-"om du var man skulle du vara Erik Hassle"

Har julmusik på, har druckit två muggar glögg och moffat i mig två lussebullar. Kunde inte ha mer julkänslor. Spola fram 24 dagar och ge mig frihet, Kalle Anka, röbetsallad och en julgran!

75

Visst är det väl så att man saknar det man inte har? När jag är hemma så saknar jag Halmstad och när jag är i Halmstad saknar jag allt som finns där hemma.
I helgen njöt jag så mycket jag bara kunde och drog in en rejäl dos av allt som är så bra och så fint 5 timmars tågresa härifrån.
Jag älskar när släkten på pappas sida möts, när vi skrattar,äter och finns tillsammans, det ät banemej äkta familjelycka. Men så ska såklart allt förknippat med Hamstad komma och slå en i huvudet och påminna mig om att det även finns ett liv även  här. Men visst är det fint att man kan njuta av dem båda, på distans och på ett nära håll.
Det känns så fint när Linn, Sara, Sandra, Erik, Danne, Anna och jag sitter uppe mitt i natten och spelar Kinect med näven fylld med chips, och att då  samtidigt få samtal och sms från Gustav som visar att jag även bör känna mig hemma i Halmstad. Eller varför inte  en måndagsmorgon, när jag sitter framför datorn och käkar frukost och ett samtal från pappa kommer in, då han ringer bara för att höra om jag lyckats komma fram. Distans har allt sin charm ibland.

Before Christmas

Helgen har varit så fantastiskt. Jag älskar känslan av att komma hem!
Fredagen bjöd inte på några tågförseningar så jag var hemma vid åtta tiden, då mamma och jag käkade Papas Tapas nacho , som kan var bland det godaste i hela världen! Mamma visade runt i hennes nya lägenhet och jag bestämde mig snabbt för att inviga badkaret.
Så kom lördagen, då mamma, mats och jag drog till On Off för att köpa en dator till mig, så tog mamma över min gamla, här slänger vi inte tekniken. Hur som helst sen drog jag mot Mummi och Vaari (Farmor och farfar), för att senare bli upphämtad av Tomas som tog mig och Mummi till Sara där vi skulle fira Mummis 75 års-dag.
Det åts mat, skrattades, spelades Kinect och så en massa annat som hör till när släkten träffas. Vid 2 tiden körde Sandra och jag in ett snökaosigt Strängnäs och somnade gott.
Gårdagen bjöd på både ris och ros. Först käkade pappa och jag en brieost frukost innan vi for till Eskilstuna där tåget gick ifrån. Kramades hejdå och kliv på tåget ihop om att jag skulle vara framme inom de 5 timmarna som det var tänkt. Redan vid första bytet ville jag dö av besvikelse. När tåget stannade i Katrineholm, så stod det att Göteborgståget var tio minuter försenat, som ändrades till 20 minuter. Efter 3 timmars förseningar döck ääääntligen Göteborgståget upp och väl i Göteborg blev det buss till Halmstad.
Men när jag väl var hemma i Halmstad var all ilska kring förseningarna borta,då Gustav hade bakat Lussebullar, köpt pepparkakor och glögg. Hemlighetsfull som han är så sa han bara i telefon att jag kunde komma förbi när jag var hemma. När han öppnade dörren, så möttes jag av en ned släkt lägenhet med tända ljus, med godsakerna uppdukade och The nightmare before christmas stod och väntade på att bli sedd.
Kunde det bli ett bättre avslut på förta advent eller?

Linser,Ost,Yougurt och lite Pastasås



Igår kom snön på riktigt så Gustav och jag passade på att göra snöänglar och puss den välkommen. Idag kändes det däremot vemodigt med snö, då en baota kamera skulle dras med till skolan i blixthalka och putssnö. Hursom haver så måste jag erkänna att jag älskar att den är här endå! Tog mig bort till Natilus även idag för några simm tag och så bastade jag såklart efter det.
Väl hemma gjorde jag ett försök att tömma kylskåpet på mat som ska ätas upp innan hemfärden på fredag. Så rörde ihop linser, pastasås, hushållsost och yougurt i en röra och tillsammans med Bulgur blev det en riktig festmåltid som pappa skulle säga!

child

även fast jag är 20, så känne rjag mig 10 år yngre. Det slog mig idag att jag inte ville gå hem, till en tom, tråkig och kall lägenhet. Det var precis som när jag var tio och gick hem, då jag var rädd för att vara själv hemma. Jag hatade känslan av att allt ekade tomhet. Så idag när jag kände att jag inte ville hem satt jag kvar en stund på högskolebiblan, med folk runt omkring.
En nakdel när man haft besök är att det blir så fruktansvärt tomt när de åker. Inga saker som ligger och finns, ingen somblir hungrig samtidigt som en, eller ingen att konversera med. Nu låter det heldeppigt, som att jag aldrig träffar någon i vanliga fall, men faktum är att ha någon boende hos sig är bland det bästa jag vet. Jag älskar när Gustav kommer upp och vi ska sova eller att vakna med någon brevid sig. För ett tag sen dök frågan om vi var sambos upp. Vi sover tillsammans varje natt, ibland äter vi måltider tillsammans och det händer att vi tvättar tillsammans, ska jag vara helt ärlig så trivs jag att det är så, lite då och då sambos.
Det är däremot en annan sak när någon kompis kommer och hälsar på. Men nakdelen är känslan av tomhet när de åkt. Liselott, Micke och jag har pratat om att bo tillsammans i Göteborg, men först ska vi alla avsluta våra nuvarande projekt, Micke ska bli klar i lumpen, Liselott ska jobba klart i Frankrike och jag ska avsluta min utbildning. Sen är det fritt fram med samboslivet för mig, Micke och Liselott. 
Just nu ser planerna ut så, sen vet man ju aldrig vad som hinner hända innan dess.

En av anldeningarna till att jag sitter och spyr ut lite tankegångar är för att vi sov ut länge imorse, eller ja, Gustav gick upp vid sju, sen kom han hem igen vid halv elva då vi låg och drog oss en bra stund, innan jag vid halv ett till skolan. Hur som helst en annan anledning är att jag känt mig sjukt sällskapstokig idag, så när Ullis föreslog en macka på Hello så tvekade jag inte en sekund. Sen drog jag bort till skolan för att bara finnas tillsammans med ett 50 tal andra studenter. Väl hemma drog jag igång ett glöggprojekt som snabbt avslutades eftersom jag är för klantig för att kunna köpa normal glögg. Glöggen gav mig julkänslor, så jag drog upp mina julsaker, så nu känns lägenheten en anning juligare och jag trivs.
Kan inte sluta skriva då jag i denna stund sitter och behöver få ur mig en del, egentligen ingen som helst nödvändigt.

Mister visa mig den maximala hastigheten!



Magisk helg!

we are your friends



är sugen på att ommöblera, förändring har väl aldrig skadat?
Så kom jag på att jag bor på 29 kvadrat.

Heipa!

jag har fumlat i mörkret, men i dig hitta jag ljuset



det är söndag och tentatider. Sitter och lyssnar på Daniel Adams-Ray och tänker tillbaka när han och Oskar Linnros släppte Mister Cool, minns när vi under klassresan i åttan eller om det var nian? Hursom, vi stod och röjde till Mister Cool och såklart Frondas Rulla fram. Fina tider.
Funderar lite över om jag ska läsa igenom de sidor jag fått ihop på tentan eller laga ihop en bot maot. När jag ändå är igång och velar lite så kan jag avslöja att jag velar över vad jag ska ta och göra med mitt hår, har färg hemma, men det existerar ännu ingen utväxt så de känns sjukt ovärt att färga det då. Så funderar jag såklart över om det är luggdags, det finns miljontals nackdelar och fårtal fördelar, men är ändå redo att överväga att införskaffa en pannskyddare. Jag har ju trots allt inte ändrat min frisyr på evigheter om vi bortser från färgen. Har inte gjort npgot drastisgt sedan page klippet i första ring på gymnasiet. Så drastigt tänkte jag ju i och för sig inte gå nu, vill såklart ha långt, ska växa tills jag liknar rapunsells brunetta syster typ.

Lagar ihop lite mat medan jag funderar vidare kring dessa världsnödvändiga saker.
(På TORSDAG kommer min käresta!!)


atom


Galgberget

AIK - HBK

Sixten

We Will Rock you

Fina pojken

Käkat stenar har vi också gjort

festat lite också


Hängt på östra stranden


Producerat film

Hängt på Stora Enso och filmat.

En hög av bilder tagna (mestadels av Ullis)  från denna höst som snart är över, fin har den hur som helst varit.

LT



Imorgon ska det klivas upp redan vid 7 tiden. Vi är ett gäng fårn klassen som ska ta oss till Stora Enso för att filma deras brandövning. Hade det inte varit för att brandövningsfilmningen äger rum så hade jag suttit instängd och skrivit på tentan så ska vara klar nästa vecka. Men nu är det inte så, istället ägnar jag helgen åt att analysera filmer och så ska  vi såklart kolla på Cornelis på söndag. 
Så nästa onsdag kommer min käresta! PUSS vad jag längtar

om 3 år

- var tror du att du är den 29:e mars 2013 ?
- jag ligger jämte dig och du pussar mig och säger "Grattis älskling"

<3

så mycket bättre om vi är tillsammans


bild från 07

Igår när jag såg den här bilden blev jag sugen på att klippa lugg, sen kom jag på alla negativa aspekter det medför. Som typ platta luggen jämt och den kommer driva mig till vansinne när det blåser. Så nej, ingen lugg.

Nu ska jag och min pojk rusa mot tåget som tar oss till Smålandet.
ajöken!

Det är så jag säger det



Har slutfört mitt såkallade projekt, så tänker så det knakar över vad nästa projekt ska bli. Men det har jag inte tid att sätta igång med nu. Vi är nämligen klara med sista produktionen i skolan vilket innebär en reflektion på arbetet, inte det minsta låkande så jag och Gustaven drar till Småland tidigare, redan imorgon serni. tackar för det miljöombytet, men om jag fick bestämma vilken av alla platser i världen jag skulle befinna mig på då äre nog i Paris. Vartsomhelst bara i Paris.


500 miles

drog precis i mig pasta och pastasås för att släcka hungern några timmar. Förövrigt är jag ledig två dagar, smacka på ordet ledig, eller i och för sig så räknas ju även helgen till ledighet , så skrapar ihop 4 lediga dagar. På lördag drar vi äntligen till Stockholm, min kropp skriker just nu miljöombyte så ett Stockholms besök kunde inte sitta finare.
Från det ena till det andra så velar jag om det kanske inte skulle sitta fint med en kårutgång ikväll, det andra allternativet är om jag ska dra några längder i bassängen.  Får vela en stund medan jag drar ner i stan och trixas vidare med mitt projekt.


Hall O Ween



Så var helgen, Halloween och Oktober över.  Fint har det minsann varit och fint kommer det bli, har massa trevligheter inbokade i November, på fredag drar jag och Gustav till skillingaryd och mellanlandar över natten innan vi och hans pappa drar till Stockholm på lördan för att kolla på Queenmusikalen. Så den 19:e november dyker min favorit upp och vi drar till lund för att kolla på en annan favorit, Håkan! Och helgen efter det drar jag hem en sväng, för att fira Mummi och krama om alla nära och kära.

det var allt jag hade på hjärtat!

RSS 2.0