En midsommarnattsdröm



en pinsam grej när jag bakade muffins igår, var att när jag (trodde) jag var klar med smeten var jag ju tvungen att provsmaka, så de uppfyllde mina förväntningar. Efter en tesked och lite kittlande på smaklökarna kände jag endast smaken av bakpulver..Jag kollade receptet så jag gjort rätt. Jo en tesked stod det verkligen. Så läste jag igenom det hela igen, mjöl, vaniljsocker,mjölk, margarin,bakpulver och längst ner med något mindre bokstäver stod det strösocker, pytsan vad pinsamt tänkte jag och öste i en deciliter socker och låtsades som inget hänt. Sen tog jag mig en ny smakupplevelse och trodde att smaken aldrig skulle släppa, när smeten ändå va så god kunde jag ju passa på och smaka lite till, stolt som jag var. När det senare var dags att fylla de 12 muffinsformarna märkte jag till min besvikelse att det endast räckte till 10..men dom slapp ju iallafall smaka bakpulver tänkte jag och körde in dom i ugnen.

Förresten är det så överskattat med Sill och Nubbe på midsommar, tacka vetja Lax och Vin!:D
Ajö!

NY





"När vi startade Way Out West förra året så pratade vi om drömbokningar. Artister som vi närde en dröm att nån gång i framtiden kunna få presentera. En av dessa var Neil Young. Att han under festivalens 2:a år kommer att stå på scenen känns overkligt, hedrande och helt fantastiskt. En av rockhistoriens största överhuvudtaget, den ständigt lika coole rebellen och den levande legenden NEIL YOUNG! "
 


Igår köpte jag en massa grejs på Ikea, en låda och sånt.
Idag var det sol, bara en sån sak, förresten såg jag den 2:a dåligaste filmen i historien.

luft



JAG VILL TILL WAYOUTWEST NUEEEW!
nu är såhär va, att igår kväll mådde jag prima ballerina tack vare en viss karl och likaså denna ljuva morgon, men efter sisådär 2 timmar i ösande regn och efter en rad fyndande känner jag mig inte så het på gröten, plus att de är typ nästan ungefär åska, molnen är iallafall mörka och creppy. Förresten så hade dem asmånga schyssta LP:s på Kommusionshuset, inte fy skam med två dubbelskivor för 15 rikstaler, jag tackar. Så var jag typ 3 centimeter från att köpa Genesis Lp, men de blev 8 knappar i stället och ett arband och ljus från Systers Guldfynd. Nu ska jag käka jordgubbar.
Ajö

MTWTFSS



i måndags var min kära syster på intervju i Stockholm, Jag ville inte aggera "dålig lillasyster" så jag hängde på som moraliskt stöd så hon inte skull dö av nervositet, något som går i släckten...
Vi tog en fika som för mig innebar världens godaste, största,chokladigaste,kladdigaste varelse jag skådat. Min syster satt mest och undersökte hur många blåbär hennes paj innehöll.
och nu till det viktigaste! Jag hittade ett par shorts som jag så flitigt sen på kvällen posade runt i så mamma fick fnatt. Nu kan jag varken ha shorts eller magtröja, inte heller kan jag hoppa runt som en galning, jag hatar kombinationen sommar och förskyldning.
oh och så börjar såklart solen lysa extra mycket när jag sitter och är som mest deprimerad.
ut i solen med er AJÖ

för att skyld



Bara för att receptet på en Underbara Tisdag serverades igår och receptet på en Usel Onsdag serveras idag
Tisdagar för alltid med sig något extra, är det inte att man slutar tolv på en skoldag så är det att en Fia bjussar på schyssta 21forever klänningar och solen skiner, vinden susar och Pojken min sjunger, vattnet är varmt och mamma lagar godaste maten på länge.
Så kommer onsdagen, är det inte klassråd eller gympa på en skoldag så är det pissigt väder och en förskyldning som heter duga. Ge mig honungsvatten, Vitlök och Ipren så jag kan få göra det jag älskar mest.

visste ni förresten att tågochbusskorten gäller till den 14 juni, imorgon ska jag baka bullar med sara om det så är det sista jag gör, jag tänker smitta ner henne och resten med mina baskilusker , jag skiter i om inget hjälper min hals idag för  imorgon ska jag vara frisk och det är med basta!
ajö!


" De är därför hon måste ha kjol, annars skulle hon spräcka alla byxor"



Sommarlovets början har utspelats sig på alla möjliga platser i sörmland En torsdag i Eskilstunas kvarter, En Fredag både i Enköping, Sala och Stockholm, En Lördag i Vilsta. Jag älskar sommaren, jag älskar människor på sommaren, jag älskar solen, jag älskar molnen, jag älskar vattnet, jag älskar vinden, jag älskar maten, jag älskar gräset, jag älskar blommorna, ni hajar grejen jag älskar det.
Här har ni en tjej som hoppat från femman.
Ajöken


Marint



vädret kan ju inte bli bätttre. Min mamma är en fin kvinna, både nu och som ung och bara för att hon är så långt långt borta och för att hon var sån tuffing förrän sådär 30 år sen så får hon ställa upp på bild, plus att jag saknar henne! Förresten så är Stockholm som finast på sommaren och jag ska göra lumpen i flottan, over and out.

ajö

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din


Fin kväll
Fina människor

En underbar start på lovet ,som vi alla gått och räknat ner till. Det började med en hejdundrans dag ute i vilsta med strålande sällskap och lika strålande solsken, med jordgubbar som toppen på det hela.
En mysig sväng ner på visholmen där mysigaste gänget infann sig, varav en Liselotte som är ord så underbar. En fin pojk och två vackra töser strosade senare hemåt i en biffig bil som senare lede till en "hej hej monica" trudelut sådär på kvällskvisten. Men när de skymmer dansar råttorna på borden så vi lämnde Strengbomarna och Biffade hemåt i "Zeetas" (haha) bil för att senare hamna framför en apparat som jag nästan helt utav lämnat bakom mig, men vad gör det om 100 år? de är sommar kära vänner, Sol, Vin och Vatten!

<3

RSS 2.0