" jag vill dela min framtid med dig, vi ska bilda familj"


Åh så jäklans skön helg. Välbehövligt. Fredagen bjöd på fest som innehöll hälften skåningar. Gustav, Tasty och jag förfestade med Iphone TP hos Gustaven, efter att förbrukat lite alkohol tog vi oss bort till Oscar och Sara där vi möttes upp av en härligt full Coffe. Så lektes det lekar innan vi drog till Scandic och jag lurades sönder innan vi drog vidare till La Coca. Sedan hamnade Gustav och jag  i hans lägenhet och som vanligt blir vi extra känslosamma vid festliga tillfälen och fredagen var inget undantag. Många fina ord, älskarn den karl ska ni veta.
Lördagen bjussade på en rejäll sovmorgon och så drog jag och Ullisen en promenad, på kvällen inhandlade vi Sushi och kollade på alltid lika fantastika Napoleon Dynamite.
Denna söndagen har innehållit 20 kilo segande och i natt ska det kollas Big Brother och Oscargalan med pojkarna.
Det var kort och gott min helg, alltid lika givande att ingående beskriva dagarna, hoppas läsningen ligger er i smaken, nu ska jag powernappa för i natt blir det inte mycket sovande serni.

Mon Amour


Frankrike-Resan gör både gott och ont på min ekonomi, jag inhandlar inga kläder just för att jag måste spara för resan, därav minskas mitt klädkonto enormt. Det behövs ska jag säga er! Jag kikar istället runt bland mina favorit butiker och önskar jag kunde äga allt, känns bra ibland, som typ idag.
En annan nämnvärd grej är att när Ullis och jag var ute på en liten promenix så stötte vi som vanligt på drama, denna gången var det bilkrock, varav en bil åkt in i en byggnad.

HåeM

så mycket snyggt!
så lite pengar!

woops

"det började som ett internt skämt när dessa två töser gjorde en dokumentär under deras utbildning på Högskolan i Halmstad, nu är namnet Woopsy Daisy känt som ett av världens största produktionsbolag.."
Kan det vara sanningen om 5 år Ullis? hah
Hur som helst nu sätts det igång med Projektarbete-göra.

Overdosing with you

alltså kan man vara lyckligare eller?
Igår bokade Micke och jag vår Frankrike-resa, så om mindre än 2 veckor far vi till drömmarnas land.
Så ringde mammsen förrut och medelade att hon bokat en New York resa lagom tills Saras 25 -årsdag som är i Augusti (bild på kanske världens mysigaste hotell ovan). Så ska vi inte tala om det fantastiska vädret som Ullis och jag satt och njöt i en halvtimma, innan vi intog stadsbiblan och en fågel flög in i rutan. Fantastiskt komiskt.
Ikväll ska jag dricka viiijn!

"du är så barnsligt naiv och jag älskar det!"

Något jag måste lära mig är att: sluta tänka och börja snacka!
<3

att du aldrig känt vinden högt över trätoppen

Ett tag tyckte jag att det kändes mainstream att äga en röd bil. Nu ser jag knappt röda bilar längre och det lockar mig att själv skaffa en röd bil den dagen då det sker.
För övrigt planeras det Paris resa, Projektarbete och en framtid.
Så är jag velig om vanligt , inte av ovanstående punkter utan tusen andra ting. Ibland känns det bara som att jag kan släppa allt och lägga det bakom mig. Men samtidigt så finns så mycket fint att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det bästa är väl trots allt att prata om saker. Men det är jag sämst på, så det hamnar såklart här på bloggen.

Burning Love

Gustav och jag har såklart varit extra kärleksfulla idag. Lagade ihop 3-rätters och myste till'et.
Skiter i om det är klyschigt, tycker istället att det känns fint att det finns en dag som tillägnas kärleken till sina medmänniskor, även om jag försöker visa min kärlek till mina nära och kära så mycket det bara går i vardagen så kan det kännas fint att det faktiskt finns en dag som påminner och att stanna upp och älska lite extra.
Pöss på er!

Tecknat

Cartoon Network är tillbaka! Komiskt nog lyckades just Cartoon Network stå på när låssmeden idag kom och skulle byta lås. Man kan ju undra vad han tänkte när han hörde ljudet från den tecknade serien som stod på den kvarten han underhöll sig vid min dörr.

paris blue

känner mig som en tvättäkta bloggare med alla dessa webbcam-bilder, allt för uppmärksamheten, eller?
Nu till mer seriösa saker, insåg igår att en resa till Paris är fruktansvärt mycket billigare än en resa hem. Så i mars månad tar Micke och jag vårt pick och pack och drar dit för att leva lajbans med Liselotte!
(på de två nedersta bilderna ser nu ju förresten earcuffen, känner mig riktigt stilig i den.)

Klyschan

Mitt horoskop för dagen löd: "Månen ger dig en kväll att minnas. Bäst lönar det sig att satsa på kärlekslivet eller på ren hemmalyx."
Jag brukar ibland inbilla mig att mitt horoskop ska stämma, idag tror jag faktiskt att det gjorde det. Gustav låg hemma i migrän, medan resten av oss i klassen körde en lyckad live-sändning. Det är verkligen grymt kul!
Hursomhelst, jag tänkte vara en gullig flickvän och köpa hem pingvinstänger till Gustav eftersom det är hans favorit goowdis. Sen blev jag såklart våffelsugen, så jag köpte med ett paket glass och våfflor och supriseade pöjken. Varför bara vara extra kärleksfulla mot varandra på speciella dagar? Känns mycket mer betydelsefullt när det kommer spontant. Vi hade iallafall svinmysig kväll, kollade två filmer, sen somnade jag in i x antal timmar.
Hittade förresten ÄNTLIGEN en earcuff på stan, så nu ska den flittigt användas. baest!

we are your friends

I fredags for alltså jag och världens bästa pojk till Eskilstuna. En sväng till Mummi och Vaari blev det innan mamma bjussade på middag på Papas Tapas.
Lördagen innehöll både en vända på stan och en hel del sovande. Framåt 16 for vi till Härad för att ha överaskningsfest för Benny, som blev reeejäällt lyckat. Så har denna söndag spenderats åt att åka tåg, kolla på När Lammen Tystnar och förtäring av Tacos. Så stavas en suverän helg.
adios amigos

Best of you

Om lite mindre än 9½ timma sitter jag och min pöjk på tåget som tar oss mot nordligare bred grader, gillart! Men först ska det packas klart, lyssnas på Elvis, borstas tänder och sen ska det såklart somnas in till nån fantastisk rulle.

ear cuff

Har letat efter ear cuffs i en evighet. Glitter har alltid slut på dem när jag kommer in och frågar så nu satsar jag mitt hopp på att det finns hemma. Hur snyggt är det inte liksom?

caesar

Jag har insett att min senaste kyss: var mot Gustavs läppar.
Jag lyssnar på: reklam från teve.
Jag pratar: inte just nu.
Jag tycker om: mycket och många.
Jag avskyr när folk: inte har någon egen självuppfattning.
Min bästa vän är: bäst på alla sätt.
Min första vän hette: Pani skulle jag tro.
Kärlek är: en fin ömtålig sak.
När jag borstar tänderna: blir det oftast för hårt.
När jag lagar mat: ska det gå snabbt
Jag tänder på: ögon, läppar, humor och hår.
Det sexigaste yrket är: musiker.
Det är charmigt när: man är egen.
Jag är rädd för: en hel del.
Den värsta känslan är: otillräcklighet.
Den bästa känslan är: fullkomlig lycka.
Jag är bäst på: att skratta. 
Jag är sämst på: att vara ensam.
Om jag va ett djur skulle jag vara: nåt självständigt soft djur, typ en Panda.
Om jag va en insekt skulle jag vara: inte en trollslända iallafall, de lever bara ett dygn.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en visp så kunde man sno med sig lite vaniljsås..
Jag kommer alltid att vara: galen i Elvis.
Det finaste som finns är: frihet.
I sommar: ska jag fanimej njuta från tårna.
Sist jag grät var: igår skulle jag tro.
Jag kan: hela don't stop me now, utantill.
Jag kan inte: hjula.
När jag vill tänka går jag: in i duschen eller om det är varmt sätter jag mig vid nissan.
När jag bakar så bakar jag: antingen nån smaskig smet eller smulpaj.
Innan jag går och lägger mig: sätter jag oftast igång teven.

RSS 2.0