triss i damer

hemmakommen från stockholm, med en kjol under armen och ett medlemskap på fritzcorner i bakfikan, killen på louie loiue tyckte att vi skulle ut och dansa och ha "faaaaaantastiskt kul redan ikväll" men de blidde inte så, istället kom fia och johan till storstan och medan vi tre små gummor gjorde stan farlig gick johan runt och fotade. på tal om att fota, för när ella och jag gick ut från pub så såg vi någon som blev fotat för nån streetsyle grej, så ella och jag som precis lämnat söder för pub funderade varför man fotar människor med schyssta stilar på drottninggatan av alla ställen, så tänkte vi, fast killen han fotade var jääävligt snygg så jag förstår honom. jag ska börja gå runt på stan och låtsas fota för nån streetstylegrej, och bara fota killar, smyga på mig deras nummer och sedan bli som Marthy i grease. the plan of the year


äs tee o cee kåå hå o ääl äm

 
kan du också stava till stockholm?

I was fallin'

när jag dansat och sjungit till aquarius i sisådär en kvart, filmat de och blivit störd av min mamma så blir jag så fruktansvärt djup. att kolla bilddagboken gör mig djup, det enda som egentligen inte gör mig djup och fundersam är att åka buss med fia och stå i minusgrader om mornarna. jag försöker därför lyssna på rufus "what a wonderful world", han vet hur man skriver låtar som väler av allt och inget. igåt gav jag mig på att skriva låtar. de handlade mest om känslor de med, jag skrev en låt till Linn, jag skrev om saker som ger avtryck och betyder, för de ska tydligen vara stimulerande, eller vad vet jag, rufus är stimulerande.
Ibland när jag tycker världen känns bitter, död och bara vill gå in i det stora blå då tänker jag oftast på hur mycket musik får mig att ändra på det. som efter arbetsmiljön och säkerheten var jag sjukt deppig, skrev något ovesentligt, tänkte för mycket och längtade efter allt som då inte fanns där och vetni när jag hörde hur musikalfolket spelade nån låt jag aldrig hört vart jag en anning varm inombords, jag tänkte på i somras, jag tänkte på i våras, jag tänkte på 2006 och jag tänkte på dig.
Jag måste vara en av de mest känslomässiga människorna på hela denna planet och just nu är jag troligen en av dom som stavar sämst på planeten, men skitsamma.de jag ville säga var att när jag åkte bussen i onsdags tror jag de va, så satt jag bakom en barndomsvän om man nu kan kalla han det.  det var han, jag, tessy och min "pojkvän" som hängde från 3an till 5an och när jag satt därbakom honom började de rinna tårar och jag vill bara vara 10 och ung, jag ville känna känslan av att vara bekymmerslös, de tror jag ju inte att jag var då, eftersom de var då mamma och pappa skilde sig, men saken var den att betydelsen av att de tre figurerna fanns där och vi alla hade känt samma sak fick mig att aldrig gräva ner mig som 10-åring, utan istället åka till sanda fastna med skorna i lera och hångla till sanning,konka eller procent, på den tiden trodde jag de hette plosent?!
ibland när jag hör låtar som "she moves like the wind" av kooks rinner de också salttårar ur min ögonvrå och jag vill känna att någon känner så för mig, samtidigt som jag ibland på bussen om mornarna tycker att de är hopplöst med kärlek och att alla kan springa runt en midsommarstång och sjunga lika värdelösa låtar som larz kristerz. dansband måste ha någon slags förkärlek till z, de har förresten jag också. speciellt om nätterna när jag vill attt z arna ska sväva ur min mun som betyder att jag sover och slippa ligga och bli sentemental och tankspridd utan bara vara glad och le som alla vill att jag ska vara. det stod en gång i ett sms att jag skulle vara det, inte ordagrant "var glad" utan mer " varför är du så nere, de ska du inte vara" typ glöm allt som är svart och låt de bli vit, varför inte mittemellan varför får inte jag ibland leva i gråskalan, jag tycker inte att allt är svart eller vit och jag tycker inte heller att folk ska gå och gräva ner sig alltför mycket, men kan inte jag också får gråta, bli arg eller tänka mordiska tankar.
jag måste erkänna att de känns lite bättre nu, jag måste ventilera och jag måste skriva ut och formolera det som känns som en labyrint i min hjärna, det känns som om utgången fallit på plats och att jag faktiskt, inte kan mumla över vad som skedde då och vad som sker om ett år, nuet är det nya svarta.

ettpapper


fia kom och vi fyndade på monki bl.a dessa blågråflå brallor och en tjocktröja för 180 rikstaler för hela patrasket, derru. och ja pierre du ska få mitt kvitto!:D

H&M i eskilstuna är inge vidare längre, samma gamla ramla. så träffade vi malte och snaaart är tidningen klar! säger inte mer än så, de är mycket att göra i helgen inför de. nej nu ska jag fara mot linn, lovade att klia hennes rygg inatt, hah


when you´re going to san francisco



nu äntligen har anders svensson stängt sin mun och vi esteter kan ta oss hem, om de nu inte va så att eskilstuna får finbesök av Fia. En fågel viskade nämligen i hennes öra att de är rea på Monki, fia gillar rea, fia gillar monki, jag gillar fia så jag stannar.
Så är ju marcus krunegård inställt på RAW och därför drar dom dit Armand Mirpour, vilket gör att jag nästan gråter av sorg att jag inte köpte en biljett. på tal om att köpa. jag har köpt två PEZ askar med elvis på omslaget, de var riktigt värt.jag bröt mitt godisförbud igår.
 
så igår på kvällen, efter att jag kommit hem från kören så fick jag sjuuuktt mycket inspiration, jag skrev två låtar bara sådär, skissade på min student klänning, plus att jagh lärde mig både anthem och aquarius utantill, deni!
nu tycker jag att Fia kan komma.

redo


hallen som vi renoverat


fluff och jag hade picknick på golvet

modellen av hallen


idag vare projekt redovisning som gällde, vi körde powerpoint med ett gäng bilder och text. min klass är sjukt kreativ, de var riktigt kul att se. förresten bröt jag mitt godisförbud idag, nästa vecka ska jag börja träna och på lördag ska jag till stockhomiiiieee!

ajö

1+1 är 11



de är onsdag och för en stund kändes det som vår

but oh OH!


tonight

innan jag dör ska jag ha mat krig i matsalen
innan jag dör ska jag gifta mig
innan jag dör ska jag skaka hand med håkan hellström
innan jag dör ska jag lära mig hjula
innan jag dör ska jag göra något viktigt
innan jag dör ska jag prova att äta kyckling
innan jag dör ska jag dricka O'boy, äta skogaholmslimpa med messmör och sjunga på "tjinga tjinga tjing awoa tjinga tjinga tjing awoa
innan jag dör ska jag besöka graceland
innan jag dör ska jag göra saker som jag önskar jag gjort
innan jag dör ska jag fråga en zegenare om deras kjolar är tunga
innan jag dör ska jag starta ett band
innan jag  dör ska jag besöka indien
innan jag dör ska jag bli full på sockerdricka
innan jag dör ska jag sätta in en kontaktannons

jag ska säga alkohol istället för sprit
jag ska dusha på morgonen istället för på kvällien
jag ska planera en maskerad
jag ska inressera mig för saker
jag ska spara pengar
jag ska ta mitt godisförbud på allvar
jag ska äta minst en morot om dagen fram till studenten

ibland önskar jag att himlen var gul
ibland önskar jag att jag var som Hermonie i Harry Potter
ibland önskar jag att jag levt på 50,60 eller 70-talet
ibland önskar jag att jag kunde äta vad jag ville när jag ville hur jag ville
ibland önskar jag att jag hade gåshudsröst
ibland önskar jag att någon pojke älskade mig
ibland önskar jag att jag levde i Paris
ibland önskar jag att vi aldrig flyttat från linköping
ibland önskar jag att jag var perfekt
ibland önskar jag att jag hade en alldeles egen lägenhet
ibland önskar jag att jag bodde i ett kollektiv
ibland önskar jag att ballongmagar inte existerade
ibland önskar jag att jag hade svar på det mesta

just nu sjunger EwanMcGregor och Nicole Kidman I love you i mina högtalare
just nu väntar jag på ett sms
just nu önskar jag att de var vår
just nu borde jag göra nåt vettigt, som att plugga eller sova 

Why look pretty when you can be gorgeous?

idag hade jag och Malte finally intervjun med Tikkle me. de var lagom pinsamt när jag skulle dit eftersom jag först gick fel och sen stod 3 meter från en av bandmedlemerna i typ 10 minuter utan att fråga om de var hon. klockan slog fem och jag slog en pling till Sara för att våldgästa henne. powerpointen blev äntligen klar och vi spyde hat ord så de skrek om de, för en timma sen anlände jag hem för att egentligen börja skriva en artikel, massa intrvju frågor och en engelska uppgift, lyckat.

ajö


leave the mornin'

Dagens vill ha: pengar
Dagens låt: jag kom på en låt på engeskan som hedvig tyckte om
Dagens planer: sara och jag skulle blivit klara med powerpointen
Dagens roligaste: de måste låtit kul när jag och sara pratade om syre på bussen
Dagens misslyckande: jag skulle researchat om tikkle me tills imorgon, men de finns ännu tid?
Dagens mysigaste: sova på bussen
Dagens drog: falafeln!
Dagens köp: 1 banan och 1 äpple
Dagens godis: godislöfte
Dagens humör: seg som satan



gravid



jag minns i stort sett aldrig vad jag drömmer och gör jag de så är de så osammanhängande att de bara blir jobbigt att fundera över det, i natt drömde jag något som verkade så verkligt att de blev overkligt.
Jag drömde att Linn och jag satt på ett Café, jag tror de var expresso house i Eskilstuna, så reste hon sig och hade världens kulmage, och jag utbrast :
-Är du gravid?
hon kollade på mig som om jag var dum i huvudet och sa
- hallå vi har ju precis käkat ju!
med göteborgs dialekt (?!) så växte magen mer och mer, grejen var att när jag drömde det, så kändes de så sjukt verkligt, som om det hände fast som om de kändes som jag drömde. iallafall. Linn och jag gick till H&M och så krympte hennes mage. Sen tror jag att jag vaknade.

Ella var här en stund, vi skrattade till Beatles videor, vid fem så skjutsade jag iväg henne eftersom jag skulle rengöra filtret i tvättstuga. så när jag väl kom dit såg jag att jag hade skrivit upp mig på nästa söndag, ibland så dör jag lite.

96-08

Klicka på bilderna för att höra varje års låtar/videor( elvis tillhör alla år)
U

pappa,Anna,Farmor, Sara och jag (96)

mamma och Sara (03)

mamma och jag (02-03)


skavsta flygplats (05)

första året i lettland (05)

Lisa,Ella,Jag, Fia och Mimmi, Fländärs fotar (hösten 05)

skolavslutningen nian (06)

Lettland (06)

jag och Sara (06-07)

sommaren 07 och maia hirasawa

paris08

08

Dagen 08


götet o8


 


copy



jag har under x antal nånting kopierat bilder från min bdb till datorn, så nu finns de ett rejält lager, rejält med stort R.

time pass by


anabola muffinen

fläändärs baby!

fundersama tjejer

dåvarande aroom är nu Nancy´s café

från och med denna stund har jag påbörjat ett godisförbud, som inkluderar all form av godis utom popcorn och choklad. Sara tyckte kakor på fat skulle tillåtas, så jag och fländärs tog oss en trip till gamla aroom som nu heter Nancy´s och åt muffins på fat. Killen i kassan försökte lura i mig att muffinsen var propad med anabol därav storleken, hur som helst god varen. Fländärs den goingen är dagens bästa och arbetsmiljö och säkerhets läraren är dagens sämsta, segare lärare får man leta efter.

ajös

the answer my friend


90s boyband



med min keps och en tråkig kulturhistoria lektion, blev Jenny, Sara och jag ett nittiotals pojkband

ruter dam



idag tyckte jag att de skulle vara sol och värme, och blev de så?
naee

faboulus dancer


någon matte lektion

KVINNAN

mara fick en stad en mattelektion

jenny har bidragit

dia betes


jag tror mitt sockerberoende beror på diabetes, socker socker socker, så måsta jag kissa så himlans ofta. så förstörde jenny allt imorse med att säga att andedräkten ska lukta aceton, så på bussen hem ville jag få mamma på min sida, så jag berättade om hela diabetes historien och hon svarade bara kort -" Man är jämt törstig då, Lisa" så nu sitter jag här igen undrandes om de finns något slags piller som gör att jag slipper sockerberoendet, jag vill inte sluta som nån överviktig tjugo åring utan tänker och hälsan i sista hand, nej tack. sa jag att jag åt 3 portioner av quorn grytan i skolan, aa den var allt himmelsk.

Förresten så gjorde jag "lilla uppkörningen" som den så vackert heter imorse, när jag och Börje väl skulle prata om hur de gick, började han prata om let's dance och jag blev nervös och sa att jag hejade på hon med stort hår och sen försökte jag fly innan de kom fram att jag tittat på det en fredag( visst går de på fredagar?) och de var en ren pina. njaae, de får bli ett besök på bilskolan imorgon helt enkelt.


en snabb grej till, jag hyllade min kvinna på kultur historian idag, de var nämligen så att tiden gick senare än vanligt och med papper  och penna skapade jag min käresta med nya snygga frillan och allt. jag förstår ju att ni så gärna vill se dom, men ni får allt suga på karamellen, för nu ska jag till intersport(!)

ajöööööööööööö

mitt namn är lisa och jag vill festa!










(KLICKA PÅ BILDERNA AND NJOY)


de var år sen vi var små


bilden är väldigtväldigt gammal

jag saknar storstäder, live musik, våren, kärlek och människor.
jag saknar paris, håkan i somras, göteborgarn och fländärs
jag saknar stockholm, fullsmockat tält med ceasars i blickan, jag saknar kvarnen och 9b.

om nästan 100 dagar tar jag studenten, mitt mål är då att skapa minnen, jag vet att jag borde jobba, söka utbildning, men istället letar jag efter billiga billuthyrningar och festivalbiljetter. om nästan en vecka ska vi redovisa vårat projektarbete som vi idag visade upp för lärarna, vet ni hur mycket tid, energi jag lagt ner på den hallen. inget är sammanhänagande men måste de vara de
måste allt vara en röd tråd som strövar genom livet, måste allt vara bra eller dåligt, vi lever i landet lagom utan att själva veta betydelsen av lagom.

jag är förresten sjukt godis sugen 24/24 alltid, always, när jag vaknar tills jag somnar, hemma och i skolan, jämt. ch grejen är att även om jag äter dittan och dattan hjälp ingenting, så om ni vill få mig på glatt humör, skaka med godispåsen och jag är där. förresten ska jag och fländärs skaka godis påsar på fredagar, jag tänker 2006 jag tänker bumlingar, hahaha, jag tänker hon och jag på george, jag tänker jag snor hennes mat för att de inte ar kort, jag tänker vi tjuvtittar på mtv och skrattar åt minnen. jag .tänker. alldeles. för. mycket.

jag önskar att jag var mer spontan, mindre filosofisk, mer pluggis, mindre godisråtta, mer sjävsäker, mindre hårig, jag vill ha bättre kondition, en 6 pack att skryta med på eskils toaletter, en röst som inte skär, en klarhet i livet, en närhet och så vore de inte helt fel med en middag på papas tapas

vi säger ajö nu

lucky lips


by: michael lundin

jag har haft lucky lips på hjärnan sen jag och micke började diskutera mitt läppsyl 3 timmar sen. efterde har jag både hunnit prova baggybaggybaggy skidbyxor och skrivit ett informativt brev, nu vet ni de!

give up your scmuck!



jag har gett upp alla mina såkallade nyårslöften från denna stund, hålla eller inte hålla, spelar de någon roll. jag minns den dan jag googlade på den här bilden i ettan, jag var sugen på pannkakor då, nu sitter jag i skolan och skulle egentligen behöva skriva en engelska "uppsats" men micke och jag fyller våra öron med knife istället, han försöker inbilla mig att deras heartbeat är bättre än Jozés.

klockan är 20.25 och mamma tycker att vi ska äta lax.


C to the andy



vi var i eskilstown och kollade på bilder, åt laxmacka fick kvitton på monki så åkte vi hit och åt  godis för 21 rikstaler.
HÅKAN VART ÅRETS BÄST KLÄDDA MAN!
om 1758 minuter börjar P3 guld galan och min KVINNA är där och jublar

break fast



efter kyssta fredagar kommer sömniga lördagar som betyder frukost ,frukost som heta  duga. om en timma ska jag befinna mig på strängnäs stationen, och om ytterligare en halvtimma ska jag intervjua ett gäng tjejer, min hals tycker inte att de är nån vidare ide, men vetni, de finns en dryck som heter te!

lillebror


på contrast

amandie hängde med!!

bagge höll mig sällskap på tåget


somsagt jag hade inget sällskap

jag hoppas ni lyssnade på länken till tikkle me igår, för de tänker jag göra nu eftersom jag missade live akten ikväll
thanks SJ, mina bäsisar..eller.

tikkle me



Tikkle me spelar på contrast i morgon kom och LYSSNA

what if it changes?




imorgon kommer ni inte höra en knyst från mig, för någon elak stakare har bestämt att vi ska sluta 14.30 istället för 11 så de betyder att jag måste kila till kafe lillebror spelningen efter skolan serni, eller rättare sagt till min farmor och farfar för att joina dom tills de är dax för spelning så ska jag och fialotta till RAW och rocka på kvällen så att.  nu vet ni hur min fredag ser ut, en tjej som jag kanske skulle byta fredag med är min käresta som ska till götet på P3 guld! sånt är fusk attt åka på utan mig.


ajöken

spice girls



pierre ponken och jag spanderade 2 timmar på sylvia idag, ni ser ju själva vad vi underhållde oss med förutom nollan med dam.

michelangelo



jag är äntligen klar med kultur historian, 6 sidor om michelangelo. eftersom ett utav ´mina nyårslöften var att ag skulle börja träna är de så in i norden bedrövigt att jag knappt rört mig ur fläcken sen nya året gjorde entré, fast jag hade tänkt simma idag, men tyvär får jag skylla på att de går influensa och varje gånga jag simmar och det går ngon form av sjukdom i detta avlånga land, så blir jag en av de drabbade. jag tänker inte ta den risken och då kan man ju faktiskt säga att jag är hälsosam visst? 

det bästa idag : vi slutade 2 timmar tidigare
det sämsta idag : skolmaten, jag råkade skjuta en av de hårda kikärtorna på viktor, skamligt dålig mat
det mest rogivande idag : jag har aldrig sovit så gott på bussen som jag sov idag

jag måste erkänna att jag faktiskt var riktigt sugen på att blogga idag, fast jag tappade nyss lusten, jag ska tydligen till jysk nu.

ajöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

spot I fy



jag har hittat minst 10 par riktigt snygga skor idag, för att de sägs att jag behöver att par rejälla skor som matchar mina fotinlägg så jag kan gå som en anständig kvinna. olyckligtvis hittade jag inga som passade min plånbok och just efter jul och data inköpen, plus en alldeles för hög mobil räkning, känns det inte som något passar för min plånboks tillstånd. Bittert är de då jag fick ett sms av ella som är gaalet förkyld att glasvegas biljettarna inte skule kosta enkronor. det vill säga att det än så länge får räcka med att bli medlem på fritz och hänga på debaser, där snackar vi grejer.

förresten är kläderna något av en mix jag lekte ihop igår innan jag skulle iväg, sån är de.


sextio



jag tryckte just i mig fish'n'chips de är livet!

going faster than a roller coaster



datorn har en inbyggd kamera!


artifical

1.Vad/vem fick dig att skratta idag? min dator
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? sov nog
3. Vad gjorde du för 30 min sen? jag dansade till coldplay
4. Vad hände dig 1993? jag fyllde tre
6. Tre ord varför du sist spydde? för mycket sprit
7. Vilken färg är din hårborste? svart/silvrig
8. Vad köpte du sist? antivirus system
9. Vad fick du senast i present? tvål,schampo,läppsyl och en brosch i ett
10. Vilken färg har din dörr? vit och rosa
11. Var förvarar du dina pengar? många ställen
12. Hur var vädret igår? skitkallt
13. Vem kramade du sist? Mamma
14. Vad ser du fram emot? allra mest studenten
15. Vad är 15? antalet på hur många LP skivor jag äger
16. Hur lång är du? tillräckligt
17. Vill du klippa dig? jaaa
18. Är du över 25? minus 7
19. Pratar du mycket? annars blir man torr i halsen
20. Kollar du på O.C.?  gjorde
21. Har ditt namn ett "x" i det? har nån de?
22. Känner du någon som heter Steve? nästan, jag känner en stefan!?
23. Hittar du på egna ord? händer ofta
25. Är du en typiskt svartsjuk person? nae inte direkt
26. Vad har du för mobil?  en blå
27. Vem ringde dig sist? Sara
28. Biter du på naglarna? vetni att de är renare att slicka en smutsig toaring
29. Har du lockigt hår? japp
30. Vilken konsert ska du på härnäst? jadu vem vet
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? ingen
32. Hur många gånger har du svurit idag? ska man räkna sånt
33. Vilket ord säger du ofta? ord som inehåller ch ljudet, det låter så gott, säger vi
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? ne
35. Ska du jobba imorgon? litegranna
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? min mor
37. Vad borde du göra nu? stänga av datorn
38. Har du något smeknamn? jamen visst
39. Sover du mycket? på natten oftast
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? edwars scissorhands
41. Vad ska du göra på lördag? det är lördag
42. När var du ute sist?  för x antal timmar sedan
43. Har du gråtit idag? nästan
44. Är du en glad person? japp
45. Har du roligt nu? gissa
46. Vad äter du helst? goda grejor
47. Vem var du med sist? "var med sist"?
48. Vad heter din mamma? Agneta
49. Vad är hela ditt namn?
August Rolf Stidgbjörn Leif Ernst


min




jag är ägare av den minsta laptopen du kan tänka dig, från och med idag. och så ska ni veta att utan ett rosa usb nätverk kommer man inte långt, jag känner mig lagom nöjd faktiskt.

jag funderar på att skaffa blogspot istället


over my shoulders


Fia var här och hjäplte mig att rensa garderoben i söndags och så ritade hon hawai.

allt är bara på plats idag.

de som fick vara med på en förpackning



det känns som söndag
en riktigt riktigt riktigt seg söndag
ni vet en sån dag man bara loddar runt, fast en bra grej är att mamma färgade mitt hår så det är inte lika sliskigt orange längre. så kommer fia hit, jag har anordnat ett länge planerat projekt "rensa garderoben", det känns som de skulle behövas...

batik


bilder från Rodeo magazine och mina nyinhandlade strumpbrallor

christmas nr 2



Inger satte gång och lekte med hennes julklapp direkt


juligt rörigt, jag gillar hur Johans ansikte kluvs itu

efterrätt!

trött apa

klätter apa

idag stod Lilljul på tapeten, dvs alla pappas barn var samlade även mummi, så delades de ut julklappar och bjusades på julmat, de var länge sen jag käkade så mycket. nöjd och belåten efter 5 timmars firande är jag, eftersom de blev allt annat än Forrest Gump ikväll tänkte jag slå på den tonight efter att jag terrat min brorsa, de är inte ofta vi ses hörrni, men jag tänker bara terra honom halvt, vi är ju trots allt bara halvsyskon.

life is like a chocolate box, you never know what you get


sommaren 2007

denna natt har jag legat vaken stirat upp i taket och pratat en halvtimma med Jenny, hade det inte varit så att jag skulle åka med 9.40 tåget till eskilstuna så hade de inte rört mig en fjäder att jag låg där med helöppna ögon och vägrade somna in. Nej ,när alarmet sedan slog igång, då helt plötsligt var jag trött som stryck. jag säger då de! halv elva tåget blev det och resten av dagen har jag, Sara och Jocke lekt i deras lägenhet, vi har både satt upp en spegel, en hylla och fixat i ordning en skohylla, de betyder alltså att det fuuucking projekt arbetet snart är done som färdig som the end som helt enkelt slut, och de gott folk de är jäkligt underbart. jag tänkte ta och leta reda på nåt att knappra på sen slå på ForrestGump, på tal om de så upptäckte pappa och jag en grej idag, för Ludde är en riktigt strejkare när de gäller att äta upp sin frukost, men i söndags när jag flyttade hit då drog han i sig hela skålen med torrfoder, samma sak när jag kom hem igår, vooomps så var det slut och idag var de tredje gången gillt, för så fort jag klev innanför dörren vid åtta tiden, ner för trappen springa runt mig ett varv, sen upp för trappen och tömma skålen, han måste få nån slags hungerkick av mig.

adios


this is the year, this is the year when all will happen, it's finally here!



Fick med mig den här puddingen från eskilstuna

vi började fixa oss vid åtta även fast jag sagt till Pierre att vi skulle vara där åtta,
men som ordspråket lyder "fint folk kommer alltid sent!"


posarn'

sliskarn'

tosteröbron sådär 3 timmar innan 2009


och idag var vi lika snabba till tåget!

s
å nyår spanderades hemma hos Li med gott sällskap där  vi huttrade stod och i kylan och körde Buzz in i det nya året, Linn hakade på och de betyde att vi ännu en gång firade in det nya året tillsammans som är något av det bästa jag vet. De allra flesta snackar om att 2009 kommer bli såå jäävla bäst, men vetni jag tror att man inte ska ha för höga förväntnigar, alla år har sina upp och nedgångar, Pierres första nedgång i år var till exempel när han snubblade över taggtråden och flög ner i diket, min uppgång i år var att jag nästan vann i Buzz och ja även om det var en halv timma innan tolvslaget så tycker jag att det kan räknas, men jag hoppas att detta år blir jäävligt bra som alla tror, det är ju det man alltid hoppas på, men för att inte bli alltför besviken ska jag inte ha så höga förväntnigar, huvudsaken att vi alla överlever och sjunger oss i genom vårt och torrt och att jag får se linn dansa naken på min student!


Nyfors


vi käkade på LYXpizzerian i nyfors

Jenny var party

pomme är min nya last

jenny hade behov av en partner i tisdags, eftersom hon skulle träffa en kille som hon hittat på nätet och vi skulle hänga och sova över hos hans kompis, jag ställde upp och de blev lyckat även om de inte riktigt blev som vi tänkt oss, hungriga var vi och lämnade pojkarna i lägheten för att utforska Nyfors by night vilket var smockat med asiater och tonåringar som just upptäckt fyverkerier. sen sov vi som stockar efter att kollat på alldeles för många kick boxnings matcher, men eftersom killarna tyckte det var underhållande ställde vi upp, vi tog även en runda jag och jenny, vilket dom verkade tycka vara ännu mera underhållande, jag vet inte vad jag tyckte. Fem senare var jag rätt ute om ni nu ville veta.

tvåtusenåtta

ÅRET.
Hur har året nollåtta varit för dig? -  gggrrrrrreat
Bättre än förra året? - jovars
Har du träffat några nya vänner? - ja faktiskt
Någonting du aldrig kommer glömma nollåtta? - Sommaren
Har du flyttat under år nollåtta? - mellan mamma och pappa ja
Har du hittat en ny låt som du älskar? - japp
Isåfall vilken? -  the eagles låtar m.m
Har du druckit alkohol? - stämmer
Har du rökt? - stämmer
Har du kysst en främling? - stämmer

KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollåtta? - fint
Har du strulat med någon? - kanske
Har du varit kär? - stämmer
Har du sagt jag älskar dig till någon? - stämmer
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - stämmer
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej

SORG&HÄMD.

Har någon i din närhet tagit självmord? - ne
Har någon i din släkt avlidit? - kan man säga
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - jenny, hon var såå seriös
Har du varit i slagsmål? - haha

PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - stämmer
Isåfall vad?  endel
Har du skämt ut dig? -stämmer
Har du ljugit för en vän? - stämmer
Har du varit ute en hel natt? - stämmer
Har du blivit tagen av polisen? - ne
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - stämmer
Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? - stämmer

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - eskil
Har någon varit elak mot dig på skolan? - haha
Hatar du någon på din skola? - jag hatar inget
Har du gjort något framsteg? - arråå
Har du haft alla rätt på ett prov? - stämmer

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - lätt
Har du förlorat en vän? - mimmi
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - kan man väl säga
Har du gått bakom ryggen på en vän? - varför gör man sånt?
Har du ljugit för din bästavän? - nej
Har du haft en relation med en vän? - och med det menas?
Har du många killkompisar? - tillräckligt

RSS 2.0