Ronald och jag alltså


Rapture

1.Vad/vem fick dig att skratta idag? tror de va när min syster hällde vatten över mig idag
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? vaknade
3. Vad gjorde du för 30 min sen? packade troligtvis
4. Vad hände dig 1993? jag fyllde tre
6. Tre ord varför du sist spydde? för mycket sprit
7. Vilken färg är din hårborste? blå
8. Vad köpte du sist? en piggelin
9. Vad fick du senast i present? en massa studentpresenter
10. Vilken färg har din dörr? vit och rosa
11. Var förvarar du dina pengar? för det skulle jag ju skriva här!
12. Hur var vädret igår? underbaaaart!
13. Vem kramade du sist? Min mamma
14. Vad ser du fram emot? på tisdag, för då drar jag till Arvika
15. Vad är 15? åldern då allt löste sig
16. Hur lång är du? tillräckligt
17. Vill du klippa dig? de skulle inte sitta fel
18. Är du över 25? minus 6
19. Pratar du mycket? inte i denna stund
20. Kollar du på O.C.?  gjorde
21. Har ditt namn ett "x" i det?  japp Lisa aleXandra
22. Känner du någon som heter Steve? nee
23. Hittar du på egna ord? händer ofta
25. Är du en typiskt svartsjuk person? nae inte direkt
26. Vad har du för mobil?  en blå
27. Vem ringde dig sist? min pappa
28. Biter du på naglarna? vetni att de är renare att slicka en smutsig toaring
29. Har du lockigt hår? japp
30. Vilken konsert ska du på härnäst? en hel massa, närmare bestämt en hel festival
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? ingen
32. Hur många gånger har du svurit idag? ska man räkna sånt
33. Vilket ord säger du ofta? jag säger faktiskt ofta, med jämna mellanrum
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? ne
35. Ska du jobba imorgon? mest packa tänkte jag
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? min far
37. Vad borde du göra nu? borsta tänderna
38. Har du något smeknamn? jamen visst
39. Sover du mycket? på natten oftast
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? oj! Clueless såg jag idag och den är inte helt fel
41. Vad ska du göra på lördag? dansa i Arvika
42. När var du ute sist?  för x antal timmar sedan
43. Har du gråtit idag? nästan
44. Är du en glad person? absolut
45. Har du roligt nu? det duger
46. Vad äter du helst? goda grejor
47. Vem var du med sist? "var med sist"?
48. Vad heter din mamma? Agneta
49. Vad är hela ditt namn? långt och mina initialer är LAT


både pizza, knäck och mannagrynsgröt



solen skiner och jag anlände för ungerfär fyra timmar sen från ett lika soligt stallarholmen, som ni ser har jag skaffat mig mushe blivit blek och rödhårig. En bild säger mer än tusen ord. så de var allt jag tänkte framföra. klart slut.

hjärtat sitter kvar



Igår var de himmelskt varmt tyckte jag Andreas, Cissi och Pierre så vi satt på Visholmen i stort sett hela dan, jag brännde ryggen så nu matchar jag alla mogna jordgubbar därute!




och även idag sol och bad, men då i västerås med Syster, Linda och Sandra. Som ni märker har jag hittat ett nytt bildredigeringsprogram på min mobil, den är bäst sådanna här soliga härliga dagar, nu matchar jag mer rödvin än jordgubbar, men vad gör väl de om hundra år?

nu hedrar vi Linn



GRATTIS KÄRASTE!!!!

gråa nyanser



klicka på bilderna och DANSA!

teenage dirtbag


Hedvig försökte fånga en bild på mig på flaket på studenten. och visst lyckades hon nästan

de är mindre än en vecka kvar till Arvika och jag kunde inte vara mer pepp, jag skulle kunna åka dit nu om de var så, hatar att vänta, de är som dagarna innan julafton, timmarna innan alla slår sig ner vid bordet, väntan på att kakan i ugnen ska bli klar, undran över när skolan ska sluta, väntan på någon kär, all denna väntan, jag nåt i stil med Lisa i barna i bullebyn  " de är väntan som gör oss gråhåriga"
idag har jag doppat hela kroppen första gången i år, jag får lov att skämmas att de taggit sån tid, borförklaringen får bli förkyldningen, som aldrig riktigt vill ge sig, utan bara ge mig Bonnie Tylers röst, så vill ni höra t's a heartache cover, ring mig.
 nu är nog Linnzzz i borlänge, jag önskar jag vore där.
ajö

sveper över landsvägar, sveper genom natten



hemma från soumi/finland efter sisådär 4 dagar i himmelriket. sammanfattningsvis kan jag väl säga att vi skrattat sjungit, bränt oss, moffat, bastat, badat, hostat, druckigt, dansat, svettats, frysigt, lekt, filmat,spelat ihop och lite till. vi är fan bäst!

sol, vind och vatten



imorgon åker vi till finland, när jag säger vi, menar jag vi kusiner på pappas sida. det kommer bli bäst. mora träsk i bilen.
fast jag är sjuk. igår vaknade jag upp med ont i halsen sunkig i huvudet och allt som förkyldningar för med sig. det betyde att jag skippade
kenny starfighter kvällen, att träffa amandie plus att de gör sjukt segt att packa. de suraste av allt är att den största delen av detta "lov" har de regnat eller
bara varit pissväder, men inte idag inte, när jag mår som sämst då skinner solen och de är varmt. grejen är att när jag var hos liselotte i lördags väntade jag mig att de skulle bli sånt väder som idag, så vi kunde kolla på korna och såndära man gör på landet. jag vet att jag är bitter. men tajmingen för att bli fförkyld är inte den bästa. suck, imorgon klockan fem ska jag vara någolunda frisk hade jag tänkt. hoppas kan man ju alltid göra.


ett papper


 
glöm för all del inte att kolla apaper.se, de blir ju extra mycket gobitar nu i sommar. Du kan bland annat läsa intervjun jag gjorde med Andreas Tilliander. 
Jag menar när vädret ändå är pissed kan man ju lika gärna hänga vid datorn

Nrkpng


den nykläckte studenten

den fokuserade

så minstingen.

igår var kusinen Oskars tur att springa ut i Friheten i Norrköping, och de firades såklart!

lyckliga dar



så här fokuserad var jag i tisdags när jag fick mitt jobb på Arvika. Idag tog min kusin studenten och det firades vill jag lova. jag och ella hann även med att kolla boende inför Wayoutwest, vi kunde bara inte låta bli, häng på vetja!

Med papper och penna



Igår natt satt jag i min säng med penna och papper och skrev allt som behövdes komma ut, bland annat dehär.

För tre år sedan blev Eskilstuna ett centrum för ett gäng ungdomar, som kom att kalla sig ES1A.
Ett centrum för deras liv, deras vardag, deras sinnen.
De var då 34 och de skulle att komma och gå, gå och komma folk under en lång tid.
Av dessa 34 ungdomar blev det såklart gruppindelningar. De som tidigare kände varandra, eller hade några knytande band, de som hade gemensama intressen och så de som sökte sig runt utan att riktigt falla till ro i någon grupp. Två äldre kvinnor blev deras röda tråd. Den ene liten och mager och den andre stor och mastig, om de nu är rätt ord.

Klassen blev aldrig riktigt en klass. Det var mer som ett gäng ungdomar med något slags intresse för bild. De kom att märkas. Under de timmarna i veckan de hade bild, skrattades de, de lektes och hojtades de samtidigt som det skapades i ett klassrum som blev en lekpark som vi alla rastades i. Där fann vi varandra, delade med oss, hatade, älskade, skrek, grätt, skrattade och levde. Alla hade sin roll, som tre år senare fick båten att ro iland. Utan alla bråk vi hade, utan alla skratt vi skrattade, skulle vi inte klarat av att bära titeln ES3A. Vi behövde alla för att klara det. Utan Håkan, hade vi aldrig varit rädda, utan Gunilla hade vi aldrig hatat, utan skolmaten hade vi aldrig klagat. Utan Eskil hade vi aldrig träffats och synd vore väl de, för då hade jag aldrig suttit en onsdagsnatt och varit sentimental med tårarna rinandes från ögonen.
Jag älskar er, VARENDA EN!

have you ever seen the rain?


från studentfesten i lördags när jag anna och anton svängde om.

rätt trist väder idag. men vad gör de om hundra år, när jag vaknade halv ett och pappa och jag slog igång WALL-E, härlig film ska ni veta. hursomhaver, imorgon tar min käre kusin studenten och det ska firas må ni tro.

fika vad namnet



känns som jag suttit på et café i stort sett hela dagen lång. när jag steg upp runt tolv for jag ner på stan. Pierre och jag tog varsin "bränd macka" aka Foccacia på trädgårn', när fiskmåsarna började attakera maten gick vi in till Nancy's för att njuta av muffins, Cicci dök upp och höll oss sällskap. Eftersom hon hade plugg att stå i åkte jag och Pierre hem till honom och spelade Guitar hero, så sökte jag funktionär jobb till Arvika. två timmar, eller så, senare for vi ner på stan igen för att fika ännu en gång, nu på Ugglans, påväg dit fick jag ett samtal som förändrade både min sommar och min ekonomi, JAG FICK JOBBET PÅ ARVIKA. såatte, de var skönt. så Pierre tog en kaffe och jag ringde Liselotten för att bygga planer för arvika. sen gungade vi, träffade oskar, sjöng abba-låtar och såntdär man gör om sommaren.

förra sommaren i mat


sånt jag åt förra sommaren i finland!

22.30



igår spelade Anna Ternheim på strömsholmen, det var kallt och bäst

de ska va gött å leva annars kan de kvitta!



en blandad kompott och fotograferna  är likaså de olika, en liten sammanfattning av en helt underbar dag! 6/6-09.

för Fia har tagit stuuudeenteeen, fyfan vad hon är bra!


 
i fredags for Fia ut i friheten och de firades för kung och fosterland!

HURRA!!

igår eller snarar förgår var så fantastiskt bra att jag får tårar i ögonen bara av att tänka på den. studenten snackar jag såklart om och de kunde inte varit bättre.
vid halv tio fylldes de på med blaskig cider och godis i magarna, har aldrig varit så glad över att de inte regnat. så gick dagen lång och de var dags för utsspring. micke och jag blev tillsagda X antal gånger att vi skulle "tagga ner" när vi väntade på att springa ut i friheten, väl ut möttes vi av ett hav människor, efter en stund fann jag nära och kära. så gick färden mot flaket, som resulterade i regn, men väl på flaket slutade de och flaketresan gick himmelskt bra, vi skålade för fulla muggar och dansade fötterna av oss. väl hemma i stränkan var de mat och fika, fia, mimmi, emelie och ella dök upp och sen slog jag upp galet mycket presenter.
drog runt tio tiden till etown för att dansa bort smärtan i föttrena. väl där var det fullt av vita huvuden som var glada för allt som erbjöds, även jag. runt tre drog vi därifrån för att ta oss mot triangeln där én av killarna vi stött i hop med på Blå bodde.
påvägen dit tappade vi denise och amande och stötte i ihop med fredrik lindström. det bästa var ändå utanför statiol. nä vi suktat cigg och firade utanför ingången och butikskillen kommer utspringendes och skriker " ni kan få två år om ni står här och röker" ´med svansen mellan benen springer vi därifrån. rätt ovärt att flytta in i finkan direkt efter attt vi blivit fria.
så hängde vi hos jerry som han hette. Karin var där, fast hon somnade rätt fort, vi lekte med mobilen dom hittat på blå och försökte få tag i ägaren, som troligtvis inte ville svara med tanke på att klockan var runt fyra på morgonen. halv sex landade jag bums i min säng i stränkan, efter att min underbara mamma ställt upp som chafför. bäst bäst bäst vare helt klart, idag eller igår blir det ju vaknade jag runt 16-tiden, min röst var inte helt skärpt, sedan ringde linn för att ragga upp mig inför anna ternheim spelingen, så där spanderade jag min kväll. efter att vi grillat på abboren.
bilder kommer, tro mig, men min mobil verkar inte vilja sammarbeta med mig just nu.

Vad vet du om månljuset?



igår var sista köruppvisningen. kändes rätt sorligt, vi åt pizza och sånt mysigt.
mamma fotade och kvaliten är sämst. så äre!

det ser ut och bli regn!



MIN STUDENTKLÄNNING ÄR KLAR.
i tisdags kväll när jag och min syster och sydde höll felicia oss såklart sällskap.
men nu är den äntligen klar, min syster är bäst på att sy, helt enkelt bäst!

Student tider



igår tog tre homiesar studenten, i regn och rusk firade vi!

när allvaret har blivit ett skämt

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Nej
Har du någon kille just nu? - Nej
Har du dumpat någon? - sant
Har någon dumpat dej? - sant
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - haha
Vem kysste du senast? - hmm, troligen någon jag inte minns
Vem kramade du senast? - mamma
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - nej

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - VG-barn
Har du bra betyg? - njae
Har du fått göra om ett prov någongång? - sant
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - sant
Sköter du dej i skolan? - sant
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - varför inte
Haft mobilen på lektionstid? - sant
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - bara pågrund av sms


FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - de jag räknar som familj är pappa, mamma, sara och jag, även fast vi är uppdelade på tre håll
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Ja, mest mamma
Trivs hemma? - sant
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - om jag har, mest vid 5 års ålder även från dagis.
Har skrikit och slagit din mamma? - troligen, temprament
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - njae
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - sant



VÄNNER:
Du har vänner? - Ja
Du brukar vara med? -  vännerna
Vem/vilka var du med sist? - Ella, Pierre och Jonathan
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - såklart inte, det är utseendet som räknas (inte)
Är det okej att ha kill-kompisar? - varför inte
Har du pussat någon av dina kompisar? - sant
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - varför?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - ungefär så ja


FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - oftast ja
Putar med läpparna på kort? - haha botox läppar är ju finast!
Tar kort på dina bröst? - på andras ju!
Använder du foundation på läpparna? - aldrig foundation
Super dej packad varje helg? - packad måse var det fullaste ordet som används för att säga full.
Du har kysst en tjej? - aldrig
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - vad är fjortisfrisyr?
Ditt hår e knallblont? - nepp


ALKOHOL:
Har druckit alkohol? - sant
När drack du alkohol senast? - en vecka sen
Vad var det för sorts alkohol? - jäger
Brukar du dricka alkohol? - händer
Har du druckit öl? - Ja
Tycker du om öl? - de kittlar dödsskönt i kistan
Har du varit full? - hänt


KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? - kollegeblock, penna och sudd.
Är det okej att vara kriminell? - aldrig
Vill du bli kriminell? - finns det ens folks om VILL bli det?
Varför gör du sånt här? - för att jag inte kan somna
Det är inte okej med att vara kriminell? - somsagt
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha, sämst
Har du suttit i fängelset? - nepp
Vill du hamna i fängelset? - nepp


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? -  de är en vecka kvar av min skoltid, jag har ingen anledning till att vara på dåligt humör
När grät du senast? - idag när jag kollade på Systrar i Jeans
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - sant
Du har slagit ner någon? - nepp
Du har skadat någon med flit? - haha, inte seriöst
Har du någonsin viljat döda någon? - typ sinnesjuka människor, som bara förstör för andra
Vem bråkade du senast med? - mamma troligtvis
Du har blivit våldtagen? - nepp


ÖVRIGT:
Motto? - var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser
Film? - hur många som helst
Musikgenre? - oj, det som går att dansa till
Lyssnade senast på? - Queen
Var det här kul? - mest tidsfördrivande, väntade mig att jag skulle vara tröttare när jag avslutat det  än vad jag är. rätt synd

1


¨
jag sov en timma ute på ballkongen förrut.

RSS 2.0