boys are back in town



idag dök favorit killarna upp på min hylla och de lyste upp tillvaron. så har jag köpt julklappar, ätit grekiskt och provat 3 olika ringar, ingen passade, däremot skänkte jag en tia till bröstcancerforskning och sjöng på jullåtar.

nu äre söndag



nu är glasen tömda. efter átt Nystedt och jag suttit och pratat så for han till BK och jag hemåt, eftersom jag var en sån tråkmåns som behövde plugga. så kollade jag 22 bildagböcker,5 bloggar och skriver nu ett värdelöst inlägg. så kom jag ju på att Fländärs skulle ut med Cicci m.fl på BK, så nu känner jag mig mer misslyckad än träkig eftersom jag varken pluggat eller dansat skorna av mig och de är lördag kväll. därmemot kan jag skryta med att jag slurpat ett glas vin 5 cigg och pratat fylla, om de nu är något att skryta med.  hur som haver så borde jag vara i slutet av eskilstuna vägen på stränkans populäraste klubb, istället för att skriva att jag borde vara där.

jag ger mig.

poker



lumpenfolk måste vara bland de underbaraste i världen.
igår när jag anlänt från stooockholmie, plockade Ella upp mig och vi for till Fia och gjorde Alice till en playboybrud. när Fia vid ett tiden satt sovandes så tänkt Ella och jag att de var dax för oss att kila hem. Imorse väckte däremot en pigg Fia mig och tycket att vi skulle julhandla i Eskilstuna, så en halvtimma senare var jag påväg dit. Efter x antal timmar var vi trötta och fattig så Fia for tillbaks till stränkan och jag tog första buss till Viptorp för att leka med Sara. nu vill nystedt ha vin och då ska han väl få det.

ajö

"Kolla Stig!"


gammal bild på migochFländärs (2oo6)

suddig fika

den nya galeeet tuffa kameran!


Fländärs anlände från Etiopien i Lördags och idag fick jag medelande om att vi ääntligen skulle ses. Så runt fem tiden slank jag ner på stan och vi tog en hääärlig fika på George's som inte tar kort vilket betyde att jag fick knappra på en Muffins medan Fländärs käkade en himmelsk god foccacia, jag ska inte sticka under kanten med att jag åt av den jag med eftersom de var galet mycket mat. Så ska vi kolla på Peter Jöback...

ajö

vänd


Inslagen frukost, gissa vad?

Nya Beverly Hills avsnitt

jag är nervös, jag ska mönstra, jag är nervös, jag ska mönstra, jag är nervös jag ska mönstra


sheshakeshit



igår köpte jag denhärra
idag är jag tidigt i skolan
imorgon ska jag packa
i övermorgon är det mönstring

jag skojar aldrig om snö



det är en månad kvar till julafton!

karlbergs



klockan 11 noll noll idag for jag och ett gäng bestående av Erik, Syster, Mummi och Inger upp mot Huvffffutdstaten för att höra ett och annat om pappas utlandstjänst. Efter att vi yrat runt en timma i kvarteren runt karlbergs slott hittade vi tillslut dit i tid. de bjussades på bullar, festis, kaffe och Kosovo info. runt fyra tiden var hela chabraket klart  och vi kunde ta oss mot mc's för att avnjuta en middag a'la pappa. vetni en grej, på torsdag ska jag till stockholm igen, fast då blir det närmare bestämt Nässby Park, det är egentligen det enda jag kan fokusera på just nu, de är därför så passande med en Kultur Historia prov på tisdag, eller? ..jag måste fan börja röra lite på mig innan torsdag, så de får nog ta och bli lite yoga nu. Förresten så äre de gaaaaaaaaaalet mycket snö ute, storm och så hade jag julstrumpor på mig idag, dom på bilden ovan, de är som en liten "tv" på dom som skifftar bild när man rör på foten. smart va?

ajö

499:-



idag har 499 rikstaler slitits ur min plånbok.
en skjorta som förrövrigt är en Ralp Lauren FÖR 25 SPÄNN
2 par strumpbyxor
en BH
det vill säga att dagens billigaste var skjortan och dagens dyraste var strumbyxorna för 200, men vad gör det om hundra år, dom var både varma, sköna och snygga. idag såg jag förresten min mamma flirta för första gången, de var rätt komiskt, för efter att vi slösat pengar tyckte mamma att vi lika gärna kunde slösa ännu mera så vi åt på Trädgården och där satt två 40 + karlar brevid oss och fikade och talade om sånt som 40 +are gör, så sa dom något som tydligen var roligt och mamma fnissade tonårsaktigt och sökte ögon kontakt med den ena. det var faktiskt jäkligt komiskt. en annan komisk grej är att min mamma ska på dansbandskampen ikväll. själv ska jag traska över till min syster för att skissa på både en balklänning och student klänning, det börjar närma sig nu..

ajö

forts. Onkel Stockholm


håruppsättningar

sminket och söta Sanna

JennyG tyckte rundvandringen var det roligaste hon varit med om, eller?

Amandie pandie var mest glad över att få sitta

så gick vi till  DEPA och fikade innan teatern :Onkel Vanja skulle börja.
och jag fick sötaste tidiga julklappen av sötaste AMANDIELITO

Ja, vi alla var pigga

hon knapprade i sig resten av min marshmallowschokladfluffiga kaka

make love with Margareta Krook

på hem vägen satt Pierre och jag och tränade körlåtar.
KTH- påsen

många många alldeles för många bilder från stockholms trippen. det var förresten första gången min NYA mobil fungerade på riktigt med numret och allt, erkänn att mobilkameran faktiskt är jäkligt bäst, för att vara 3.2 megapixel?
ajö


Onkel Stockholm


Jonas, Jave, Rebecka, Sara och Fluff mot stockholm och SACO mässan

planera ...

peppad!

pigg?

mätta, trötta, belåtna

Dramaten

spooky!

disco kulan gjorde min dag!

jag till sara - "Söt kille"
Elisabeth går brevid och svarar Jenny - "Strinberg, JA!"

DRAMA!

kostym förrådet!

skor!


fortsättning följer

Spice girl



i torsdags tyckte min mamma synd om mig och éftersom jag tjata hela veckan på hur sugen jag var på nudlar i kartong så köpte hon ju hem det när hon tyckte min mage verkade lagom frisk. så jag åt med belåtenhet. grejen var att när jag i går morse vaknade var min mage lika störd igen, men jag åkte till stockholm iallafall och jag tror att de hjälpte. mamma, nudlar och stockholm är bästa kombinationen hörrni. NI MÅSTA FAN KOLLA PÅ KLIPPET NEDAN , LINN ÄR DEN BEEESTA FEJK DANSKEN JAG KÄNNER!

Linn äe faen dansskk


GRATTIS MUMMI!



min farmor fyller dagen till ära 73! om min mage skulle varit helt normal denna dag skulle jag ta mitt pick och pack och åka dit för att fira krutet ur pensionärerna. men så är inte fallet så det blir GRATTIS! via telefonen

smoke on the water



1. lesmokeimage
2. Milk
3. lesmokeimage

Även fast jag är emot rökning och alla typer av tobak måste jag ta och erkänna att bilder där folk röker är grymt snygga. Och jag vet att jag ibland går emot mina egna principer, det är inget jag är stolt över. Just nu är jag iallafall inne i fasen då jag tycker om bilder med en cancer pinne, så kan de ju till viss del bero på att jag själv skulle vilja se ut som människorna på bilderna gör. Jag måste ju erkänna att jag inte tycker det är lika coolt med en drake som sprutar ut rök.

Du måste va sjuk, sjuk sjuk sjuk Du måste va blind, blind blind blind. För du kan inte se när löven faller ner hur ful jag är



min mage är sjuk.
vilket betyder att jag kollar igenom det jag gillar allra mest. Bilder. inte vilka bilder som helst. suddiga bilder. ibland älskar jag suddiga bilder mer än livet i sig.

vad jag saknar i november


veckan Linn och Jag bodde i lägenheten

Min käresta!

stockholmsvisningen med Ella

Mimmi

Göteborg!

Paris!

Fländärs!

nionde klass

Once I started to get older, my father would say ' You look more like George Harrison than I do' - Dahni Harrison



jag som bara gillar pam-pam





den åtråvärda drinken ; Julmust,  engelsk vodka och kanel uppepå!
Ella var party!

Fia VAR PÅ pikalurven

så slog blixten igång framåt 23

så efter våran rundvandring, tog Fia färden hemåt och Ella och jag somnade på stört.

tre tösabitar satt igår och pimplade både det ena och det andra i en lägenhet i centrala strängnäs. efter 6 timmar ville de ut, ut i kylan och dansa. Men när det till sin fasa upptäckte att de var schlager kväll på BK, snuskigt lite folk på waldemars och dött på sju rum och kök så gick de istället tillbaka till lägenheten sög lite på karamelen att de sparat 100 kronor och bakfylla. Imorse vaknade 2 tösabitar efter 10 välförtjänta timmars sömn och diskuterade deras sinnesjuka drömmar, sen traskade de i regn genom centrala strängnäs.


ted åp dnäv



imorse var jag bitter och de slank till och med ur mig att de inte skulle bli någon snö i vinter.
men efter att mamma och jag både tagit en titt på både RK och 12 korgar blåste bitterheten iväg.
om ungefär 3 timmar kommer Fia och Ella hit och jag har inte städat ett dugg, jag suger på att städa
jag skulle behöva duscha också, så skulle jag behöva plugga engelska.
förresten så är det fri entré på waldemars ikväll, då kan även vi studenter ta del av kakan.

ajö

play pause stop




klicka på bilderna och vips är du i en annan värld

dåtid



härom dagen började jag fundera över om jag skulle skriva en bok. Så eftersom jag är helt galen i bilder så skulle jag leta reda på bilderna från min sjukhustid, eftersom de är det jag vill skriva om. I stället hittade jag en hel massa andra bilder från min mammas unga dar.
den Översta är ifrån Halmstad tror jag
Mellersta är mamma på Kreta
och nedersta är mammas syster Ulla in action!
och eftersom jag då inte hittade dom bilderna jag säkte tänkte jag fortsätta min jakt nu!

ajö

Kosovo


gammal bild av mamma, mormor och morfar.

För ungefär ett dygn sedan bosatte sig min Pappa nere i Kosovo, där han kommer jobba fram till i maj.

sammanhang



de bidde inte så mycket till skola idag inte, en sväng in till 9.20 och 13 tåget hem.
om ungefär en vecka funkar min NYA flashiga mobil fullt ut, på alla plan.
jag kan inte körlåtarna och snart är det dax för konsert.
nej men jag kanske skulle ta en sväng till bilskolan.


ajö

call me!


use that thing inside your head



 
5 saker jag vill äga:

1. Afrika -jag skulle styra upp det
2. ett par strumpbyxor som värmer i minusgrader
3. körkort
4. en välfungerande hjärna
5. MVG i alla ämnen så jag kommer in på chalmers

tainted love



jag har köpt en sprilans ny mobilför 250 kronor idag!
det ni, så f.rom denna stund har jag ett 3 abonemang, det ni.
så fick jag MVG+ på ännu ett prov i religonen, det ni.

så går jag i skolan i 5 timmar imorgon, det ni och har natinellt prov i svenska B i 5 timmar imorgon, det ni

ajö

"vem är du?- Jag är döden"

j

jag och JennyPW körde döds tema idag på bild lektionen, vi ritade totalt 6 bilder varav 4 hade ett dödligt syfte. Vi startade igång med den själmordsbenägna dockan DÖLLY, efter vidare till DÖDSTRÄDET som dödade allt som kom i dess närhet med diverse verktyg, en KYRKOGÅRD med en bödel, gam och en riktig djävul och sista dödsbilden blev en KÄLLARE a'la motorsågsmasakern (tvåan, dårrå), sen blev Sanna trött på vårat dödstema och tvingade oss att göra ett djur zoo, sist men absolut inte minst gjorde vi en reklam affish för Rosa bandet. Det var väl det viktigaste + att igårkväll ville jag inte träna på svenskatalet, alltså andledningen till JAG-ÄLSKAR-ELVIS-OCH-INTERSPORTSTRUMPOR-POSERNA

ajö

em kåå & jii dee



finns det någon människa på denna jord som jag för en dag skulle byta liv med är det Mary-kate Olsen. Om jag skulle behöva bli en man är det utan tvekan Johnny Depp,shit vad jag skulle ha kul med mig själv, eller typ Vanessa Paradis, bara för att för att få känna hur det är att vakna upp brevid jordklotets snyggaste varelse. Man kan ju alltid önska.

sju rum och kök



igår runt 20-tiden möttes Ella och jag upp för att kolla på kören inklusive Fia när de sjöng, jag skyllde på att jag inte kan låtarna än. Så när vi väl kom till Paulinska fegade vi ur och satt utanför och lyssnade på de ljuva tonerna från kören. Tillslut kom hela gänget ut och vi drog och käkade på kebaben. Ella och jag delade på en fruktpizza som smakade himmel!  Johan hade gjort insider jobb inför mönstringen, så nu vet jag vad jag kommer möta om sisådär 2 veckor, de känns lite halvt deprimerande att ens försöka efter att ha hört om Johans sjuor och åttor i det mesta. Sen for Johan sin kos och vi andra satt och njöt av våra pizzor, när klockan var 22 kände vi att vi behövde låta personalen få städa upp innan stängning så vi lämnde 18 - folket och intog färden mot sju rum och kök, där Johan, Nystedt, Fredrik och ett gäng firade Gustavs  18 års dag. Jag drack en av de godasde drinkarna jag druckigt i mitt 18 åriga liv, Mike the duke hette den och var radioaktivt grön som Andreas ville kalla det. sisådär runt tolvtiden var jag hemma och kom på att jag hade ett svenska tal att skriva, så jag raffsade ihop ett PM och talet jobbar jag på nu.
Idag var det Öppet Hus vilket var det mest värdelösa på länge, sen åkte vi till Sara och målade grönbeiga väggar, om 2 timmar är det Hej-då middag med godis, chips och hela köret, men innan dess ska jag skriva ett 5minuter tal, önska mig lycka till.

ajö

för en lång lång tid


Louise och jag, första eller andra dagen i ettan

gympalektionerna i ettan

vi var små, vilda och oförståndiga

julavslutningen i Ettan, då var vi så galna att de kunde satt oss i bur

jag hade Ray Charles känsla

så blev det sommarlov och bullar

sommarlovet-07 då spelade jag 16 och vi levde rövarliv i Stockholm

sucken -07, då vi mest gick

så blev jag med lugg


hösten kom även den 2007

walk this way talk this way



Imorse hade jag ovanligt mycket tid på mig,
jag hann läsa 8 sidor ur engelska boken
packa grejorna jag skulle ha med till pappa
skriva upp Eddys båda nummer plus sätta upp nya tvättlistor
sen var det matte och för första gången på flera veckor kändes det fullhjärtat kul med matte, sen på digitalt skapande skett sig allt så jag och JennyPW började rita en svampfamilj, hon ritade den underbara mamman med sina underbara barn, samt mormorn och morfarn som inte längre var vid liv. Jag tog itu med pappan och den elaka styvmamman, men de är inget att visa upp. Så imorgon är det öppet hus vilket betyder måla 11-13.

ajö


Tant Grön ,Tant Brun och Tant Gredelin


i tisdags tatuerade jag mig innan religonsprovet

i Torsdags var ja grå


Igår var de hejdundrans kör, vi ska sjunga walk this way i en julversion, det känns ju lite halvt surt att sabba en sån sjukt bra låt, med falska toner och nördiga rimningar, nae tacka vetja att vi sjunger Hallelujah med rätt vers. jag tänker ärligt inte sjunga Julefrid/walk this way, eller så sjunger jag den rätta versionen när alla sjunger den nördiga. Vi får se, de är ju 3 veckor kvar.

fylla i

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Lisa
Smeknamn: Lisen, Bullen, Britt
Låt just nu: Ett susande ljud från en slutspelad Lp
Beroende av: alldeles för mycket
Favoritkaraktär(er) i bok: ojoj, sniff 
Vem behöver du mest just nu?: Linn Laura Tammi Rosenborg
Vad tror folk om dig? att jag är konstig
Stämmer det? Ibland.
Vad säger du för att imponera på någon? jag tror inte på sånt
Hur imponerar man på dig? det är inte så svårt
Brukar du skratta för dig själv? Haha, ja och ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "sitter på lektion, äter sen? Jag åker hem efter det"
Vilken är din favoritmålning? men nej inte såna frågor
Vart bor du? Här
Trivs du där? Ibland
Äger du några converse? Just nu, ett par
Festar du mycket? Hälsosamt mycket
Sprit, cider, vin eller öl: VIN
Brukar du bli för full: Aldrig
Vad har du för mobiloperatör: Telia
Är du allergisk mot något: Lögner, Krig och skolan.
Har du haft sex idag: det vet man aldrig
Nästa mål i ditt liv: bli bra
Hur svarar du i mobilen: aa hallåå (ibland lägger jag till Lisa också)
Vem ringde du senast: Sara tror jag
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "vart är du? väntar på bussen? Nu?, ses sen!#
Antal timmar sömn inatt: ej tillräckligt
Sov du ensam: vad är ensam
Tycker du om din pappa: Ibland, oftast älskar jag honom.
Brukar du komma i tid: oftast
När mår du bra: Hahaha... Typ nu.
När blev du fotad senast: igår
Hur känner du dig nu: Trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: äckligt
Är du smart: oftast inte 
Är du aktiv i skolan: inte nu
Vad saknar du: LinnLTR, MariaJ, SofiaS och en att spy ut tankar på
Hade du en bra kväll igår: jag var i trans
Favoritdryck på morgonen: te
När brukar du gå och lägga dig: ibland tidigt, ibland aldrig
Är du blyg: Japp
Sysslar du med någon idrott: jag gör Yoga och ska simma varje torsdag tills jag blir smal.
Vill du hellre ha mail än brev: BREV är nostalgiskt och på riktigt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tredje.
Hur mycket krävs det för att du ska bli full: Väldigt mycket
Har du spytt offentligt: ohja
Vad är det pinsammaste du har gjort på fyllan: det vill man inte veta
Använder du stjärnor eller kajal: kajal
Är du nöjd med ditt liv: Ibland
Om inte, vad vill du ändra på: Allt ibland
Kategoriserar du dig själv i någon speciell stil: periodare
Är du bortskämd: jag vet inte
Vad gör du i morgon:
det vet man aldrig

somebody



jag skulle dushat, stryckigt en tröja och tagit en tidigare buss imorse, men allt sket sig, eftersom min tröthet tagit över. Igårkväll satt jag och läste igenom körtexterna och så ringde Sara och jag vet inte om jag sov eller om jag läste när hon ringde, jag var så trött att jag typ var inne i trans. Nu är jag knappt piggare än imorse när jag vaknade, jag somnade nästan på tåget och när jag läste teorin på bilskolan förstod jag knappt vad Bonniers rösten sa. Så jag skulle vilja tacka Kerstin Lindeblom för att hon farit till Afrika så vi slipper Journalistik hela veckan, vilket betyde att jag åkte med 13 tåget. Och nu är klockan tre. Sova? eller inte Sova?

Ajö

Ord diarre

Jag bestämde att jag inte skulle blogga idag för ungefär 5 minuter sedan, men sen kom jag på att det finns så mycket som skulle behöva kommas ut och ventileras och berättas för att inte lämna ett avtryck. För att börja med det som var sämst, hela skoldagen var sämst, mest en männsika som sabbade hela min dag, ända sen i Lördags egentligen. Så till det bästa att jag och Emelie hälsade på Baiba och att det var det bästa som hänt på länge. jag visade att jag lärt mig vicka pappersflygplan och Baiba berättade om en Lettlandsresa som ska bli av i sommar.
Det var allt och lite till, jag ska äta gröt och tala om för min mamma att jag svarade på alla 9 frågorna på Buddism provet, då blir hon glad, och jag gillar att göra folk glada.
Från det ena till det andra så är det presidentval i USA i natt, min engelska lärare tycker Barack Obama ska vinna, jag tycker han är stillig så jag är villig att hålla med. En anna grej som var bäst idag var att när jag klev in genom dörren slog det mig att det är en halv pepparkaks klutt kvar. Och att Fia kommer hem från Rhodos, hon är typ som luft i bland, man blir liksom kvävd utan att inte prata med henne på en vecka, det är sjukt att vi inte pratat på en vecka, det har aldrig hänt under våran vänskaps tid, eller jo, sommaren 2006 under några veckor, för då for vi hit och dit i världen, men det ska vi inte prata om nu. På tal om att åka hit och dit så åker Fländärs till Etiopien just i denna stund, där är det varmt har jag hört. Jag vill också till något varmt ställe, så vill jag bli varm i hjärtat. Jag hoppas att "min nyfunna vän" som Amandie så fint kallade henne, inte blir varm i hjärtat, de är det inte värt efter vad hon gjort mot Amandie och sen mot mig. Fast de är för sämst för att tänka på nu, mamma gör gröt och det ligger en julbok på köksbordet, Jul är bäst!

ajö

det var så jag sa det


en dag under vecka 44 utforskade jag min garderob.

Innan jag ska köra med Börje och träna teori, äter jag lite pepparkasdeg, ett äpple och tar det piano. Imorgon har jag prov så egentligen skulle jag ju kunna sitta och plugga på det, men som ni märker gör jag inte det, som vanligt, hela lovet hade jag egentligen kunnat sitta och träna på ett prov, ett tal och rita massa nödvändigt fjomps. Men nej, så var inte fallet, däremot uttforskade jag garderoben, dansat med Cícci, målade i en hall, åt korvbröd i minusgrader, drack cider, såg Mimikry, sydde en kjol med ella, lånade sockar av min pappa, slog Pierre, sjöng halleluja och såndär som är så himlans mycket roligare än skolan. Hedvig och jag satt och diskuterade det på tåget, hur värdelöst det är när man planerat en massa och allt bara skiter sig och att Australien är galet varmt på sommaren. Imorgon åker Fländärs till Etiopien, det är sjukt, jag kommer sakna henne, jag saknar henne. och Fia kommer hem från Rhodos imorgon, jag har saknat henne, jag saknar henne.

ajö

mozik


Mimikry igår på walles

Mimikry

Cicci var med igår, fast bilden är från nian (2005-06)

vi träffade Alle och röjde fast bilden är likaså den från nian

jag ringde min kryssningströtta syster och det minns vi ju!:D

HÅKAN 2006, jag var tvungen

Ella var med igår fast bilden är från i somras i slottskogen!

bara en drös mobilbilder och de är ju så charmigt att jag smäller av. igår gick av stapeln hemma hos en punkig Cicci och en goth Ella, sen vidare ner på walles där vi stötte på Pierre med vän, efter mycket väntan körde Deap igång, sen dansades de och sjöng, Mimikry spelade och tillslut kom jag hem och har under natten smsat till ett antal utsatta :D
imorse hade huvudvärken flyttat in och jag ska cykla en sväng för att tvinga bort den. och imorgon är börjar skolan, det ska ju bli allt bra intressant..

ajö

Rock 'n' Roll



I kväll är det rockkväll/maskerad på waldemars, Cicci, Ella och jag ska dit och rocka håret av oss, jag ska vara Sandy.

RSS 2.0