på vårat sätt


Visst vill man äga en Mamma Mu bok på persiska


visst måste man väl fylla magen med muffins


Visst måste Linn vara snyggast och lyfta fram mina ljuva matposer

vi sprang i ösregn, jag tror min väska gillade det


hon blev mörk i blicken på bussen.

Vid 14 tiden tog jag eskilstuna tåget och möte upp en häktisk 16-åring, efter en stunds ögonshoppande intog vi en varsin glass med kolatopping och choklad muffin. Mätta och belåtna kunde vi handla det vi siktat in oss på och tog sen bussen till Gredby, Leila och hubbe var där och förgyllde stunden ännu mer, Mummi hade gjort ungspannkaka och vi pratade bilder och framtid. Sen kom Tore och han och Linn skjutsade mig till tåget, eftersom SJ är mina bästisar och ska förvirra allt genom att byta spår i sista sekunden så var jag mindre torr när jag kom hem. På lördag blir det Rock'n' Roll!

ajö

why don´t you come to yours sences? you've been out ridin fences for so long now



jag vaknade klockan 2 i natt och hade djävulskt ont i magen, när klockan var tre och efter ett antal gå-upp-på-toan-och-kolla-om-jag-måste-spy-besök så gjorde det lika ont (om inte ondare), när klockan var tre tryckte jag en kudde mot magen och tänkte på sommaren. För en halvtimma sen vaknade jag med fortfarande ont i magen.
Från något mindre roligt till något roligt, jag ska ta en tripp till Eskilstuna för att ta igen gårdagen, som var så värdelöst trist att jag tror att min magont beror på den, skämtosido, där ska jag umgås med en kvinna med hjärta av guld och sen ska vi ta en sväng över till våra kära Far och Mor- föräldrar. Men innan det ska jag hinna köra och tvinga bort min magont!

ajö

tjena mittbena



jag funderar starkt på att bli nästa blondinbella, fast istället ska jag hetta mensfisa, för att mitt hår är mensrött och för att fisa rimmar på lisa, så ska jag skriva om lika oväsentliga saker som tidigare, om inte ännu oväsentligare bara för att vara bättre än blonda bella. det är så värdelöst att bo i den här stan, gå i skolan och inte ha pengar. egentligen skulle jag behöva plugga, köpa C och städa mitt rum, men vet ni, jag är för lat, jag är så lat att jag spyr på det.
skitsamma. imorgon får det bli istället.

Peppar



Efter att ha tillbringat i stort sätt en hel dag i ensamhet igår så kom min mamma hem som ett ljus i mörkret och hade köpt med både pepparkaksdeg och choklad cigarrer, himmel!
Eftersom fortfarande är inställd på att gå iskolan vaknar jag senast åtta varje morgon. v-ä-r-d-e-l-ö-s-t! så jag tog och gjorde lite pepparkakor, fast jag sket i att stoppa in dom i ugnen, jag vet att de trivs så mycket bättre i min mage.

Desperado


Broccoli



nu skulle ni allt bra gärna vilja veta hur mycket jag pluggat idag, men ack de får ni inte, för de är pinsamt lite mot vad jag skulle behöva. Däremot kan ni få veta varför jag är så vackert röd i ansiktet på näst sista bilden, jo, jag har tillbringat X antal timmar på Bilskolan, så det så.
Egentligen hade jag tänkt att börja plugga lite smått nu men..
1. Fluff är inne på Msn
2. jag har för ont i nacken efter igår för att sitta nerböjd och skriva ett värdelöst tal
3. mina ben vill liksom inte ta mig härifrån
4. jag pluggar sen

6 liter vatten och jag



igår drack jag 6 liter vatten innan pappa skjutsade ut mig till Ella, när vi väl skulle åka från Ella till födelsedagsbarnen Simon, Gillberg och nån annan som pojk som fyllde år, så skulle Ella backa ur deras "garage bod" och då small det till, backspegeln gick i tusen bitar och allt resulterade i ångest. Efter mycket tårar både av skratt och ångest åkte vi . Väl där mötes vi av whole bunch of people, mestadels thomaselever, men vad gör det om hundra år? så vi slog oss ner och diskuterade våra festivalband innan Mimmi, Ellie och Helena dök upp, vi dansade så klackarna for, så mötte jag Lettland-Jonathan! bara det gjorde kvällen snäppet bättre. Arvid spelade usel musik, bilrutorna frös till is och de serverades korv med bröd. 
 
ajö

gift



jag satte min mobil på ringning igår så jag inte skulle sova bort hela dagen, åtta tyckte jag skulle räcka. Så imorse när jag vaknade så var klockan typ halv tio och jag hade inte hört mobilens alarm, så jag kollade brevid sängen, där låg den inte, och då gick  jag och kollade i köket, inte där, vardagstummet, inte där, toan och inte där heller. Jag gav upp och när jag la mig i sängen igen så log mobilen under kudden. nu vet ni det.

ajö

äll ee o pe aa ärr de



lördag-söndag tillbringdes i norrköping. imorgon börjar lovet på riktigt och jag vet att någon gång under lovet ska jag kolla på mer än en Harry Potter film, jag har fått galet med Harry Potter anda.
I natt drömde jag att jag åt grillad kycklig, så idag när vi åt fisk skulle jag fråga om man kan äta fiskskinn fast de slank ur "kan man äta grisskinn?!" istället, min syster tror att jag vill äta kött.

ajö

there's a blaze of light in every word



Nu är det lov!

hal- le- lu - jah



igår efter ett löjligt enkelt kultur historia prov drog Pierre och Malin upp mig till tåget, väl i strängnäs drog vi järnet bort till kultuskolan och sjöng jullåtar. Vi ska sjunga Hallelujah på lucia- och julkonseren. jag har börjat på kör . Fia var förkyld så hon hakade inte på och simmade efter kören, så jag kvällssimmade själv, de var bra mysigt ska jag säg er, dom satte på nattbelysningen! Efter en halvtimmas simmning var jag galet trött och hungrig. resten är historia.

ajö

en dagens tack!

Dagens vill ha: pengar, vilja, kärlek och sångröst
Dagens klädsel: svert, vitt, turkos, monki, sjal och en gammal jacka
Dagens smink: mascara&penna
Dagens frisyr: knullrufs
Dagens låt: jag har karatefylla på hjärnan om det nu gills som låt
Dagens planer: yoga, plugga, ringa, jobba,plugga,plugga, sova
Dagens saknad: alldeles för mycket
Dagens dummaste: krig är ju dumt
Dagens misslyckande: brödet tog slut på lunchen
Dagens drog: Lucy in the Sky with Diamonds
Dagens köp: jag är för snål för att använda pengar idag
Dagens godis: skogaholmslimpa
Dagens humör: "vi tittar upp, tittar ner, var är Lasse Kronér"

jag ¨måste gå på toan nu


om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt




jag tänkte inte alls skriva något väsentligt, jag vet knappt hur ordet väsentligt stavas. Jag vill bara uppmärksamma alla där ute som hade pannkakor som favorit rätt när ni var små eller för er som har det nu, eller om ni är små och kommer få pannkakor som favorit rätt, hur som helst jag ska äta det nu.

DET är godast
ajö

beautiful ones



denna söndag ägde rum hos min kära syster där vi pysslade med både de ena och de andra. Elvis och Felicia var också med på ett hörn och försökte trampa i färg, välta ut pärlor och slicka på lim så mycket som möjligt. Så har jag bytt hårfärg.  de är så de ska vara.

ajö

BlackAndWhite



för att tala om annat än denna London resan som kanske inte änns blir av nu som de ser ut, så åkte jag, pappsen och syster till eskilstuna för att hälsa på tjocka släckten. Linn,syster och jag åkte till Tuna och provade kläder, fast jag var snål eftersom jag räknat med att köpa en London resa och diverse Londonkläder, men som sagt, de kanske inte blir av, jag vet inte om jag är glad eller ledsen över det, innerst inne känns de som att jag var bered på det. Vissa har en tendens att ändra sig i sista stund.

ajö

det är natt och på avstånd hörs skratt



två L

Ella var flygvärdinna och Fia frös


att fota Ella i mörkret utan blixt

sammankomsthallen goes dansbandskampen

de var fullmåne

Fia och gyllenhjelmsgatan.

igår bokade vi ett hostel, nu ska jag leka ekonom.
ajö

vänta



något jag ofta tar mig tid att göra.
igår väntade jag i 2 timmar på att kören skulle börja, jag ska börja på kör. imorse väntade jag på att min syster skulle dyka upp så vi kunde åka till eskilstuna, nu väntar jag på att Ella ska sluta så vi kan gå till Fia och då ska vi alla tre vänta på att en London resa ska ske. vänta är helt enkelt en stor del av min vardag. nu vet ni det. för övrigt så är jag förkyld igen, de suger, jag skulle vilja åka till en vulkan, en stor eldig vulkan fylld med varm het farlig lava, slänga ner min förkyldning där och sakta se den dö ut och försvinna, jag har varit sjuk fram och tillbaka sen typ 4 veckor tillbaka. Därför kan jag aldrig börja träna. Jag har förresten inte min sug-ut-negativ-energi-ring på mig, det kan bero på detta klagande, men erkänn att de låter bra problematiskt.


ehh nu går jag till europa och leker med dom där istället

ajö


bakåt framåt


 igår åt jag syster, mamma och deras jobbarkompis på papas tapas, de är så gott att jag spricker bara av att tänka på det. sen fyllde vi på ett lager med godis och kollade på Rallybrudar, indledningen var bäst när love me tender spelades.
Så idag var det ovanligt mycket svartvitt, och om ni inte redan visste det så är detta cirka en månad kvar tills jag ska mönstra, de pirrar lite smått i magen, eller så är det bara för att vi moffade daimtårta på lunchen, Denise fyllde 19.

ajö

outside the box



jag börjar svenskan nu.
ikväll blire bio för hela slanten
så ska jag svälla tapas
och godis.


super salta 3000



idag var allt överflödigt, maten, godis, engelskaporvs resultat, hostelpriser, soprumslöv, fia samtal, allt och lite till. De var både bra och mindre bra. Fluff och jag spånar på jordens zebra tema, min zebra är vaksam,idag vaknade jag upp som en vaksam gris.

ajö

sudda sudda sudda, sudda bort din sura min



som sagt var inhandlades det en ring igår, den på bilden ovan, den ska dra ur all negativ energi, botta flyräddsla, lindra pmsvärk och efter att den är fylld med all negativ energi och resten så spricker den, de låter väl rimligt, jag gick på det och blev 30 rikstaler fattigare, helt ärligt så känner jag mig mer glad.
Idag så skjutsade jag mig och min moder till stallarholmen för där skulle de sälja kobratelefoner på aktion. Jag hittade en svart väska som hette Gucci, jag skiter i om den är fejk eller inte, snygg ären, för 40 spänn. Efter en och en halvtimma kom Ella dit och vi traskade runt bland loppisgrejorn och där fann vi en varsin indian väska. Det blev ingen kobra telefon men två väskor, det är alltid något att hänga i granen.
Sen var vi trötta på aktionen och vi åkte hem till Ella och googlade London eftermiddan lång.

ajö

I know S:t Peter will call my name

När man är sjuk spanderar man sjukt mycket tid framför Mtv, den här låten spelas alldeles för lite på mtv. Igår var det Idol då sjöng Johan den här låten, fast den var inte den samma som när Chris sjunger. Idag var de marknad, folk kom hit och jag köpte en elvis kalender, en ring och syster och jag delade på en påse brända mandlar, det är så de ska vara. ajö

Hall och Ween



om 3 veckor är det höstlov, då ska jag och två av mina kompanjoner måla om en hall. då kan man spöka ut sig äta godis och klä sig i helt svart.
om 3 dagar är det skola igen, jag är för sjuk för att gå idag konstaterade termometern och termometerns ord är lag.
om 3 timmar vill Fia åka på rea i Eskilstuna,  de vill jag också, skillnaden är att Fia kan och jag inte, för jag ska sitta inne och bli frisk, så ska jag träffa min arbetsgivare och tjäna ihop pengar, för vetni, jag ska till London.

ajö

du säger att kärleken aldrig vart till för dig



ibland ritar jag i reklamen och äter chokladfingrar

ajö

att du aldrig kännt vinden högt över trätoppen



jag är tjurig och bitter för det mesta, därför tänkte jag stänka lite glädje i denna ljuva morgonstund då förskyldningen fick stå på tapeten och skolan får ligga och gnaga i bakrunden, ni föstår.

1. göra honungsvatten och ösa i överdrivet mycket honung
2. upptäcka att du faktiskt inte behöver plugga i helgen
3. veta att även om du kommer spandera en hel dag med dig själv så kommer en fia dyka upp runt 4
4. ritat klart din farmors present
5. upptäcka att alla dina håkan skivor ligger här hemma och inte hos din far
6. le i spegeln
7. vakna och se att du kan somna om i tio minuter
8. kolla igenom skafferiet och hitta ett oöppnat paket choklad cigarrer
9. öppna frysen och möttas av en hel hylla fylld med mango
10. stanna hemma från skolan när regnet faller
11. få trehundra kronor av din mamma
12. veta att någon bryr sig
13. se att någon ler tillbaka
14. dansa till LPspelaren utan att den hakar
15. äta ärtsoppa med farmor och farfar
16. veta att din farfar mår bättre
17. baka äppelpaj med farmor
18. göra klart ett engelska prov och känna sig lugn
19. läsa ett gammalt brev och känna sig varm innombords
20. göra en lista på allt bra och känna sig gladare

du säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig.



min hals var inte med på noterna idag, därför somnade jag x antal gånger, eftersom jag tror halsen smittat av sig på min hjärna som höll på att sprängas i tusen bitar. Vi hade hinduismprovet idag. Förresten känns allt jävligt uppåt nu. de är ju alltid något att hänga i granen, nu vill jag mest att vi spolar förbi kalla trista höstdagar som bara är gråa och skjutsar in lite snö och jul!

ajö

tvåtusensex


allt var grönt och skönt 2006

vi slutade nian

vi dansade från asken

jag målade läpparna rosa

vi hade Lotta Eriksson

det var vi

de dansades i natten

de var året Oskar sjöng Sverige, jag rös

det var avslutningen vi höll tal.

Jag har fastnat i ett träsk då jag minns allt de förflutna, då jag saknar det så enormt att de skulle kännas bättre att gå tillbaka till det. Nu är allt en salig röra av stress, krav och beslut. Jag vet inte hur allt ska lösa sig hur den där trygga känslan ska komma tillbaka, då allt faktiskt ordnade sig. Jag tror att den delen bor kvar i året jag kände mig som lyckligast, 2006. Jag ska på något sätt ta tillbaka den, men hur...

Isabelle

Den 30 september, alltså i tisdags skulle Isabelle blivit 18 år. Men hon blev bara 14. Den 4 april 2005 lämnade Isabelle världen, likt en ängel flög hon upp i skyn och lämnade ett tomrum som inte går att beskriva.
Varje gång jag ser en solros, varje gång jag hör Daniel Lindström, varje gång jag lyssnar på Imagine är det som att du sitter brevid mig och du ler.
Jag kunde inte läsa Ciccis inlägg utan att gråta, jag kan inte skriva det här utan att gråta. Men jag måsta få ut det, jag vill att alla ska förstå att alla ska agera, vi alla måste hjäplas åt för att stoppa cancern, jag önskar att inte någon skulle behöva förlora en vän/ en klasskamrat. Att se henne tyna bort mer och mer, att sitta hjälplös brevid utan att uttrycka hur mycket man vill hjälpa till.
Du var så fantastiskt levande, du utstrålade så mycket liv och hopp.
Jag saknar dig Isabelle.


Fländärs och Britt tar sig en tripp



som vanligt fikade vi på aroom och som vanligt satt vi där till stängningsdax. Så traskade vi hem till mig levde nostalgiskt och kollade i tvåans skolkatalog. vi sprang i ösregn, köpte godis, skrattade i ösregn och kollade på Idol.

ajö

yesterday all my troubles seems so far away


eskilstuna

Jenny ,sista timmarna innan hon blev brunett

Marias sko

Jennys sko

Mickes sko

Saras sko

Mina skor och jonas skor

Amandie och hennes uuuunderbara hår!

SaraHoneey

Vi lekte i löven

Igår var en fin dag, jag hann med både en tripp till frägbutiken, lek i löven och att räkna 10 tal i matten.
och Fländärs-tid!

skhlm


gårdagen spanderades på diverse ställen, först sovmorgon då jag posade som aldrig förr. Sen bar de av till skolan och där fanns det inte så mycket att hänga i granen. framåt 17 skulle min syster och jag åkt till stockholm, men eftersom hon hade personalmöte åkte mammy och jag ditt för att gå på ELLE VIP kväll med 20% rabatt på allt från topshop. Så vi åkte till skärholmen där de ägde rum åt en varsin pastasallad, störsade runt i det nu stora fräsha bygget innan klockan slog åtta. Efter en stund hittade jag en klänning och en t-shirt kofta och då tyckte mamma att vi skulle ställa oss i kön så jag kunde få "elles present" som var en fjutig neccesär med orangea Elle loggor. jeepp...
Väl hemma vid elva slocknade jag bums.

den natten vi kysste all skit vi gått igenom här ,ajö

we're all here for a reason



i onsdags togs dessa bilder, i onsdags kollade vi även på lost in translation och micke tyckte jag var lik ingrid bergman.

RSS 2.0