Kir




Två fina kvällar vid Nissan

Frugan och min helkväll, först en flaska Rosé på bulls, sen fyllemat på sibylla


Mamma och Sara kom till Halmstad och vi hängde på Tylösand

Så drog jag och Gustav till Falkenberg, här tog vi en tripp till Varberg och spanade på den grymma utsikten


Micke kom på besök och vi njöt av vinets ångor vid Nissan, fint!

Så har nollningen dragit igång, här fixade nollorna så att brandkåren kom på besök under skattjakten, de är minst sagt ambitiösa.

Bad Taste Festen, här har vi Daniel

Fanny, Alexandra och Lotten

Jag och Lotten.

En härlig hög bilder från senaste tiden. Är fri från nollningen idag, då jag snart ska iväg och jobba, kunde faktiskt inte vara mindra taggad till att jobba, men det är mitt sista pass och imorgon är det löning så de är just nu de enda anledningarna till att jag faktiskt orkar ta mig ut till Laholm och ta mig igenom de 8 arbetstimmarna.

lila!



NU har nollningen dragit igån, igår hade vi kick offen vilket var grääjtast ända in i magsgroppen, om ni inte känner igen mig på bilden så kan jag medela att det är jag med vit page och hatt, som en äkta Mormor såklart! Jag har nämligen som uppgift att agera Mormor under nollningen "Husets Mormor " är jag döpt till, med en viss anknytning till Husets vita vin som ligger mig varmt om hjärtat trots alla snefyllor den drycken orsakat!

Husets Mormor

Klockan är snart 00.00 och jag är pigg som bara den i skallen.  Den senaste tiden har jag spanderat på de allra flesta ställena förrutom framför dataapparaten, vilket kännts befriande.
Anledningen är att i Tisdags förra veckan kom min kära mamma och syster och hälsade på. Vi låg och njöt på tylösand åt god mat och Sara följde med och vinade med Tasty och Gustav. Helmysig vecka som avslutades med en heldag i alltid lika fantastiska Göteborg, hatar mig själv lite för att jag inte köpte en endagsbiljett till Way Out West, så jag hade kunnat se M.I.A på kvällen, hon fick förövrigt grymma recensisioner vilket gav mig ännu mer ångest.
Hursom, efter Göteborg besöket for mamma och Sara hem och jag möte upp Gustav i Falkenberg , vi åkte landsvägar ut till Falkenbergskust där hans mamma har stuga, där avnjöt vi våran helg, med mysiga nattbad och härliga veranda häng.
Nu är vi båda back on track i Halmstad, vilket är med blandade känslor. Imorgon dyker Halmstads godbitar upp i mitt crib och det ska overallfixas inför nollningen som drar igång på torsdag, men innan det ska det hinnas med en Kick off fest imorgon, lite jobb på tisdag så ett besök från världens bästa Micke på onsdag. Så ser kort och gott min livs situatuion ut nu, käkar lite choklad cigararrer också, tror tametusan att de är beroendeframkallande!


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din



I torsdags satt jag ensam i min soffa och njöt av ledigheten, så hör jag hur någon låser upp dörren och in kommer Gustav, när han upptäcker att jag är hemma, suckar han, för in något bakom ryggen och tar sig mot min frys där han lägger in något.
"Jag trodde ju inte du var hemma.. Öppna frysen när jag gått!" säger han och går, så jag rusar mot frysen när han gått och finner till min lycka en Ben & Jerrys Strawberry Cheesecake och en lapp med texten som ni kan läsa ovan (söt och sliskig är mitt smeknamn på Gustav).
Så sprang jag ner till honom och vi kollade på Aladin och avnjöt kanske världshistoriens godaste glass!

Pippi Lotta Viktualia Krysmijynta Eftremsdotter Långstrump



Frihet mina vänner! Frihet. Idag var (som jag räknar det) mitt sista jobbpass, helt klart skönt att de var Frugan och jag som jobbade ihop idag.
Gårdagen spanderades dels på Jannice och Rickards bröllop och på kvällen bjöd Gustavs papps på middag på Yoss.
Eftersom både Gustav och jag fegade på att ta efterrätt, så kände jag att sötsugen kom lite extra idag, så inte nog med att Hanna och jag moffade singoalla på jobbet, så har jag även rört ihop en socker/muffins smet som jag tänkte avnjuta efter att de stelnat till lite gottigt i kylen.


Komsi komsi



har inte träffat min bästaste syster sedan min senaste trip hem, vilket känns som evigheter sedan.
Idag fyller hon 24 och på tisdag joinar hon Halmstad med mamma, fint tycker jag allt!

size



Detta är min första lediga dag sedan förra tisdagen. Det känns i varenda kroppsdel att det behövs. Efter en tomult natt, med Gustav som fick migränanfall, så vaknade jag åtminstånde hyfsat tidigt och köpte med mig Nudlar bort till frugan, där vi satt och njöt av ledighet. Nu tänkte jag ta mig ut i solskenet och njuta en smula av att bo i denhär stan!

Kallt kaffe

En bra grej med Kaffe är att man blir helt galet pigg

En dålig grej med Kaffe är att man blir helt galet kissnödig hela tiden

you don't have to be smarter all the time

jag lever och mår bra, jobbar sönder min fritid. rätt segt, men imorgon börjar jag inte förrän 18 och jobbar sen 24 h, sen vankas en dags ledighet, mums på det!

Fin kväll annars, väl hemma drog jag till tääjsti där gustav ponken och han myste, sen drog jag ut på en promenix och mötte upp Kim i all hast.
Så for jag tillbaka tills tastys crib för att spela sämsta korrtspelen med honom, Gustaven och Sofie.
Väntar på att min tandborste ska anlända med Gustav, sen ska vi såklart sova lite och imorgon ska jag ägna dagen åt Lotten och Frugan på bästa sätt fika+shoppa dårå!


RSS 2.0