step on my blue suede shoes



kollade facehunter och såg att mina beigea H&M skor tydligen finns i svart, japp ni ser dem på bilden ovan, snygga ju.
idag satte skolan igång på riktigt, för att trösta lite efter att ha tillbringat 5 timmar i skolan, drog jag och Sabina ner för att tröst shoppa, inte bra när jag upptäckte att jag spanderat 500 spänn. de var ju tänkt att jag skulle spara. hur som haver. jag har helt lock för ena örat, rätt döv är jag så att säga. inte fint faktiskt. på onsdag är de kårenpub och jag har räknat ut att jag får slösa högst 75 rikstaler. här snackar vi buffert på hög nivå.

Röd

Rönnbären utanför mitt fönster är sjuk härligt fint röda. jag ska ta kort på dom någon dag och visa er.

missisipi kan vänta

mamma ringde nyss, hon lyssnade på min Det är så jag säger det skiva. jag har käkat två soya yogurtar och funderar på att ta en till. Monki har öppnat här i Halmstad, så imorgon tänkte Sabina, Mian , Nathalie och jag slösa csn bidraget. så har jag målat mina guldiga fotorammar svart, som om jag inte har nog med svarta saker. jag pratade med pappa och Ludde log tydligen med bena i kors. Våran general på nollningen heter Ludde, eller ja Ludvig. jag har egentligen inget viktigt att säga, as usual. vill bara skriva av mig, as usual. jag har börjat skriva dagbok , i dokument på datorn, de är för personligt för att skriva här, även om jag ibland blir alldeles för personlig här, men någon slags distans måste man ju ändå ha. en grej som är personlig, men som jag inte bryr mig om att hela världen får veta, de är att jag älskar LINN LAURA TAMMI ROSENBORG. saknar dig käresta

I



sista dagen på nollningen, startade med att jag försov mig. Vaknade utan feber så jag slängde i mig mat och drog ner för att kolla flottracet. De som nollat oss även kallade Overallerna tog av sina utkläddnader och jag trodde jag skulle dö av chock. så pimplade vi champange hemma hos Mian innan vi drog ne till Bolmens 13 för att förfesta innan efterfesten på kåren. runt 2 drog jag Sabina och Nathalie till mcdonalds för att äntligen svulla pommes, så tog jag bussen hem i natten, somnade till en QT film som förvånadsvärt inte verkade så bra. vaknade imorse av tvshop och nu känns de som att de skulle behöva göras lite mat.
adios!

11.12


bild: lookbook

ingen feber people!! så ikväll blir det rocka tårna av varenda en. funderar starkt på att festa till det med min rosé champange flaska som jag fick i student present. vore inte helt fel.

Maria


Karin och Erik, Marias syskon och Maria


Jag och Maria på när jag fyllde tolv

Maria och deras hund Ceasar


När jag var liten bodde vi i ett litet samhälle utanför Linköping som heter Tallboda. de var väl omkring 10 villor som låg i ett eget område av tallboda. Maria och hennes familj bodde 3 hus ifrån vårat hus.
 Jag tror vi var i 4 års åldern när vi började leka.
 De var mestadels barnfamiljer i vårat område, förutom ett par, Keio hette mannen, jag minns inte vad kvinnan hette, men de hade en hund. En stor svart labrador som jag var livrädd för. När mamma följde mig till dagis gick vi jämt förbi keios hus, jag var alltid rädd att hunden skulle springa ut. I området bodde även Maria Hugo, hon var dagmamma så Maria tillbringade dagarna där och jag gick på dagiset kajutan så låg ca 200 meter från vårat hus.
 Även fast Maria och jag bodde så nära varandra pratade vi ofta i telefon innan vi sågs, de var väl mest korta samtal som - hej vad gör du? - Inget, ska vi leka?
Marias telefonnummer var det första numret jag lärde mig och mitt nummer var de första hon lärde sig. Detta blev lite knepigt när vi började sexårs tillsammans. För en dag ville våran lärare att vi skulle skriva våra telefonnummer på tavlan. Maria och jag tränade hela vägen fram och tillbaka från lekis på varandras nummer, de var väl en 20 minuters gång hem med våra korta ben, så dagen vi skulle skriva upp nummrena på tavlan, kunde inte jag mitt och hon kunde inte hennes, så vi bestämde att vi skrev varandras, vem skulle märka det, vi hade ju iallafall ett nummer att skriva.  
Våran fröken kom såklart på oss eftersom hon satt med klasslistan medan vi skrev, jag minns inte om vi fick utskälning eller vad som hände, men vi tyckte iallfall att vi var riktigt smarta innan hon kom på oss.
Jag var mycket av en pojkflicka när jag var liten, gillade att leka med svärd och sådant. Maria, som var korthårig, eftersom hennes mamma tyckte hon var så söt i det, ville däremot alltid leka tjejiga lekar. Så en gång när vi lekte Pochahontas, tog hon en kjol ur våran utklädningslåda och satte på huvudet och sa " Titta jag har långt hår!" så hon fick vara Pochahontas.
En annan gång minns jag att vi bråkade, så Marias mamma fick komma och hämta henne. Jag satt på övervåningen och tjurade medan hon gick ner till hallen där våra mammor stod och pratade, nästa dag lekte vi som vanligt igen.
På lekis hade jag många kompisar, speciellt äldre, vi gick nämligen i en 1-3 alltså en blanding av 1or, 2or och 3or i en klass. Vi åt med dom, hade gympa med dom och ibland roliga timmen med dom. Jag tror inte Maria alltid trivdes, jag kunde nog vara väldigt dryg mot henne och leka med ettorna istället för henne och när inte jag var i skolan fick inte hon leka med dem.
Jag minns att Maria var kär i en kille som hette Tobias, han var söt och jag ville hela tiden få ihop dom. Jag var kär i Linus. Både Tobias och Linus gick på vårat lekis. Linus kompis Jesper frågade chans åt Linus på mig en gång, jag minns att jag inte förstod vad han menade förrän jag sagt nej. Linus var alltså kär i mig. Maria och jag brukade alltid mima när vi hade roliga timmen med bara lekis, vi vågade aldrig göra det när vi var med 1-3orna. Vi tog oftast smurfhits skivorna och dansade till.
När vi inte var på lekis, lekte vi tillsammans ändå, alltid med barbie, vi var galna i barbie. Det var nästan alltid samma lek. Marias och min Barbie var bästisar och bodde tillsammans, och så hade vi en varsin pojkvän, oftast varandras bröder och så fanns det alltid två andra killar som var kära i oss och kidnappade oss. Vi lekte nästan alltid med barbie hemma hos Maria, hon hade de coolaste Barbie grejorna, och när vi var hos mig lekte vi i lekstugan, men de som bodde i huset brevid hade en son som hette Erik, han var nog fyra eller fem, och Maria gillade inte att leka med honom, vilket oftast gjorde att vi lekte hos henne, eller ute i skogen.

Sommarlovet efter lekis flyttade min familj till Strängnäs. Maria och jag hade aldrig kallat varandra bästa vänner eller sett varandra som oskiljaktiga förrän jag flyttade. Saken är att vi bråkade ganska mycket när jag bodde i Linköping, småbråk. VI var som systrar. Så när jag flyttade pratade vi ofta i telefon. När Maria ringde mig, blev det ofta fel nummer, så det tuttade "du-nu-nu...du-nu-nu samtalet kan inte kopplas fram, var god kontrollera telefonnumret" så vi gjorde det till våran grej. varje gång innan vi la på sa vi det och glömde vi fick vi ringa upp. Så hade vi en varsin sparbössa där vi la en enkrona för varje 10 minuter vi pratade, just då var jag dålig på klockan så Maria fick oftast hålla räkning. På loven åkte jag ofta och hälsade på henne.
Hon gillade inte att sova hemifrån, så jag åkte oftast dit, vilket jag älskade, vi planerade ofta dagarna innan vad vi skulle leka, och vad våra barbisar skulle hetta. Så vi skulle kunna göra så mycket som möjligt.
En gång, jag tror det var sommarlovet innan fyran så sov jag där och vi tillbringade en hel dag i pyjamas. Jag tror det  var samma sommar som jag seglade göta kanal med dem. Marias  familj har nämligen en segelbåt, en stor fin lyxig en, de har bytt segelbåt minst 4 gånger så länge jag känt dem, alltid till en lyxigare och större. Ni förstår de har de rätt bra ställt, Marias pappa är läkare och hennes mamma jobbar också på sjukhus, vet inte riktigt med vad. En sommar åkte vi i skärgården med deras båt. Vi var på sandhamn, en av typ världens mysigaste öar. Under den segelsemestern var jag förkyld och i stort sett helt döv på ena örat, de var Marias mamma Valborg som lärde mig att man kan få nedsatt hörsel  under en förkyldning. En annan sak som är lite roligt är att första gången Maria åt pytt i panna var hemma hos mig, hon var galen i pytt i panna efter den gången och första gången jag åt järpar var hemma hos Maria. Jag visste inte vad de var så jag tog rätt många eftersom jag tyckte de såg goda ut, jag trodde jag skulle kräkas efter första tuggan. Jag minns aldrig Marias födelsedag, jag vet att de är Augusti, för Sara fyller då. Men aldrig vilket datum, jag såg på facebook idag att de är nästa vecka. En kul grej är att jag och Marias storasyster fyller i maj och Maria och min storasyster fyller i Augusti.

Maria och jag har gått igenom så otroligt mycket tillsammans. När jag flyttade från Linköping hade hon det väldigt svårt i skolan, hon trivdes inte och när hon började mellanstadiet var hon mobbad och bytte skola. De var skönt att jag kunde stötta henne då.
När jag var sjuk hade jag henne, men på grund av min sjukdom gled vi ifrån varandra, jag gled ifrån de flesta av mina vänner, något som jag ångrar, det är nog det värsta med sjudomen, isoleringen och ensamheten. Maria och jag hittade liksom aldrig riktigt tillbaka till varann efter det, visserligen sågs vi några gånger, men jag var för sjuk för att hänga med och ha energi.
När hon nu i nästa vecka fyller ska jag ringa, ta igen lite och höra hur hennes liv ser ut, vi har gått igenom alldeles för mycket för att bara låta de dö ut.

no reply



en grej som stör mig just nu är att biljetterna till både finsittningen och efterfesten till imorgon är slut.. vem säljer 20 biljetter när en hela klass är 60 pers. jag var inte på nollningen idag heller, Sabina är där nere och medelar istället allt som händer. jag blev lite varmare i hjärtat igår av att kolla på massa gamla bilder. älskar att se tillbaka och minnas. så innat drömde jag att Maria (min bästa vän i Linköping) bodde i Eskilstuna, att hennes föräldrar skiljt sig och att hennes pappas nya tjej såg ut som en vuxen version av pippi långstrump. Vi var nere vid nån strand, hon jag och hennes stora syster Karin. Maria hade lika kort hår om när hon var liten. vi åkte längs nån å och jag ramlaade i ån, så kom en kille och en tjej och räddade mig med en luftmaddras. så hjälpte de mig till stranden. sen minns jag inte mer, men jag vaknade av ett leende på läpparna. fint.
jag borde lägga upp bilder på Maria, nu har vi inte setts sen vi båda gick i nian, men vi pratar över internet då och då, bland annat i våras. sist vi pratade i telefon var nog i tvåan. de får bli ett helt inlägg jag har så mycket att berätta!

för en lång lång tid


Linn var väl typ 1 så jag var 3 och gick då på dagis
Jag, Sara, Johan och Erik. Då vi bodde i Linköping och jag gick i sexårs

Petra, Sara, Saras pojkvän Calle och jag, skolavslutning i första klass

Sommarlovet innan jag började tvåan, vi var på parken zoo
årskurs 3. jag fyllde tio, kusinerna kom och vi rockade loss
sommarlovet innan årskurs 4. Jag och Linn leker modeller med Soilis hundar, tänk vad liten ida var!

sommarlovet innan årskurs 5, vi satt i en bil i tre timmar, jag, Sara, Jessica och Robin, påväg till Serkanemi (stavning?)

2002 började jag sexan och sov såhär

när jag gick i sjuan, åkte Sara, mamma och jag till Gran Canaria. Här sitter Sara och jag och väntar på mat, jag var rätt sjuk då.

åttonde klass var en sorg efter Isabellegick bort.Här är Lisa, Ella, Jag, Fia och Mimmi påväg till asken

Sara tog studenten också

och jag var i lettland första gången och frisknade till i själen

så nionde klass, de finns tusentals bilder, här är en på Julia, Cicci, Fia och mig på balen

och jag var i lettland  andra gången

Gymmnasiet här en bild från ettan, en fin tid som gick alldeles för fort

I tvåan åkte mamma, sara och jag till Paris, jag fick det i 18-årspresent

jag utvecklades på så många olika sätt i tvåan, egentligen hela året (2008)
mimmi gick bort den sommaren, älskade mimmi.

så började årskurs tre, mitt sista år på gymnasiet. fina dagar.

så vart de en resa till budapest

Så small de den 6:e juni!

Jag har fört över miljoners bilder mellan datorn och externa hårdisken, därav bildexplotion, en liten sammanfattning av min skoltid och lite till, kan ju inte lägga upp allt men en bit av kakan, så nu är nästa steg högskolan, peppar peppar, ta i trä, HA'T GÖTT!

panna och kakor



jag kan inte göra amerikanska pannkakor, har inge bakpulver, en tesked bakpulver gör mycket ska jag säga er. plus att jag kollade mitt framtida schema och ville gråta, flytta hem och istället börja jobba på kristinagården igen. de är istort sett en inlämning i veckan hela denna termin. och så har jag feber och kan absolut inte gå på varken pubrunda, nollepub eller bolmens ikväll. dåligtdåligt, så får jag inget bostadsbidarag eftersom jag är inneboende. så luktar jag svett och brieosten är slut. dåligtdåligtdåligt. en bra grej är iof sig att mamma hittade 2 kurslitterarur böcker på multeum i strängnäs, så nu slipper jag slösa mer pengar, de var en bra grej av tusen dåliga, bara massa klaga, gör mig frisk!!!

bryt

Jag har insett att min senaste kyss: var alldeles för länge sen
Jag lyssnar på: Rachel Rays hessa stämma
Jag pratar: inte mycket, min hals tillåter inte det
Jag tycker om: att vara frisk
Jag avskyr när folk: pratar om svininfluensan, jag håller på att bli hypokondriker och blir därför övertalad att jag har det så fort någon nämner de
Min bästa vän är: bäst på alla sätt.
Min första vän hette: jag tror det var Pani på dagis
Kärlek är: något fint, väbehövt och sträckande
När jag borstar tänderna: känns det som min mun aldrig varit renare
När jag lagar mat: blir jag harmonisk
Jag tänder på: ögon,läppar och humor
Det sexigaste yrket är: att leva ut och älska yrket man har
Det är charmigt när: att våga leva ut
Jag är rädd för: svininfluensan, psykiskt sjuka, skogen, ormar, hajar, krokodiller och åskan
Den värsta känslan är: att inte vara tillräcklig
Den bästa känslan är: att vara fullkomligt lycklig
Jag är bäst på: att packa alldeles för mycket grejor
Jag är sämst på: att vara ensam, sjuk och matte
Om jag va ett djur skulle jag vara: en syrikat
Om jag va en insekt skulle jag vara: en nyckelpigga
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: nåt maffigt, typ en grävskoppa
Jag kommer alltid att vara: galen i elvis
Det finaste som finns är: lyckan hos människor
I sommar: har jag varit så härligt lycklig och förväntansfull
Sist jag grät var: imorse, febertårar
Jag kan: tänka mig att poppa popcorn nu
Jag kan inte: dra med på nollepub ikväll:(
När jag vill tänka går jag: in i dvala, oftast i duschen eller på bussen
När jag bakar så bakar jag: sockerkakssmet och låter den frysa till lite i kylskåpet<3himmel!!
Min mobiltelefon är: blå
När jag vaknar på morgonen: så är jag oftast kissnödig
Innan jag går och lägger mig: brukar jag sätta på teven
Just nu tänker jag på att: de fan är lika bra att poppa popcorn
Idag har jag: vaknat av hosta, kollat på nyhetsmorgon både på 1an och 4an och druckit te
Ikväll ska jag: kolla på teve och prata med fia för hon har skaffat skype<3

Kår N


jag och Kim

Filip var galet glad

sabina shakear loss

och så en Kåren bild från i söndags

igår var det Gaska på kåren, finast. jag vaknade mitt i natten och hade feber frossa, inte finast. känner mig lite bättre nu, men vilar upp mig hela dan så jag kan dra med på nollepubrundan imorgon. förresten så träffade jag Angelica som jag läste journalistik med på eskil. vad är oddsen att man träffar en eskilstunabo här nere, hon ska också plugga på HH.

nolla



var mässa och grehor idag så jag skaffade ica kort och fick ett usb, samlade på mig recept, tvättade lite till när jag kom hem och ska jobba på att bli frisk till 16.00 ikväll, helt frisk. då ska de bli middag och massa alkohol, de gillar vi

+10



jag gick upp 10 kilo för mitt student id idag

I don't want to spoil the party



bajsbajsbajskööörv
min hals är ceppe och hon som jag är inneboende hos snackade om att de var någon som hon jobbade med som haft svininfluensan i sommar, neee ja e int bitter. blir ingen bolmens ikväll, däremot tog jag itu med att damsuga, tvätta, och städa både rummet, dusch/kök/tvättstugan och toan också såklart, så nu ska alla sjukbaskilusker försvinna och jag ska bli pigg som en lärka, the masterplan. tur i oturen så missar jag ju inte lipstik jungle ikväll iallafall om jag nu ska vara lite optimistisk. på tal om optimism, jag saknar Linn, Liselotte och Micke. den sistnämda filuren dyker ju iallafall upp i september, bäst. så saknar jag mamma, hon är ju alltid så ompysslande och allt när jag är sjuk. så saknar jag min underbara syster och hundra till raringar. men vetni halmstad är så himla bäst iallafall. önskar ni kunde se de, lukta de och känna det. som typ när vi var på östra stranden i lördags, så himla öppet, skönt och friskt. jag vill vara frisk 

lila lila är färgen som vi älskar, lila lila är färgen som vi bär

var nere på stan för inskrivningen och så fixade jag och Sabina en bok till en av kurserna. så vid ett skulle vi mötas upp alla i klassen igen. men jag har såklart blivit förkyld så istället sitter jag här och är bitter.
när jag svängde förbi apoteket för att inhandla diverse så fick jag medlidande från tjejen i kassan, hon såg säkert att jag hade feber.  i stort sett hela klassen är sjuka så jag funderar skarpt på att skippa även bolmens ikväll. allt detta låter väl som kinesiska för er, Bolmens är stället som vi i klassen alltid ses vid på kvällen när vi vilat upp oss efter dagens bravader. men om jag ska orka med finsittning och annat roligt passar de nog bäst med en hemmakväll.
ja nu vet ni det.

zero



charmiga bilder från nollningsbloggen.

mkv



såhär ser mitt nuvarande hem ut. och nej, toan, köket och sovrummet är inte ett rum, utan köket är väl mer en pentry i ett litet krypin där de både finns dusch och tvättmaskin, alldeles lagom är det.
igår drog nollningen igång, min klass är härligt stor med blandade dealekter och typer, underbart gäng. igår brände jag ansiktet som satan, så idag var jag kräftan i egen hög person, de snoddes barbaras och förlorades på brännbollstävlingar. så var vi med på lokalteven. gött!

ton

Halmstad baby, sitter i ett rum smockat med grejor, mamma stannar tills fredag med tanke på allt som måste fixas innan, idag köpte vi 10 kuddar, bara en sån sak. jag stod för första gången och valde hushålls papper. jag tror jag samlat rejällt med vuxenpoäng sen i måndags, alltså igår?! känns som jag varit här i evigheter nästan, saknar allt och alla hemma. idag kom pappa och inger också med ton av kartonger, så just nu är rummet rätt obeboligt, jag laddar bilder sen när man kan se annat är röra. vädret är toasters och luften smackar salt, gräset är grönare här nere och förutom att alla älsklingar är hemma så stromtrivs jag.

flasha med bettarna



om sisådär 3 timmar går flyttlasten och just nu sitter jag och flashar med mina bettar, glad glad glad!!

I'm on my way



en bilresa och en seg söndag

vitt vinter

mormor sa precis att de kommer bli en vitt vinter. lycka eller vad. imorgon flyttar jag. jag har smakat på de orden ett bra tag nu och fortfarande fattar jag de inte. ska bli gerymt! så på torsdag kör nollningen igång. igår hade vi kräftskiva härnere hos mormor. de dracks, lektes och åts. gött helt enkelt. vårat lag vann leken i 5-kampen vilket betyde daimvinst, sånt är gott. om jag inte redan sagt de så är jag nere i Norrköping hos mormor, min syster och jag tog pappas bil ner igår. idag åkte hon hem och jag började gråta. separations ångesten är så påtaglig, jag har gråtit varje kväll sen i onsdag över att flytta, ändå känner jag mig så sjukt peppad. idag ringde damen, eller vad man ska kalla henne, hon är väl i 40 års åldern skulle jag tro. hur som helst hon frågade om vilken tid vi kommer imorgon, då blev allting så himla mycket verkligare. men ändå så overklig, jag kommer nog egentligen inte fatta det förrän om en månad eller så, med tanke på att mamma stannar hos mig till på fredag och skolan inte sätter igång förrän den 1 september, rätt najs att bara bona in sig + att jag får med mig en massa öl från kräftskivan igår. de blev kräftor kvar också, så mamma, mormor och jag svullade lite nyss. jag ska upp och hämta kameran för att leverera lite bilder, inga från gårkvällen däremot, då hade jag annat för mig än att fota om man säger så.

adjös

3



en känslosam natt. helt plötsligt var de noll täckning både på mobilen och datorn. antagligen hade blixten slagit ner i någon 3mast. så jag fick helt enkelt sova 4 timmar, tills de ringde från jobbet och väckte mig. men idag kunde jag ju inte jobba, för om 2 timmar drar jag från denna stad. oj.

du är min ledstjärna och vän



jag kommer sakna denna kvinna så otroligt mycket

min tro, min hopp, min kärlek


tinnitus i mitt hjärta

min garderob är helt tom. nästa. de är typ massa gamla slitna kläder kvar som jag typ ändå aldrig använder, de rymms på fyra hyllplan av 11. däremot är garderoben där jag bara hänger upp kläder  helt..tom...i natt blir min sista natt i strängnäs. om de är fint väder har jag planerat att vara uppe hela natten. jag kommer trots allt sakna strängnäs. jag har ju trots allt spanderat 12år av mitt liv här.
bara för att fira att mamma är nere i norrköping och jag kunde riva i skåpen i köken hur mycket jag ville och stöka till hur mycket jag vill, så började jag vid 22 tiden, precis innan bb, göra sockekakssmet. jag tok förmycket vatten, upptäckte att sockret var slut så jag hade i lite extra vanilin , men vetni den vart hur god som helt. olyckligt nog orkade jag inte äta upp allt så jag sparade de och åt lite till frukost nyss. jag ska äta lite till innan jag åker till eskilstuna sen också, gotti gotti!

centrum



brallorna köpte jag igår och idag åt jag nästan världens godaste lunch, skruvmakaroner, smält ost och kräftstjärtar, inte nog med att de var gott, jag hade gjort de själv, stolt tjej!

en rikedom av sandkorn



somsagt ella var här. vi gick till röda korset, köpte ett varsit par byxor för 5 kr styck. kollade på factory girl. sen sa vi ett vemodigt farväl.

hela livet var ett disco

vet.
tre inlägg på raken, vad är de för fel på tjejen?
dom två första är egentligen bara sentimentalt bajs som för eller senare måste komma fram. i min sentimentala stund lyssnar jag på Krunegårds nya låt. som inte är alls i klass med vad han brukar leverera. besvikelse. den är inte disco. ella kommer hit om en stund, de är disco.

det var fint det vi hade, det varade en natt. natten jag vill leva om igen, igen och igen



om igen och igen och igen och igen ..

livet går fort tänk på vad du gör


Lemon in my eye

Liselotte är hemma från Göteborg, de är fint, har saknat att prata med henne, himla.massa.enormt.
Träffade SaraP min gamla vapendragare och gudars, de känns att vi inte träffats på länge, hon är fin, de var en fin dag. somvanligt har jag lite ångest över halmstad, önskar jag kunde ta med mig allt och alla jag älskar här hemma till halmstad, och snart är halmstad hemma. känn som jag ska göra slut med mitt gamla liv och de är så fel. jag vill göra slut med det sura och ha kvar det goda, men de hör alldeles för mycket ihop. jag hatar att jag inte kan åka till wayoutwest i år, då kunde jag ha träffat micke, pontus och daniel. jag har fått tristess och måste umgås med massa killkompisar, töttnat på tjejer efter tre år i en klass bestående av 90% tjejer, matte ja! mina förhoppningar är att de är minst 40% av det manliga könet i min nya klass. MVK heter den och egentligen är jag positivt inställd till att flytta, det är bara om kvällarna ångesten kryper än tätt inpå skinnet. så jag knarkar bob hund och Boney M. sånt gör livet lite enklare för en stund.


vill dansa till låten


och pussa på honom


you wrong when it's right

igår vare livat i eskilstuna vill jag lova, de började med att jag mötte upp amandie och hennes kusin vid biblan. vi tralade runt på stan innan vi slog oss ner utanför eskil och pratade gamla minnen, de var himlans fint. sen drog vi till soffe där vi mötte sötaste katten mina ögon skådat. så vidare mot stan där vi for runt i virvelvinden. så började micke nyktra till och krävde big tasty så vi for till mc's och när vi satte oss vid expresso house för att avnjuta måltiden dök Jonas my brotah without same motha upp. han var mätt på kräftor och kompislös så han joinade oss, medan vi skrattade och gäspade i takt.
resten inkluderar en resa hem till strängnäs och att vakna fem på morgonen kallsvettig. inte att rekomendera.

adios amigos

o1.42

Senaste
1. Kompis du träffade: pierre och emilio
2. Personen du pratade me: mamma
3. Du fick SMS av: pierre
4. Du kramade: teres

Idag
5. Kläder: sköna
6. Bättre än igår: min syster blev 23
7. Är det: fredag (eller ja nu är de ju lördag)
8. Planer: sova
9. Händer imorgon: idag blir det packa och eskilstuna

Favorit
10. Nummer:16
11. Färg: just nu är de vit
12. Årstid: alla har sin charm
13. Saknar du någon? aaa
14. Humör för tillfället? trött

Frågor och svar
15. Det första du gjorde imorse? vaknade
16. Vad åt du sist? chips
17. Vad irriterar du dig på? att tröttheten dyker upp vid fel tillfälen
18. Tror du på distansförhållanden? enskilt
19. Vem tänker du på just nu? en fin människa
20. Tror du att personen tänker på dig med? troligen inte
21. Vart reste du sist? Halmstad
22. Vad gjorde du igår kväll? jobbade och hängde me fia
23. Liknar du din mamma eller pappa? de säger pappa
24. Ler du ofta? ja tror de
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? alla tre
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? har aldrig sett någon
27. I vems säng sov du igår natt? min
28. Vilken färg har din tröja? vit

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? ja
31. Gråter du när du skadar dig? oftast inte

Lycka
32. Är du en glad person? ibland
33. Vad gör dig glad? mycket
34. Önskar du att du var lyckligare? ja 
35. Är lycka överskattat? ibland
36. Kan musik göra dig glad? absolut

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt jag älskar dig?  ja
38. Har du någonsin sagt jag älskar dig och menat det? ja
39. Har du en flick/pojkvän? nej jag har flera!
40. Är du nöjd med det? nöjdast
41. Är du kär? alltid

Hat
41. Hatar du någon? nej
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? haha tyvär
43. Är du en mobbare? nej
44. Har du varit så arg på någon så att du börjat gråta? ja
45. Har du blivit sviken någon gång? ja

Skolan
46. Gillar du skolan? nej
47. Favoritämne? bild och journalistik
48. Värsta ämnet? resten
49. Har du spytt i skolan nån gång? ja
50. Är skolmaten god? skönt att slippa den'

Opel



eftersom mamma hjälpte till i ateljen, betyde de att jag hade  bilen helt själv efter jobbet, jag ringde fia. Vad kan vara bättre än att glida genom strängnäs med fia en torsdagskväll, vi körde extra varv i rondellen för arvids skull och stalkade douglas och co.

nytt



känner mig så äcklig efter att jag jobbat och blir aldrig ren, jag vill till halmstad nuuuuew!

kartong



vid lunchtid, mötte jag upp Cissi och Pierre, kändes som evigheter sen vi sågs, inte helt otippat åt vi tacos och slagsta glass. så satt vi i solen och plinkade på Cissis meanderbård guitar, de var sinnes varmt, jag trodde mitt blod skulle koka sönder och skinnet skulle spräckas. innan jag träffade dom köpte jag en bh för 50 spänn. nu har jag packat typ femmiljonertriljarders kartonger känns det som.

monkey



nyinköpta kläder, monkiklänning, dinskoskor, monkiunderkläder + en jacka som inte fick vara med på bild.

17

10 FAVORITER
färg: svart funkar alltid
mat: oh absolut tacos
band: beatles och queen
film: oj oj..oj älskar film, just nu är jag rätt inne på factory girl
bok: äh böcker är jag sämst på,tunna och intressanta ska de va
sport: nae
årstid: vår, höst, sommar vinter, med favorit först
veckodag: lördag
glassmak: valio lakritsglass, skare va
tid på dygnet: efter 23 är de på topp
- 8 FÖR TILLFÄLLET:
humör: känsloladdad
smak: choklad
kläder: sköna
bakgrund: LP fodrallet till HAIR
nagellack: inget, får inte användas på jobbet :(
tid: 01.10
omgivning: mitt rum
irritationsobjekt: det börjar på F och slutar på R
- 5 HAR DU NÅGONSIN?
dejtat någon av dina bästa vänner: nepp
brutit mot lagen: sant
blivit arresterad: nepp
badat naken: ohja
varit med på TV: en gång på allsång på skansen, man så mig sitta på en bänk i ösregnet
kysst någon du inte känner: sant
- 3 PERSONER
du kan berätta allt för: Syster, Linn och Fia
du tycker om: jag tycker om fler än tre personer kan ni ge er på
du inte gillar: Hitler, Josef Fritzl och Jafar i Aladin
- 2 VAL
kaffe eller te: beror på tillfälet
vår eller höst: meneh, just nu sommar


adressbyte


vi tog ett stopp i gränna för att äta polka grisar och njuta av utsikten

vårt flotta hotellrum/lägenhet, som var större en hela mammas lägenhet


vi åkte tylösand efter att vi kollat på mitt framtida  boende


om lite drygt 2 veckor flyttar jag, jag kommer sakna er alla, kom och hälsa på för jag kommer inte hem ofta och när jag är hemma blir det inte långvarigt, men de är ju somsagt 2 veckor kvar så boka in en tid så möts vi upp med en varsin kaffekopp!

don't fear the reaper



jag spyddee idag, tror de kan bero på att jag åt kyckling igår eller att de hände en grej på jobbet. jag känner mig så sjukt isolerad, den enda av mina vänner jag sett på länge är Fländärs, saknar alla så himla mycket, hela tin. Linn är i Norge, Fia jobbarjobbarjobbar, Liselotte är i götet, Micke i sockholm/eskilstuna resten bor utom räckhåll, varför måste de kosta multum att ta sig till göteborg, västerås osv? isolerad var ordet. imorgon eller idag blir det annat änisolering, jag och mamma drar till halmstad och ska bo på hotell. vi ska kolla boende. hoppas de går vägen. jag är så sjukt pratsugen, därför skriver jag ut de. eftersom de flesta i min umgängeskrets lär sova eller festa med tanke på att de är fredag, hade de inte varit för att jag jobbade kväll hade jag nog tagit mig ett glas vin eller en öl på obestämd ort och plats. öl var förresten de första jag blev sugen på efter att ha spyt idag, men de fanns ingen öl nära till hands så jag fick trycka i mig äppelsaft och citronkakor, och det ska ni veta är inte helt fel heller. fick förresten brev från csn idag. kan de inte bara finnas ett csn kontor så man kan prata öga mot öga med någon medarbetare, för de som sitter i telefon har ju lika många hjärnceller som de finns solar, och papprena de skickar ut säger ju lika mycket som toalettpapper. nu börjar de bli jävligt kvavt härinne. skulle vara gott med is, men jag är alldeles för lat för att ta mig till köket för några isbitar. det är under denna årstiden som jag uppskattar att vi har ismaskin, förutom våran dusch kommer jag sakna ismaskinen mest när jag flyttar. och så ska vi inte tala om alla människor jag kommer sakna, och där kommer nästa dilemma, att åka till halmstad tur-och-retur är inga små pengar, runt tusenlappen ligger det, vilket betyder att jag troligtvis inte kan åka hem alls ofta, detta suger med tanke på att Jonas ändrat datum för deras maskeradfest till oktober, fast vet ni vad som slog mig precis, de lär ju vara samma helg som marknaden, vilket jag inte får missa, då kan jag ju slå 2 fluggor i en smäll och genast känns de inte lika betungande att andas, då skulle jag ju kunna pussa på lite fler folk om jag ändå ska till eskilstuna. jag menar Jonas bor ju relativt centralt, plus att  då kommer säkert arvika folk och jag kan pussas ännu mer, och vips så blev livet mycket enklare och jag gäspade till och de är väl ändå ett tecken på att jag borde sova.
adios amigos


RSS 2.0