Divine



i onsdags firades gryma lotten i efterskott efter som hon paserat 20 strecket. Jag lekte Sebastian Tellier eller nåt.

du glömde din halsduk

jag känner mig så fruktansvärt tom. har smält i mig godis och annat gott hos Smedan med fina töser, men jag var alldeles för trött för att hålla mig helt vaken, tog mig hem i kylan och piggnade till av den friska luften. En sak som slog mig då var att de var första eller andra gången jag var riktigt rädd här i Halmstad, jag minns i vallås en natt i oktober när jag gick vilse, då var jag rädd, men aldrig efter det. Har liksom alltid känt mig trygg här. Min lägenhet skriker tomhet och jag innehar samma känsla. Behövde skriva av mig och sätta ord på sånt som bara far runt som en torktumlare i skallen, det är de tankarna som får mig att tro att jag aldrig kommer sluta blogga, även om jag slitit ut dagböcker och sparat word dokument med det innersta tankar, får de ytliga tankarna göra sitt avstamp här, det är när torktumlaren går igång som jag vill skriva musik, starta ett band och åka jorden runt. Träffa människor och dansa till solen gått, lyssna på ett främande språk och kyssa en främling. Istället står jag och trampar, jag vet ju att utbildning lönar sig och jag trivs ju trots allt här, men jag är rädd för att livet ska passera och jag står där på samma punkt och inte njuter fullt ut av det. Jag tror att det som krävs är varma dagar i solen och fina människor, så släpper kanske en liten klump, räknar dagar, räknar nätter, räknar minutrar, sekundrar, hundradelar. För allt räknas ju i slutändan..

I walk the line

igår var det ju i vanlig ordning karaoke, men innan dess käkades de på Capri. På mårtens var de livat som vanligt och till min lycka vann Edward hela deltävlingen, han måste vara bland det finaste som finns, sjunger som en gud, rör sig som Elvis och som grädden på moset är han genom snygg. KAKA!
Så slängde vi oss vidare till Corner, där var det dött som vanligt, men efter några öl var jag på banan igen, en som var lite väl mycket på banan var Kim, den tösabiten var på allt och alla. menmen, när corner väl stängde, tänkte vi att: varför inte hyra ett rum på Mårtenssons hotel, men de var såklart fullbokade. resten är historia

when I was young, you see that life was so wonderful


Överst: Pappa Anna (min halvsyster) och Farmor
och så Sara och jag.

Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag sticker till Afrika, jag kan inte vara mer pepp till det.
Ikväll ska jag ut i snöovädret och in i dimman.
Ajö!


You and me, and everyone we know


Idag tog smedan och jag oss till natilus för att äntligen börja simma, kändes så grymt skönt att äntligen komma igång att röra sig, så bastade vi såklart efteråt. 

Imorgon ska det däremot levas onyttigt, fira lotten och förbruka alkohol, så lite kåren på det. Nae nu ska jag kika vidare på 2½ män, älskare rakt igenom

Bobby


Fin fin fin man

Jag är nåt så fruktansvärt seg, skulle beöva riktigt med sömn och lite ledighet. Istället måste jag ta mig till skolan om typ 45 min. för att förbereda ett seminare, sen ska de köpas simkort, okej igår åt jag min sista pizza, iallafall ska göra ett uppehåll på tre veckor, kombinationen ingen pizza + börja simma känns lockande, är helhjärtat riktigt peppad till att sätta igång att röra på mig på allvar. Kollade lite halvt på våra bästa år nyss, okej serien har hållt på i typ 30 år nu, kanske är dags att börja tänka på att knyta ihop säcken? enough is enough.

and I was dancing the whole way home



fredagens efterätt
och lördagens bravader


shoreline

köpte hem så sjuuuukt mycket frukt förrut, göttans.
Har käkat min mage proppfull ikväll Hannx2, Frida, Ullis och Jag slog oss ner på yoss vid sjutiden för att först njuta av en riktigt god middag. Senare for vi mot BoB för att spela bowling, Mian och Kimzie dök upp och sen vart allt bara dött, så jag drog hem, seg, omotiverad och inte det minsta peppad till något, känns som lyckan jag tidigare kände har blåst bort, det har sina anledningar men jag pallar inte ta upp dom, för de är sjukt låg nivå att jag spyr lite, imorgon ska det däremot fääästas och alla bekymmer ska väl för en stund försvinna, ajös vardag.


tiden har jagat oss in i en dröm



oooh jag känner mig så upprymd på alla sätt och viss, lycklig av så många anledningar.
Gårdagen spanderades mestadels på högskolan, jag, coffe och emelie satt i ca 4 timmar och skrev ihop endast en halv A4 sida, kändes mer spännande att prata om nollning och skvaller.
Så vid sju slog sig 5 brudar ner i min soffa och vi körde igång att dricka vin. Så tog vi oss vidare till mårtens för kareoke, världens snyggaste Edward var såklart där och sjöng både Johnny Cash och Elvis, dog lite. En joinade resten av mkv haket, jag och Mikaela sjöng loss med Mamma Mia och när mårtens stängde drog vi till Corner, körde ännu mer kareoke och vi mkv:are tog över stället, bokstavligt talat. När dem väl stängde styrde vi alla stegen mot Nathalie och använde stämbanden ääääännu mer, så framåt morgonkvisten drog Ludde, Fanny och jag hem till GT för att få några timmars sömn, vaknade med ett leende på läpparna 4 timmar senare, då Smeda och Mian dök upp med nybakat bröd. jag tror det är så en lycka stavas.

curl

efter bion igår var jag ju såklart tvungen att kolla paradise reprisen vi 03, så jag låg vaken. så imorse vaknade jag såklart 10.15 när vi skulle ses 10, så jag klädde på mig i superspeed och slank ner till biblan där coffe och emelie satt och underhöll sig med att hitta artiklar, efter 4 timmar dog vår pluggmotivation och jag drog ner i stan för att se om jag kunde slösa bort mina sista pengar, hittade som tur var inte  ett piss. Frida ville luncha så vi drog till basilikas thaibuffe och moffade, nu är jag mätt som aldrig förr och inte det minsta pepp på kåren. Däremot ska stämbanden andvändas imogon på mårtens. Min lägenhet är så jäkla kall att jag dör och jag är trött som ett svin. Kul att jag alltid låter lika positiv i mina inlägg, eller inte, har tappat motivationen för det mesta, ge mig mars och ett soligt varmt afrika.

down to the ground

kom precis på att jag inte gråtit på månader,idag har jag gråtit av glädje, sorg och tomhet. en del säger det är bra att gråta ut. jag vet inte om det gett nån bra effekt, känner mig fortfarande tom och det känns som jag kan gråta hela natten om så tårarna räckte.

hstd



såhär såg det ut i fredags på Gastons, som riktiga fyllehundar flängde vi runt.
Ikväll såg det däremot annorlunda ut, efter att ha varit i skolan mellan 13-17, drog Mian, Smedan, Larsson, Felicia och jag till Capri för att fylla magarna med pizza, det var den sista pizza på en lång tid för min del, har blivit alldeles för mycket sånt senaste tiden, sen drog vi till expresso, chillade där bra längde innan vi drog till röda kvarn för att kolla Snabba Cash och dregla över Joel MUMS Kinnaman.
Förrutom detta så ringde pappa och hade mindre goda nyheter, det var ju o andra sidan inget nytt, men det gav inte större hopp om att att det kommer bli bättre, för det kommer bara gå utför. Jag känner mig så fruktansvärt maktlös och vill bara fly hem, men det behövs pluggas way to mutch för att jag ens ska hinna ta mig till götet, hade velat vara där ikväll, fatta P3 guld.
En fattig, upptagen, utsliten, omotiverad student är vad jag är. suck på vardagen. ge mig helg, pengar och vin

forget about me




hungrig som ett svin, det är nämligen så att jag har 100 spänn kvar att leva på tills den 25, hur svårt kan det vara? jo det ska jag säga er att jag dör, för alltid när jag har snålt med pengar är jag sugen på allt gott som finns i denna värld, alla kläder i butikerna är helt plötsligt snyggare och allt som på något sätt förnöjer vardagen kostar pengar, imorgon bortser jag från allt det och lägger pengarna på att kolla på Joel Kinnaman med en påse godis, däremot inga kläder, får hålla ut en vecka. The fabulous life of a student. 

lite arvika

Har dykt upp ännu fler bilder från arvika i somras, enjoy!



Jens, Jonas och jag

Nina och Linda

pigg tjej

pontus lökar
p
Jack

gänget


Sara

Dennis

Anna

Carro

Emma

sista natten med gänget

TNT



7 timmar fylldes med sushi, godis, riskakor, monopol, nostalgimusik och lite tenta

kiss me

hade det inte varit för att vi har tenta inlämning imorgon, så hade inte jag och Sabina haft tenta natt och då hade jag inte kunnat slå på teven när hon gått hem och sett att de visar dawsons creek avsnitt, älskar intro låten de hade förrut, kiss me hette den, symboliserar fina sommardagar, med fina människor. Jag utbrast till Sabina förrut
- jag vill ha sommar !!
hon kollar upp från sin dator och säger
- Håller du på att somna? 
spola fram 2 månader och ge mig sol, värme och glädje, imorgon ska jag svepa alkohol och låtsats att jagg är nån annastans. Sounds like a plan. 

living is easy with eyes closed


lookbook.nu

I'm gone



har haft ett par riktigt fina dagar med micke som sällskapede från i lördags. Det har festats, ätits, skrattats, mysts, allt utom den förbannande tentan. Vill bara ifrån denhär stan, det här landet nu. På fredag ska tentan in och det växer lite hopp inför det, för då blir det några helt lediga dagar på flera månader, saknar frihet mer än någonsin just nu.

2 månader kvar


och drick ur din fylle fyllehund

sådär ja kära med människor! nu ska ni få höra vad jag haft att göra, har försummat min tenta totalt, myst med mysigaste Aziz och i tisdag drog jag och ullis ut i natten. Vid sju tiden i tisdags bestämde vi oss för att inte sitta inne och mögla, utan vi drog till The Corner, drack oss glada innan vi for till nathalie och vidare mot mårtens trettonaftons firande, de svängdes loss innan vi drog hem hit, så Aziz glatt låg och väntade. under kvällen kläckte vi fyllehundar såklart den mest geniala ideén, Ullis finner det så otroligt komiskt med mina bloggfylleinlägg här så hon tyckte de var dags att dra upp en hel blogg att fylla med onyktra tankar. Så igår publicerades våran alldeles egna blogg, som kommer användas då alkoholen förtärts och tankarna väller ut.

Enjoy : Fyllehundarna

14.56




inbilade mig att jag skulle kunna sitta och plugga hela dan, efter att ha fått ihop en sida på x antal timmar så förstod jag att de inte kommer gå någe vidare, nu sover iof Aziz, men jag har tappat motivationen totalt, de får bli en heldag nån dag framöver.


natten vi kysste all skit vi gått igenom här, ajö!

Hallå i det blå! Dör snart, är så grymt uttråkad. Vaknade 12 och sedan dess har jag suttit, inne och pluggat. Behövde lite förnyning så jag klippte mig för att snart dör jag av det här mönstret. I höstas var allt ändå nytt. Ny stad, nya människor, ny miljö, men nu har det blivit ett mönster, då var det ju rätt skönt när mamma ringde och sa att resan till Kap Verde är bokat, de är ju iof rätt långt kvar till Mars men skönt att nåt händer. Saknar redan alla där hemma och även om jag knappt börjat med tentan så vill jag redan spå på den. Vill helst av allt resa och bara ha kul, för allt är så fruktansvärt tråkigt under denna årstid. Kallt, halt och bitter. På tal om halt så när jag skulle gå till Mian igår så halkade jag såklart, mitt vid järnvägen när folk passera ramlar jag ihop och kan såklart inte hålla mig, så jag börjar garva, och fortsätter gå skrattandes. Inte helt okej när jag runt hörnet möts av en person som troligtvis trott jag är helt dum i huvet som får och garvar för mig själv, så jag låtsats istället prata i hands free.
Imorgon ska jag iallafall få lite tenta plugg gjort och ta hand om Hannas katt Aziz, typ sötaste varelsen i denna stad.
Men tiden går väl rätt fort, om 5 månader känns det som att livet kommer ta fart igen.

Ajös


fabulösa



riktigt fin kväll. Startade igång med att Sabina dök upp i Halmstad, så chillade vi hos mig med mat och vin och underhöll oss som bara vi kan. Så for vi ut i dimman och bort till mårtens, därvi röjde till stängning, vidare till Mc's, resten är historia

tears and fears

vaknade av att jag grät vid elva tiden, jag drömde en sån hemsk mardröm om Linn och jag var tvungen att höra av mig till henne för att drömmen var så sjuk och jag kunde liksom inte sluta gråta.
En timma senare satt jag, Mian och Ullis på Hello och planerade för ikväll, ikväll ska det minsann fäästas ännu en gång.
det var allt jag hade på hjärtat.
adiooos

tio


lag guld

lag silver

Mian VAR partyt

så lektes de

lag svart

Norrländningen

mot Daniels Crib

så ner till Nissan och sjunga in tolvslaget

2010 kom och jag kunde inte vara gladare

vem har störst muskler, Filip?

eller jag?

ser ut som Adam försöker käka upp mig



Sen slutade Ullis vara paparazzi och vi drog bort till Elias och Jonas, sikken början på 2010!

Azkaban



18.16 förra året (alltså igår) satt jag och underhöll mig själv med camen medans jag väntade på Ullis, så äre och jag hade det förövrigt bäst igår. Efter att vi ätit dundergod middag hos Mian, spelade vi diverse spel och sen drog vi till Daniel och röjde. Så vid tolvslaget drog vi ner till Nissan och såg fyrverkerierna och sjöng stämbanden av oss, så tibax till Daniel, Filip, Christopher och Adam joinade, så drog vi till Elias, käkade pasta och spelade rock band, resten är historia.

RSS 2.0