****

det blir inget helt way out west för min del.
Mamma och Sara kommer ner då, vilket visserligen blir jättemys.
Vad är oddsen, att enda veckan på hela sommaren då jag är ledig, då är Mamma och Sara lediga, Way out west äger rum och Linn kan komma.
Jag vet att man inte alltid kan få som man vill, men det suger lite, samtidigt som de ska bli fint att mamma o Sara kommer ner.

Nu ska jag trycka i mig liten bit maaaoot

Jag vill sova hos dig ikväll och imorgon och dagen efter det och efter det och heela tiden!



Det var en nedrans tur att jag blev ledig hela dagen idag, för mitt munsår tycks sabba ner hela min kropp, helt mossig har jag känt mig och sovit och vilat överdrivet mycket. Kändes lite bättre då Gustav tillslut kom till Halmstad och sa fina saker, jag älskar hur han uttrycker sig. Då jag först inte ville visa min läpp, sen råkade han se den och kramade om mig och sa "men jag tycker om dig lika mycket ändå".
Nu är han och käkar middag med sin pappa. Frugan och Lotten ska vina och jag gör allt för att tillfriskna tills finaste killen i stan kommer och kryper ner i sängen. Han har säng nu, de körde ner med den idag, men som han så fint sa är det bara för dom gångerna då jag inte är hemma.
Nu ska jag vara lite nostalgisk över alla gamla fina bilder på min externa.

Västra Frölunda

söker lite förnyelse, trött på vardagen och försöker förgäver finna mig en hobby. När Gustav var här sist låg vi och pratade om att starta band, inte alls seriösa planer nånstans. Men då slog det mig iallfall att jag vill börja spela piano. Dilemmat är min tiny winy lägenhet och min tiny winy ekonomi. Så tänkte jag ett litet piano, såndär som Miss Li brukar ha. Idag slog det mig att jag ska låta min piano planer flyta åt sidan ett tag. Istället ska jag köpa Lottens Oskars barbord + stolar, köpa mig en symaskin och börja sy en massa.
Så lite förnyelse är på gång, men jag är ännu mer sugen på att förnya mitt utseende, lugg funkar inte på sommaren, jag vägrar klippa av det igen och hårfärgning är ju ingen idé med tanke på att håret ändå solbleks. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra, är tatueringssugen, men eftersom jag inte planerat nåt fint motiv kan jag inte heller göra det, så atte..
Går så jäkla bra med mina planer, får helt enkelt vänta tills hösten med utseende förändring. Så länge skaffar jag mig en hobby och inreder lägenheten pö om pö.

Förresten har inte mitt munsår blivit bättre, tvärtom, vilket suger eftersom min småläning kommer ner imorgon, det betyder att våra läppar inte kan snudda vid varandra vilket inte känns helt okej. En grej som däremot är okej är beskedet jag fick igår och en annan grej som är helt kalas okej är att jag kan bo med Pontus under way out west helgen. taggar till Augusti nu, då massa trevligt tycks hända:
- En veckas ledighet
- Falkenberg
- Fin besök
- Way out west
- Nollning


e18


Förra vecka kom ett gäng Strängnäsbor på besök och det pick nickades

Frugan var såklart också med

Ella

Johan leker skogsturken

Tylösand

Finast!

vision





de är pissigt väder, jag vägrar visa mig ute med mitt stora feta äckliga munsår, så därför kolla jag mest på TheSelby's inredningsbilder, guldfina!

what's the point

helhjärtat. Det är inte okej nånstans att ha ett munsår över halva underläppen, imorse kliade det bara, nu är det äckliga bölder som ska utrotas inom en snar framtid, imorgon taggar jag tvättstugan och mathandling, så en del jobb såklart. Highstakes.. ellär?

Lax



Måste erkänna att det tog emot enda från tårna i morsee när jag skulle kliva upp. Men drog mig till bussen och satt i 40 minuter halvsovandes. Väl i Laholm packade vi väskorna och drog in till Halmstad för att möta Mian på hennes andra jobb. Hade en hel mysig dag fram tills vi kommer tillbacka till Laholm och jag då inser bakfoten med mitt jobb. Hanna var snäll nog att låna ut bilen så körandes hem , funderade jag länge över om det är värt det, att inte få någon feedback alls för att man kämpar dag in och dag ut är inget jag tål. Lite uppskattning kan man åtminstånde visa, ett hej skulle ju faktiskt inte skada. Men efter ett samtal med Mian kändes det bättre.

Så väl hemma duschade jag av mig och satte igång med (dagens) matlåda...Vem tror ni plingar på dörren då??
Jo min fina man och hans vän Martin tog en spontan trip till Halmstad, så vi drog ner i stan och åt osynkad mat, jag åt glass, Gustav Kebabtallrik och Martin en sallad, mätta blev vi iallafall. Efter en promenix och lite chillande senare for dom tillbacks till Småland och nu ligger jag i sängen och njuter till John Fogerty och saknar min man litegrann.

surfin'

visste ni att de endast går på 150 spänn att surfa på Tylö i en timma, sinnessjukt bra tyckte jag och planerar in en timma av min lediga tid att svala bland vågorna!
Förövrigt har de fyra senaste dagarna varit de finaste på hela sommaren hittils.
Det är nämligen så att i Onsdags natt kom Fia och Johan ner till Halmstan, vi sov gott innan vi på Torsdag morgon drog ner i stan för att avnjua Skånskans gudomliga äppelpaj, 2 timmar senare låg vi och stekte på Östras och på kvällen joinade Frugan oss och vi drog ut på Musik Quizet.
På fredag jobbade jag tyvär några timmar, innan jag vid 19 tiden pussade Gustav välkommen till Halmstad och så mötte Fia, Johan och jag upp Ella från tåget, vi fyra drog till Sabinos för att fira Kim som numera är systemetmyndig.

På lördan tyckte Fia, Johan, Ella, Gustav, Frugan, Parham och jag att stranden lockade så vi drog git och chillade i x antal timmar. Så på kvällen tyckte vi att dde passade att grilla lite gött. Efter grillningen drog Fia och Johan hem, och Gustav byttes ut mot Mian. Vi avnjöt alkoholhaltiga innan vi drog ut i natten för att ha den bästa danskvällen på länge. Ett proppat café med Johannes som vände skivor som en gud.
Vidare till lördan då Ella, Gustav, Parham och jag drog till Tylö för att steka sönder skinnet, vilket syns obehagligt tydligt på mig och Gustav. Hursom på kvällen drog Frugan, Ella och jag till Trottobar för att äta gott.
Så pussade jag hejdå på min prins eftersom han idag drog tillbaka till Småland. Även om det endast är för en 3 dagars period, så känns det redan som en evighet. Kärlek är inte lätt hörni!
Så imorse vaknade jag olidligt tidigt kramade Ella hejdå och for till jobbet.

Imorgon väntar en chilldag i Halmstad och jag håller tummarna för att Lotten joinar Halmstad och njuter lite av kakan, dvs denna ljuva stad som lever ut till tåspetsarna!

pöss osv!


svett, blod och tårar

Vad är grejen liksom? Igår kände jag mig nästan helt frisk, så vaknar jag upp vid 5 imorse genomsvettig, tårar i ögonen och mensvärk.
Men så nu nästan 7 timmar senare, efter en ipren, 1 c-vitamin brustablett och en kan jang shot så känns de helt okej, ska la ta mig till jobbet till 18 tiden ändå och pina mig igenom 6 timmars arbete.

Nu till mer positiva vibbar, på torsdag kommer Fia&Johan och på Fredag kommer Ella och Gustav, då vankas de fördelsedagsfest för Kim. Ska kurrera bort alla förkyldningsbaciller tills dess hade jag tänkt!

adios!


never seems so clear

Finner det himla fint med ledighet. Idag fick jag en ledig dag bara sådär, så större delen av dagen spanderades i parken.
Känns inte lika tungt att behöva jobba imorgon, min förkyldning börjar släppa och jag känner mig sådär lyxigt utvilad, även om min kropp dör lite av värmen. Jag klagar inte jag älskar värmen och med tanke på den sjukt kalla vintern så är detta paradiset.
Lotten är uppe i Götet och kollar på Timo, den lyllosen, gullig som hon är ringde hon under genrepet. Himla fint var det. Hade inte bangat att vara där nu, speciellt inte med tanke på att jag fått en ledig dag idag, it sux pretty bad.

Ha de fäääjnt nu folk!

dog days are over


 
Korsarmbandet ovan fick jag av Gustavs fina mamma.
Kan någon ge mig bara helg , alkohol, kärlek och fina vänner nu tack!

5 år

2005


2006


2007


2008


2009


2010


Se vad som kan ske på 5 år med ens utseende

walk of life



om vi säger såhär: Gustav var sjuk och nu är inte jag helt kry. Rätt värdelöst, men så värt det, för tusan vilka fina dagar vi hade i smålandet.
När jag kom hem från jobbet drog jag och Lotten till GT parken och låg och chilla. Nu ska jag kurrera mig, jag har fantimej inte tid att vara sjuk.

Casablancas

Vänner!
Ända sedan i tisdags har jag svävat på rosa moln,eller ja från och med det att jag anlände till Skillingaryd där världens finaste man möte upp mig. Vi tog bilen hem till hans mamma, där vi moffade lite jordgubbar innan han visade mig runt i världsmetropolen.
På kvällen slog vi oss ner i hans pappas soffa, käkade räkmacka och kollade på fotbollen. 90 minuter senare vandrade vi genom ett tomt Skillingaryd och somnade gott.
På onsdan hann vi både med att käka plättar hos Farmor Doolk, bada med Mathias och Jimmy och grilla lax och annat gott.
Så idag sa Gustavs förkyldning emot, så han stannade hemma med mig från jobbet och vi låg i sängen i timmar som bara vi kan och pratade om allt och lite till. Så kom Gustavs syster Alma hem med hennes pojkvän Erik och vi åt massa gott innan jag åkte med Alma och Erik mot Halmstan. Jag visade dom Gustavs lägenhet innan de for vidare till Falkenberg och jag slängde in min väska i min lägenhet innan jag drog upp till Ullis. Där satt hon och Frugan och simplade i sig vin.
Efter en stund drog vi till F&A där det var lagom dött och eftersom pöjken min smittat ner mig med sina förskyldningsbaciller, så drog vi oss hemåt.
Nu sitter jag här en ipren och en tekopp senare och vill bara ha nästa helg här. Då kommer nämligen både Ella, Fia, Johan, Pierre och Gustav.
Imorgon går jag på 15.00 och jobbar fram till på Torsdan, ska bli så fruktansvärt underhållande..elläääär?!

från A till Ö

Såhär har den senaste veckan sett ut i bilder av Ullis, förra måndan grillade vi på bolmens och vollybollade. Larsson hade då anlänt till Halmstad och nån dag senare dök Sabinos upp och då skålades det i GT parken och vi drog ut till mårtens. Och så nu i måndags slog sig Ullis , Adam och Frugan ner i min lägenheten och vi skålade med Polkagrisar på alla möjliga viss.
Nu är jag i Skillingaryd hos min pöjk vilket är väldigt fint. Både han och svärmor är på jobbet, så nu hade jag tänk underhålla mig med att ligga ute i det fantastiska vädret!

whirlwind


När jag såg årets första sädersäla, min favortifågel såklart

härliga ponken

sällskap med en bussskylt


ett tomt Tylösand

rensade lådor hos pappa när jag var hemma, och det här är reslutatet av hyttkort efter många resor på finlandsbåtarna

hittade mina pogs också

ett mörkt laholm

Min fru spexar till'et

Adam och Ullis igårkväll

Fru Smedberg

Lite smått och gott ur mobilkamerans arkiv

fiiifaajn

så jäkla fin kväll vi hade igår. Jag var sjukt taggad och de skålades vilt. Min kära granne från våningen ovan var först ner, sen slank Adam in och sist med inte minst kära fru smedberg. En härlig fyrkant som doppade polka grisar i vinet och spelade LPs medan solen gick ner.
Vi fattiga studenter hade inte råd med måndagsklubben utan for till Bulls och slog oss ner och chillade. Efter några glas var den väldigt lyckade kvällen slut och jag somnade bums .

out of the blue



målar naglarna pratar med Fru smedberg och lyssnar på florence valentin. Har ballkong öppen som de övriga timmarna på dygnet, precis som Fia säger så bor jag i sommarparadiset, bara som idag låga smedan, adam och jag på simstadion och när vi blev för varma doppade vi oss, igår var det tylösand och vem vet vad morgondagen erbjuder. En sak om morgondagen är säker iallafall, det är att jag ska pussa på min pöjk.

Music coming out of my head, feets and kisses

Lite sådana låtar som jag gärna spelar sena sommarkvällar eller på en filt på stranden:

Kalla mig -Vapnet
11th Dimension -Julian Casablancas
Ramlar - Håkan Hellström
Från och med du -Oskar Linnros
Summerbreeze -Johnossi
Spring ricco - Florence Valentin
Overall - Hello Safride
Dogdays are over -Florence and the machine
Fortunate sun - CCR
Tiny Dancer - Elton John
Stu's song -Ed helms
Alorse on danse -Stromae
Holiday - Vampire Weekend
Fembot - Robyn
Beach -Mew
Coco jambo -Mr. President
Let's get out of this country -Camera Obsucra
More then a fellin - Boston
Never forget you- Noisettes
Will you stil love -Lykke li

11th dimension

tror fortfarande alkoholen rinner genom min kropp och verkar en del, för helt nykter är jag inte denna tidiga söndagmorgon.
vid kvart i kvart i 6 ringde klockan och påminde mig om att jag hade tvättid 6. Inte helt okej med tanke på att jag säkert inte var hemma förrän vid halv 3 inatt, men fint vare. Vi kom in på mårtens  allihopa helt lagligt och röjde golvet till Alors on danse och Black Jack. Blir förövrigt rätt psykad av posten reklamen på spotify, kvinnan med det hysteriskt jobbiga skrattet är inte min melodi.

H O L I D A Y

det är lördag
solen skiner
det är omkring 30 grader varmt
vi har legat på bryggan större delen av dagen
jag är ledig fram till nästa fredag
ikväll ska det ölas
min lägenhet är ren
jag har ätit god mat
the tough alliance spelas just nu på spotify

rätt mycket saker som är bra just nu

J'adore


Paris 08

Paris resan fick jag av mamma i 18 års present, älskar Paris, artitekturen, människorna, atmosfären, maten, drycken, platserna ja allt. Sedan en lång tid tillbaka har jag velat flytta dit. Så efter min utbildning hade jag tänkt satsa på nåt år i London och sen satsa alla mina pengar på ett liv i Paris. Drömma kan man ju alltid, men att bo i Paris är ett mål jag ska nå innan jag dör.

I love her cause she moves in her own way

Hur vet man när någon älskar en? När människan säger att man är finast och att den kramar en så hårt att det gör ont i revbenen? Eller när den säger att den tycker om en mest? Eller när personen citerar ens favorit låt och skickar i ett sms?

Jag vet inte, jag vet ärligt talat inte vad älska är. För om mina föräldrar älskade varanadra i 14 år och sen bara bryter upp och sårar varandra så mycket det bara går, älskar man verkligen då? eller är ordet älska en slags sammaföring bara, som man använder för att styra trygghet för ett tag. Jag vet inte, när jag säger/skriver att jag älskar någon, då måste jag mena det. När Linn ringde igår och spelade Vampire Weekend i mina öron, skrev jag att jag älskar henne, att hon betyder allt för mig för den hon är, att jag kan henne utan och innan och att jag i stort sett skulle göra allt för henne.
Jag är sparsam med ordet älskar, för mig har det en så stor betydelse..
Jag har inte på något sätt uttryckt " Jag älskar dig " till Gustav, vi har varit tillsammans i 2 månader nu och jag har vänner som har pojkvänner som uttryckt de orden ännu tidigare i förhållandet, man ska ju såklart inte gå på tid. Gustav vet inte allt om mig och jag vet inte allt om honom, men det kommer vi ju aldrig att kunna göra. Jag gillar Gustav, jag gör VERKLIGEN det, han är det bästa som hänt mig på en väldigt lång tid. Men älskar vet jag inte? det är så svårt det där och ännu svårare blir det när han kallar mig älskling och citerar en rad ur min favoritlåt med The Kooks "I love her cause she moves in her own way".. Jag vet inte om det är han sätt att säga det eller om han bara inte tänker på singnalerna som det ger mig. ´
Älska är helt enkelt ett jäkligt kluringt ord i min värld.

Oh oh oh

Ikväll spelar Vampire Weekend och The Kooks i Sverigies norra delar. Mina bästa vänner är där, min pojkvän är där, ALLA är bokstavligt talat där.
Försöker tänka positivt, men när det inte ens är solsken på himlen är det svårt att se saker positivt. Kul att Spotify listan spelar min favorit låt med Vampire Weekend nu, känns som hela världen är emot mig just nu, jag vet inte, men jävligt surt är det.

Jag hoppas iallafall att Linn Fäästivaldansar för mig, att Gustav skriker extra åt mig när Vampire spelar, att Micke fäästivalsuper åt mig och att Liselott fäästivalsocialiserar för mig.
ha de fääjnt mina vänner!

RSS 2.0