pissed off

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Har försök ladda bilder från camen till en egen mapp i typ 10000 år nu!!! antingen så är det omöjligt eller så jävlas bara allt med mig!

Fländärs ska iallafall komma över och vara duktig eftersom den här skiten inte vill funka! härligt(INTE)!!

Hursomhaver jag stannade hemma av slöhet, endast slöhet. Orkade inte åka till skolan för att ha en mattelektion och sen typ 5 timmars håll och vara en timma på kurrien och hem igen.! mej sånt klarar inte jag^ ^

men jag har gjort lite nytta hemma istället, duktig som jag är, engelska, jag de var väl typ det.. nej nu ska jag fortsätta vara arg på datorn och förhoppningsvis kunna läga in NYA&FRÄSHA X) bilder på bilddagboken!!!

Enjoy

Nejdå, jag är inte stressad..


Ja, igår bar det av till stockholm, där h&m och Viktor&Rolf kollektionen stod först på tapeten, inte mycket kvar men Ella och jag grep tag i en hög kläder och for till provrummen, inget som passade fanns endast typ 38 och uppåt kvar, en tröja som VERKLGEN var skit snygg hittade vi, Ella såg den först vilket betyde att det var hennes, MFUCK!

mohaha, idag blev det övningskörning för hela slanten, enjoy it! jag har lärt mig koppla, växla, backa(halvt) och blinka vid rätt tid unkt och inte gasa för mycket i svängarna ( jag vill inte ge mamma fler hjärtattackare)



Julklappar ja...de går inge vidare efter att 1 är köpt och de återstår 6 veckor kvar till jul känner jag hur det börjar kännas knappert med tid, jag säger som doris i "hitta nemo" - FORTSÄTT SIMMA, FORTSÄTT SIMMA!!

Min mage kurrar ända till kina så jag ska gå och käka nu!

ADIOS AMIGOS!

Sovmooorgon!

tänker


Fast jag var uppe vid halv sju som vanligt för att få skjuts till syster (där jag befinner mig nu)!
Men de är bra att var uppe tidigt , då har man det som rutin. och rutiner är bra, tycker jag!

Även fast jag inte äger några riktiga rutiner..:/


På dagens schema står det en hel del trevliga och lite mindre trevliga, att träffa alla underbarisarna i älsklingstuna är en av de trevliga sakerna, och matteprovet är en av det MINDRE trevliga sakerna!!
Tur ´bara att jag hann träna hela måndagen, tisdagen, tyvärr inte igår eftersom FIA går förre matte, (allt går egentligen förre matten:)


MÖÖH hallå eftersom jag nu har sovmorgon och verkligen behöver sovmorgon efter all förkyldning och allt plugg plus att jag måste vila ut mig till på lördag, mohah stockholm^^. så ska jag nu gå och slå mig ner framför teven och slå på nån RIKTIGT bra kanal!

ADIOS AMIGOS


RSS 2.0