flimmer


så var det snart dags för skämt-månade april. Jag kan inte fatta var all tid tagit vägen, vips så har en treårig utbildning börjat närma sig sitt slut. På tal om slut så gav mitt vänstra öga upp idag när jag satt och knåpade på ett manus på min arbetsplats på UR. Pang! så kunde jag knappt läsa vad det stod på skärmen och försökte med en vanlig papperslapp men det gick inte heller. Max fick leka doktor och kolla mitt öga, men inget fel såg han och inte jag heller när jag förtvivlat stod framför spegeln och förgäves försökte hitta felet.
Ni förstår att det flimmrade likt myrornas krig, så allt jag kollade på blev skakigt och flimmrigt och jag blev helt paranoid. Tillslut satte jag mit inne i Tobbes mörka redigeringsrum för att slippa skarpt ljus och datorn. Vi snackade skit fram tills våra magar började kurra och då tog vi lunch och där någonstans under lunchen började ögat må bättre och bättre, så jag andades ut.  Just nu har jag fullt bra syn bortsett från tröttheten som smittar av sig på ögonen.
Dags att pummsa så att jag är pigg för morgondagens äventyr !

helgen genom webbisen

För nästan exakt en vecka sedan kom den här snyggingen till storstan och vi möte upp hennes kära bror och tog oss en bit maaoot, drack öl och umgicks ett tag (läs 6 timmar) Gottans var det!
på fredan kom Linnsan bort för att luncha med mig på Sodexo och på kvällen drog hon på möte.
Efter mötet (som slutade tidigare än tänkt) drog vi till mamas och tapas och drog i oss en massa godsaker
och drack öl
lördagen spanderades dels på myrorna i Ropsten, sen en sväng i fältöversten och käka himmelskt god pasta.
Framåt kvällen vankades det fäst för Anderssonskan som drog i spakarna och fyllde 25!
smarta
skålandes
glada
och litegranna onyktra var vi.
kvällens häng blev Underbara bar, där folk var glada och till sist drog jag och min vapendragare till Max för att käka deras fantastiskt goda greenburger.

webbisen och co

Då var det dags igen, en samling bilder på mig från mitt webbkamere arkiv -och några rader ur mitt liv. Jag är ganska bra på att inte komma ut med nyheter för ifall de skulle misslyckas eller liknande, som just nu när jag bär på en nyhet som jag inte vet om jag kan berätta. Dels för att de är en hel del hemlighetsmakeri bakom det, men även för att jag är rädd för att det ska misslyckas. Så jag fortsätter vara himlans hemlig med det, även om det är svårt.
Hursomhelst från det ena till det andra.  Jag inviger härmed våren kommen, för vet ni vad? Idag cyklade jag till jobbet och det kom varma vindar, förstår ni? Varma sköna vindar som fick mig att vilja ligga ute på gärdet hela dan. Men det gick ju inte tyvärr, så jag cyklade bort till UR, där jag för övrigt fortfarande trivs kalasbra. Man skulle kunna säga att det bara blir bättre och bättre. Precis som med allt annat, vädret blir bättre, Stockholm blir bättre och påtal om bra saker! Förra veckan kom Gustav hem ifrån London och i fredags kom han upp till Stockholm. Han är så fin.
Vi gick ut och på AW med mina jobbarkompisar Tobbe och Tom, så hängde Toms flickvän på. Efter svängen med jobbisarna på Hornstull drog vi bort och mötte upp Gustav syster och Co på Bara Vi på Medis. Därefter for vi hem och Gustav skämde bort mig med London-presenter. Jag fick en beatles t-shirt, en Abbey Road-plåttskylt, ett snitsigt läppstift och sist med inte minst två chokladkakor med creame brulee fyllning (som jag förövrigt blev beroende av, och såklart fanns de på ICA så atte!)
På lördagen gick vi in till stadskärnan och tog en fika, sen gick vi tillbaka hem och på kvällen for vi ut på Indisk resturang för att bojkotta melodifestivalen.
Så igår blev det en fotorunda runt djurgården och resterande av dagen tillbringade vi bara med att vara kära. För tilllbringa ännu en natt med min pojk då han just nu befinner sig här uppe i storstan för att filma ett event på operan, fint skarre va.
Från en fin grej till en annan, PÅ TORSDAG KOMMER LINN! Man ska väl sluta när det är som bäst så här sätter jag punkt för det här inlägget.

RSS 2.0