på stan, vi har hittat ett nytt myscafe att hänga på heltoppen är de! nu ska jag laga ihop lite kök och sen iväg på inflyttnings fest hos Lisel.



adios!

somebody told me

mitt humör är inte på topp just nu, går upp och ner, med tanke på att de är den tiden av månaden då jag helst av allt vill gå i ide. har ingen lust att göra ett piss. är så jävla trött på att vänta på att få flytta, att inte hon också kan ta tag i att prata med mig, att min hy aldrig vill sluta tro att den är i puberteten, att jag inte har nåt godis hemma, finns minst tusen saker som jag är trött på och som jag hatar ust nu, men om typ en timma kommer allt vara frid igen och så om två timmar är jag benägen att gå i ide igen.  en grej som jag inte berättat som är både rätt komiskt och rätt surt är att förra helgen när jag fäärgade håret, ja de är permanent hårfärg, så hade jag bara linne på mig, dvs att färgen rann ner på ryggen och mina axlar, så när jag tvättade ur färgcreamen fick jag skrubba som ett as för att få bort färgen på huden. Grejen är ju att man har lite hår på ryggen, speciellt vid nackslutet, i vanliga fall är de ju ljust ljust hår, men eftersom jag var så jäkla klantig att inte använda t-shirt eller handduk så blev ju de små fjunen också färgade. samtidigt som jag skrubbade bort de stod jag och skrattade för mig själv, de är så jävla typiskt mig och vad är oddsen att de blir så när jag använder permanent hårfärg?
dör lite av att de fortfarande syns tydligt och att jag inte kommer kunna ha uppsatt hår på evigheter tack vare min klantighet.
surt surt surt..
så när jag ändå är igång med att dra upp klantiga saker jag gjort kan jag lika gärna berätta att jag typ för 4 veckor sen tappade en tvålflaska bakom duschen som jag inte får tag på nu, plus att jag lyckats glömt min favoritkofta hemma hos någon och haft sönder min handbroms ännu en gång, som pricken över i:et så är batterierna till mitt cykellyse slut och jag vågar inte cykla utan med tanke på att polisen är razzia mot cyklister här nere. så de betyder att jag sitter hemma ikväll, utan godis, utan sällskap och utan någon som helst positivitet. och nej, de kommer ingen fin slutkläm med att världen är underbar, för just nu så är den inte de.

S52


mian och jag slog oss ner vid nissan en stund

så sjöngs de

och klättrades

lämnade spår på bron

brudsen

sikken fin fin kväll de var igår, även om de startades med en knepig förfest hos mian, så dansade vi ut i natten,efter några störtskäna timmar på mårtens drev vi runt, halv fem slog vi oss ner i Mians soffa. ligger nu i min säng och tänker inte gå upp på timmar, min kropp säger emot på alla sätt de går.

Jag är född stressig och kräver mer, kan inte bara sitta ner och se hur saker blir. Då förstör jag hellre allting.


foxtrot uniform charlie kilo



kollar på en ung och snygg Johnny Depp på tvåan, samtidigt som jag skriver med min älskade Liselotte som sitter och klurar på ett svenska tal om fördommar. jag börjar på att reta mig som satan på grannarna som spelar intsrument dygnet runt, känns de som. Jag har absolut inget emot musik, men de är fan inte musik, de låter som ett gäng musikelever som testar på nya instrumet och de låter helvete, de är både piano, gitarr och just nu har de tydligen börjat med blockflöjt. känner mig för övrigt rätt festsugen nu, men pallar inte att ta mig ner till stan, spara mig tills imorgon.
men hallå finns de nåt snyggare att luta ögoen mot än johhny eller? nu hör jag knappt grannarna längre, utan befinner mig på en strand i Thailand, de är jag och Johnny och en vacker solnedgång. det är nu nu ska säga awww. hah

been there, done that

är inte det minsta pepp på att festa ikväll, så då gör jag inte de heller, kanske att jag våldgästar någon så jag slipper sitta helt ensam ute i vallås en fredag.
Mian, jag och Sabina svängde förbi vårdcentralen förut för att vaccinera oss, men de var slut förstår ni. istället slössade jag bort 400 spänn på kläder och vin, för imorn ska jag minsann festa som om de vorre de sista jag gjorde, de är grejor de. Nästa helg kommer Ella och de är inte alls lång tid kvar tills jag flyttar, kanoners! nu vet ni


hunden, katten, glassen och lisa

klar med tenten! wo wo wo wo!! bara lite lite små justeringar imorgón, men nu måste jag lätta mitt begär och kolla lite på teve. lättade ett annat begär igår när jag köpte pepparkaks deg och moffade tillsammans med brudsen hos mian. eftersom vi knappt fick något gjort igår natt så satte jag mig på högbiblan idag från 16 till typ 19 för att grov plugga de sista två frågorna och nu x antal timmar senare är jag klar. imorgon är de fredag och de vet väl alla vad de betyder?

fabriken


heta chicksen

At Robert's

bakis?

och så den roligaste natten på länge!


och som vanligt en kväll åkte buddha fram

snyggaste bilden erkänn!

Polisen : Ni får hälla ut spriten tjejer!
Mian springer in bakom ett skjul och häller i sig spriten

got to love it

Så igår blev Hannie bananie 20!

sitter hos Mian och tenta "pluggar", på fredag ska den in och ena halvan är gjord, blir att ta tag i andra delen imorgon dårrå.

svart eller vit

Var i hela världen skulle du helst vilja befinna dig just nu?
Paris, Montmartre

Vem skulle du vilja vara om du varit en helt annan person?
Vanessa Paradise

Vilken egenskap önskar du att du besatt?
Kunna spola fram och tillbaka tiden 


I vilken färg är ditt drömhus målat i?

Blått

Vilket namn är det vackraste du vet?
Charlie

Vilket är det bästa ordet som finns?
Choklad

Vad är det viktigaste att du hinner göra innan du bara är stoft?
leva

Vilken saga är din absoluta favorit?
Kalle och Chokladfabriken

Om du bara fick lov att äta en sak i resten av livet vad skulle du välja?
oj.. tacos tror jag


Om du bara fick lov att klä dig i en färg resten av livet vilken skulle du välja?

Svart, som jag redan missbrukar hårt

Om du bara fick lov att se en enda film i resten av ditt liv vilken skulle du välja?

Forrest Gump eller Dirty Dancing, svårt val

Om du bara fick köpa ett enda ting till vad skulle du välja då?
En bank, det ni

Vilket språk är det vackraste du vet?
franska

Vilket bok ligger på ditt nattduksbord just nu?

Paketerad politik - 11 essäer om journalistik och medier

Vilken årstid tycker du allra bäst om?
Alla har faktiskt sin charm, även om de är dödligt kallt om vintern och i bland helvetes het på sommarn, Våren och Hösten är nog egentligen de bästa.


vi kallar det saft


Blandade vitt vin och bob saft och Mian lekte fisk

Jag och Ullis lyckas alltid se så kärleksfulla ut tillsammans

smedilinis ser helt lycklig ut och så blev mitt hår mörkare


en onsdag
en torsdag
en fredag
och en lördag
Smedbergs bilder

I always said, if I had to fuck a guy.. I mean had to, if my life depended on it.. I'd fuck Elvis.

11 imorse intog jag murarevägen och mian crib, sen dess har vi pluggat tentan eller mestadels "pluggat", nu är jag iallafall helt klar med första frågan vilket känns gerymt. de slog mig även att de är mindre än en månad kvar tills jag flyttar, vilket även de känns gerymt och om nån helg tror jag Ella intågar Halmstad, även de en gerym sak och så är det tackgasque med 70-tals tema nästa onsdag, allt är rätt gerymt med andra ord.


inte det minsta trött


Du för omkring ett år sen


Ett foto från 2009


Du och en bästa vän


En människa som du önskar vore hos dig nu


En dag du minns


En bild som väcker känslor


En plats du saknar


Någon du litar på


Någon som betyder mycket


Någon du tycker om


Någon du vill träffa nu


Någon du tycker är snäll


Något som är viktigt för dig


Dig själv nyligen


Dig själv för längesen


Den du senast fick sms av

 


SM

"För tio år sedan - minst, började jag heja på AIK. Måste ha varit någonstans i svängarna kring senaste guldet (1998) som jag tyvärr inte minns något av. Orsak? Lisa, min kusin och kanske största idol efter Tom Jones gjorde ju det! Orsak? en snygg kille gjorde ju det!"

älskar Linns förklaring av varför hon blivit ett gnaget fan. Själv var jag runt 6-7 år, vi bodde i Linköping och våra grannar var sanna Gnagare, de hade två söner varav den ena, Emil var 8 och den sötaste killen jag sett under mina 6 år vid liv. Så jag blev en gnagare, medlem i gnagisklubben och köpte på mig både det ena och de andra svart/gula klädeesplagget, allt för laget som idag tog SM guld,kan inte annat än älska dem.

RSS 2.0