and I just can seem to get enough


Christpher ser ju iof jävligt lugn ut på denna bilden, men 10 senare
antastade han varenda buske i hela Halmstad, har inte skrattat så mycket på evigheter.

Tasty var inte sämre, helt underbart



sikken underbar kväll. Smedberg, sabina och jag körde nyktret medan resten var höga som hus på allt de fått i sig.  efter idol pch mys hos sabina drog vi ut till Bulls, träffade Jonas och Elias, trängdes med gerymt folk innan Tasty och Christopher döck upp och joina ut i natten. Var riktigt längesen jag skrattade SÅ mycket

lördag


nothing could keep med from my holly, my holiday

lyssnar på parken, "jag är så vilsen, lisa". minns när jag vaktade på deras spelning under Arvika.
om en månad flyttar jag och om en timma ska jag dra mig ner mot stan, älskar denhär stan, älskar allt som har med den att göra, skiter i att jag är 19 och att åldersgränserna suger en del, jag älskar att vi ska lga mat ikväll, jag älskar att jag ska få se calle sjunga en las vegas-tema låt ikväll, jag älskar att vi troligtvis kommer dansa på mårtens, jag älskar att jag inte vet var jag ska sova, jag älskar att jag om en månad för en gång skull kan ta mig hem efter en utekväll, jag älskar att i jul är vi "lediga" i nästan en månad, jag älskar ganska mycket som ni märker.


Kaj

I två veckors tid har Mian och Smedberg gått och försökt prunta in denna låten i min hjärna, den har fastnat. Så igår hörde jag den för första gången i orginal. Gustav vart hellycklig och trodde att jag var nåt joddla med siv-fan. inte det svarade jag, är en helhjärtad dansbands hatare. natten lång spelade vi bara musik a'la Lisa med tanke på att jag beslagtagit Sabinas dator. sen for vi till mårtens i hopp om att sjunga karoke, väl där kom inte jag, liselote och filip in, sämst så vi försökte snällt övertala vakten, med tanke på att de står 19 på hemsidan, så kom varken alex eller sofe heller in på grund av "dålig attityd", finaste vakten i världen tyckte vi och drog till Mc Donalds där de moffades fram till att Sabina döck upp och drog med mig och Anna hem till henne igen, där somnade vi. Så ringde Mian somvanligt och väckte mig imorse, så 20 senare joinade hon hos Sabina. vi for ner på stan, slog oss ner på Roberts och snackade baara nödvändiga saker i några timmar, jag tog en stinkande 51 buss hem och städade för de behövdes.så tänkte jag att jag skulle plugga lite men hamnade här istället.

monkey



kunde denna torsdag bli bättre eller? Iof klev jag upp onödigt tidigt efter inte många timmars sömn, men väl i skolan berättar lärarn att hon tagit vaccinet och måde riktigt riktigt dåligt, så både redovisningarna och seminariumen ställdes in, så vi var klara till halv tio. Så en mysfika på Roberts och såklart en sväng förbi monkis rea. de blev trots allt ett skärp och ett linne, men de är bannemej de sista klädesplaggen jag lägger pengar på denna månad. Hur som haver, ikväll skriker vi stämbanden ur oss på mårtenssons. resten av helgen invarderar jag Sabinas lägenhet eftersom hon har pojkväns fritt och ensam ska hon inte bhöva vara.

adios!

tillsammans är man mindre ensam



vill se filmen. vill äta chips .vill flytta nu. vill vara 23. vill ha kent biljetter. vill spola tillbaka helgen och gjort så jag var på muse. vill inte ta mig till skolan till 11. vill ha mer pengar. vill resa. vill ha kläder. vill bo i paris.

dagens i-lands problem.

big time

1.Vad/vem fick dig att skratta idag? många
2. Vad gjorde du 8.00 imorse? sov faktiskt
3. Vad gjorde du för 30 min sen? borstade kanske tänderna
4. Vad hände dig 1993? jag fyllde tre
6. Tre ord varför du sist spydde? för mycket sprit
7. Vilken färg är din hårborste? svart
8. Vad köpte du sist? betalde ett nytt cykeldäck
9. Vad fick du senast i present? minns inte
10. Vilken färg har din dörr? vit
11. Var förvarar du dina pengar? överallt
12. Hur var vädret igår? regnigt
13. Vem kramade du sist? kan ha varit Ludvig
14. Vad ser du fram emot? 1 december ju
15. Vad är 15? åldern då allt gick utför
16. Hur lång är du? tillräckligt
17. Vill du klippa dig? absolut
18. Är du över 25? minus 6
19. Pratar du mycket? jag har mina stunder
20. Kollar du på O.C.?  gjorde
21. Har ditt namn ett "x" i det? Lisa aleXandra
22. Känner du någon som heter Steve? nepp
23. Hittar du på egna ord? händer ofta
25. Är du en typiskt svartsjuk person? nae inte direkt
26. Vad har du för mobil?  en blå
27. Vem ringde dig sist? Smedberg
28. Biter du på naglarna? vet ni att de är renare att slicka en smutsig toaring eller?
29. Har du lockigt hår? japp
30. Vilken konsert ska du på härnäst? hoppas på Kent i vinter
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? ingen
32. Hur många gånger har du svurit idag? orkar man änns räkna sånt
33. Vilket ord säger du ofta? ord som inehåller ch ljudet, det låter så gott, säger vi
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? ne
35. Ska du jobba imorgon? plugga heter de
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? minns inte
37. Vad borde du göra nu? kanske kolla min överfulla mejllista
38. Har du något smeknamn? jamen visst
39. Sover du mycket? alldeles för lite på sistonde
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? Love actually
41. Vad ska du göra på lördag? fäästa
42. När var du ute sist?  för x antal timmar sedan
43. Har du gråtit idag? av glädje
44. Är du en glad person? japp
45. Har du roligt nu? halvkollar på roast, så ja
46. Vad äter du helst? goda grejor
47. Vem var du med sist? "var med sist"?
48. Vad heter din mamma? Agneta
49. Vad är hela ditt namn? Leopold Anne-marie Tråkmåns, eller inte

seasons


och vi dansar och du har så mjuka läppar


var ett tag sen jag laddade upp egna bilder, här kommer en hög mobilkamerabilder från senaste tiden. som denna på Mickes "hela" glasögon

eller när han gjorde ett försök att bli mig

och så den dagen som Frida söp i skolan, illa!

så den helgen jag var hemma i ett karuselltfyllt Strängnäs

och så lite promenadbilder

Hanna banana och Filip steckte till ordentligt igår.

Ännu en söndag då man inte känner sig alltför pigg, men de gör inget för gårdagen smakade riktigt gott. Startades för fulla rullar hos Mian där de skålades och plöjdes spotifylistor, tror jag och Adam borde börja jobba med sånt faktiskt så haja var vi på att få folket att svänga för fullt. Så fyllde vi en taxi bort till Nathalie,  efter några timmar styrde vi spåren mot stan, bockade av corner, bulls och avslutade på mårtens. och där var allt bara så himla fint, dom spelade håkan och hade öppet till 4, så sjöng vi oss hem i natten. Vi vaknade upp ett idag,eller ja två egentligen, idag inte alltför pigga. men fint vare allt.



move


Budapest i våras

är så fruktansvärt sugen på att resa. Jag har inte varit utanför Sveriges gänser sen vi var i Finland i somras, om de änns kan räknas. Jag saknar Budapest, jag saknar de dagarna vi bara plöjde runt på stan, de nätterna vi invarerade klubbarna och de mornarna vi somnade på bussen mot konserterna. De är så sjukt bittert väder ute och jag vill bara här ifrån. Åkte in till stan en sväng imorse dels för att skriva på kontarktet till lägenheten och för att slösa pengar med Hanna och Liselotte. De har regnat sen jag öppnade ögonen, inte helt okej med tanke på att vi ska ut på gatorna och röja ikväll.  de var allt jag hade på hjärtat.

GT

ÄNTLIGEN! nu är det så att jag var på en lägenhetsvisning i onsdags på Gamletull, bästa läget samt att de är samma hus som Sabina bor i. och för sisådär en timma sen fick jag svar om att den är min, bästast. Så den 1 december lämnar jag äntligen Vallås. Det var väl allt, jag sak slänga in mig lite mat innan jag ska ner till Smedberg och mysa till det. De vankas idol och godis, bara en sån sak.


On the corner it's a bank we shared in photographs


imorgon får vi pengar och ingen kan vara gladare än jag för de!

så flög den här dan förbi. förutom att vara nostalgisk över arvika, tog jag en raskt promenad för att hämta min cykel nere vid sannarp. så pluggade jag lite, pratade överdivet långa samtal i telefon, kokade sönder makaroner, tvättade massa massa, facebookade massa massa och så gjorde jag väl en massa mer ovesäntligt. anledningen till att jag ens postar ett inlägg är att de var sånt underbart höstväder, ville skrika av glädje när jag gick i den uunderbara luften. och så vill jag ha jul, Natalie sa nåt om att de vlir dåligt med saffran i år och de lätt inget vidare i mina öron med tanke på att jag i stort sett lever på lussebullar den mörkare delen av året.
och så ha filmreportagen laddats upp. måste ju erkänna att de inte känns helt okej att höra sin röst och se sig på film, speciellt inte när håret ser ut soom ett helvete och jag låter som en dryg 15 åring. men vad gör de om hundra år, nu vill jag bara ha fredag så att X kan ringa!

arvika som vi minns de


Sara, Jag och Liselotte innan bob hund

fleet foxes, mums

Daniel och jag efter att ha hoppat i x antal vattenpölar sista dagen.

micke och jag svettades i något som kändes som 800 grader innan Anna sjöng oss tårögda

Sara spelade Edward Violet låtar i ösregn

så hoppade Daniel och jag i vad som kändes som ett badkar, men de måste varit svergies varmaste sjö

så sjöng vi natten lång,  och de spelades på 20kr gitarren, tamburinen tappade vi bort efter att ha kört tamburine man, så lurade vi sara att hon rökt joint, satt i funkstugan till 4 då Sara och Pontus tröttnade, så jag och Daniel gick till omklädningsrummet, försökte värma oss, men den sena sommarkvällen fick de att kännas som minusgrader, jag tror jag somnade en stund, så rymde vi fort iväg till campen när några tjejer dök upp, vaknade 500 kronor fattigare och Daniels plånbok var borta. Så vi slängde i oss gratismat, for till station och spelade poker under den typ 5 timmar långa tågresan hem. Jag minns de som de vorre igår. men de känns som de gått en evighet. de varade en vecka men kändes som månader, så mycket hände. Pontus mejlade Richard i söndags så troligtvis blir de samma gäng nästa år.

forfarande inget intressant

Lovar du att vara ärlig? varför inte
Du heter: Lisa
Smeknamn: har en del
Låt som när du är ledsen sörjer till? samson
Vad tror folk om dig? antgligen massa olika uppfattningar
Stämmer det? somsagt
Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår
Vad säger du för att imponera på någon? "min pappa är rik" eller inte
Hur imponerar man på dig? man är sig själv
Brukar du skratta för dig själv? haha alldeles för ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: " jaså, fan va gott, vill du träffas?;)"
Var bor du? halmstad
Trivs du där: som fisken i vattnet
Äger du några Converse: jajemän
Brukar du bli för full: de är inte helt fel
Är du allergisk i mot något: tror jag är laktosintolerant
Har du haft sex idag: nix
Hur svarar du i mobilen: "hej de är lisa" , " halloj" eller "aa.."
Antal timmar sömn inatt: för få
Sov du ensam: jajemän
Brukar du komma i tid: ja faktiskt
När mår du bra: när jag är trygg där jag är och i mig själv
När blev du fotad senast: i lördags kanske
Hur känner du dig nu: rastlös och ensam
Vanligaste färg på dina kläder: svart svart svart
Vad tycker du om fötter: de är bra att ha dem
Vad saknar du: motivation och inspiration
Hade du en bra kväll igår: absolut, myskväll med goingarna
Favoritdryck på morgonen: te.
Rakar du benen: jajemän
När brukar du oftast gå och lägga dig: 00-01
Är du blyg?  aa rättså
Sysslar du med någon idrott: haha nä, borde egentligen
Vill du hellre ha mail än brev: gillar telefoner
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: tredje
Har du spytt offentligt: har väl hänt
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: haha vill ni verkligen veta
Är du nöjd med ditt liv: ja de är jag
Är du bortskämd: beror på vem man frågar
Vad gör du i morgon: hämtar hem min cykel och ser vad som händer
hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? vill inte veta
Vad längtar du till? först och främst till på fredag och sen till julen
Har du bra vänner och äkta vänskap? absolut!
Vad använder du för shampoo? wella + nån frisör inpackning
Vad är det finaste du fått? jag vet helt ärligt inte
Hur gammal är du: 19
Tycker du om någon just nu: jag tycker om rätt många
Om fem månader: så bor jag troligtvis inte här ute
Du samlar på: är en hamstrare
Gröna eller röda äppeln: båda
Vem ringer du när du är arg/ledsen: mamma, linn eller sara
Gillar du golf: har inte provat annat en minigolf
Vilken tid gick du upp idag: 9-10
Har du strumpor på dig nu: nae
Är det okej att gråta: varför inte
När grät du senast: idag
Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa, slösa och skänka
Bär du glasögon eller linser: inget av de
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: självklart inte
När går du upp ur sängen en helgmorgon: som om jag har en bestämd tid
Vill du gifta dig: nån vacker dag, såklart
Vill du ha barn: ja , fast inte än på ett tag
Solar du ofta: ska sola nästa vecka tänkte jag 
Är du bra på att laga mat: sämst faktiskt
Hur vig är du: nae
Är du musikalisk? jag önskar jag va
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten, bobsaft eller vin
tror du på ett liv efter döden: stenhårt
Tycker du om sushi: jajemän
Bor dina föräldrar tillsammans: nej
Har du tandläkarskräck: nej.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja, inte bara för att jag är ledsen, utanför jag kan vara så lycklig, låter överdrivet, men faktiskt så kan jag vara så förbannat nöjd med allt att jag gråter av lycka och somnar sedan


longer faster stronger

känner mig så sjukt harmonisk, eller vad man nu ska kalla det. förrutom att min hy börjar på att bli förjävlig, att de är svinigt kallt och de är rätt mycket i skolan, så är allt så himla bra. Jag fick svar på ett efterlängtat mejl, tänker inte säga vad de gäller ännu, plus att jag tillbringat mysigaste dagen med Mian, Sabina och Smedberg. Efter att jag egentligen tänkte dra hem efter redovisningen idag så hookade jag upp med Mian, Sabina och Smedis, vi trog till Hello och käkade baguette, så blev vi sugna på te och drog till expresso house där vi spanderade större delen av kvällen. När de var dags för DHW så dumpade vi av Sabina, köpte massa gott och placerade oss i Smedbergs soffa. Jag kom hem för en halvtimma sen, trött som ett svin och såg mejlet som gjorde mig hur pigg, extalterad och varm inombords, så nu kommer jag antagligen inte kunna somna på ett tag. Jag börjar inte förrän 13 imorn, så jag borde sova lite och typ smörja in mina händer som är rätt torra efter allt cyklade i typ 1000 minus grader. få klä på mig tusen lager kläder imorn. känner för att helt och hållet skriva av mig, men de brukar bli så osammanhängande och tråkigt, så jag kanske skippar de. fast egentligen har jag ingen koll på ens hur många som läser detta, även om statistiken visar ett antal så tror jag inte att de är någon som egentligen orkar plöja igenom det jag skriver. en annan grej är att jag kollade nästa delkurs, som kommer bli jäkligt intensiv, så därför behöver jag typ alla kursböcker rätt snart, borde beställa dom typ nu.  somsagt osammanhängande, jag har så sjukt dålig inspiration, när de gäller allt, kläder, skriva, läsa, plugga osv. och nyss kallade jag mig harmoniskt, up yours! pendlar upp och ner, ena stunden vill jag sitta på tunnelbanan, plöja mellan centralen och söder, gå över strängnäs bron, sitta i köket hos pappa, äta slagsta glass med pierre, krama om liselotte och i nästa stund vill jag vara här och nu, strunta i allt där hemma, om de ens är hemma, för en stund och fokusera på denna stund. Jag vill sluta tänka över vad som hänt om jag gjort andra val i sommar, om jag kysst honom och vad vi hade stått då, jag vill inte tänka på att han och jag kunde blivit vi, för de är han och hon nu. jag vill inte fundera över om jag kommer att träffa alla igen som bor där, om jag kan hålla kontakten om vi glider isär. jag vill inte se tillbaka, när jag istället kan se framåt, jag vill inte se framåt, när jag kan leva i nuet. så himla filosofisk känner jag mig, men efter flera timmars fika med Mian och smedberg kan man inte bli annat än filosofisk, för hur skulle allt bli om jag inte varit här, om jag inte träffat dom, om jag inte andades denna luft om jag inte hade punka på däcket, massa disk, en säng översvämad av kuddar, en tom mugg eller en fjärrkontroll som inte fungerar. jag vet faktiskt inte, men några få saker vet jag, och de är att jag trivs, jag lever och mår bra. och nu ska jag lyssna på beatles, inte tänka på D och försöka att inte somna med teven på.

can't hold on


I got soul, but I'm not a soldier


"snygga"



en kväll hos sabina + ullis födelsedag, de är Smedbergs bilder. Igår var mysigaste kvällen till en början. efter att jag och Mian myst hemma hos henne for vi stegen mot Smedberg. Så tillbringades tiden där med Ullis, Sabina och så dök Eddie, Hanna och Liselotte upp en stund, sen tralade vi ner på stan, så blev de onödigt komplicerat så några av oss drog till Bulls och hängde bland härliga människor, när dom stängde drog vi förbi mcdonalds där de blev ännu mer komplicerat, så jag och Mian traskade hem till henne och sov som små barn tills Smedberg kom förbi och livade upp oss. Just nu sitter jag och mumsar på singoalla kakor som jag och Mian fyndade för 5 rikstaler på hemköp. det ni. ikväll blire bakisbio, sweet, som Filip skulle säga.

cirkus!


Smedberg och Ullis var Siamesiska tvillingar

jag var lejon

Adam var clown och Liselotte var trash ballerina

Parham var häst

så drog vi till Bolmens

Adam utan clown kläderna, Ullis och Popcorn Mian

så vandrade jag och ullis hem med Harry på ABC gatan.

Det var allt från goaste gasque onsdan och som vanligt är de Ullisbilder, även fast de känns som jag tog de allra flesta.

circle of life


ett smakprov från gasquen i onsdags

är frusen, hungrig och sketatrött. Har tillbringat dagen med att storyboarda, intervjua och filma. satte igång vid 9 för att vi är så överambitösa. Så efter 3 timmar stod jag och Gustav inte ut så vi gick och käkade Buffe, medan Ulrika jobbade lite halvt ihjäl sig. som tur var hade hon bilen med sig, så vi tog den ner till centrum filmade ihop lite material, eftersom jag skrattade mig igenom de flesta intervjuerna så blev de överdrivet mycket tid.men vad gör de om 100 år? 
Nu har jag sagt upp mitt boende här ute. så om jag inte hittar ett boende inom två månader är jag bostadslös. men nu ska vi inte vara sådanna, klart jag hittar nåt. säger vi.

hollywood


Onsdan när Micke var i stan, saknart!

brudN i Filips pjucks


extra klementinfyllning

ännu mera av Ullisens highlife bilder, lär komma fler från cirkus gasquen igår.
Som för övrigt var värdast på länge. Vi drog igång hemma hos Mian typ 17 så flydde vi till gasquen till 18 och fyllde magarna, körde lambo och så svettades jag mest i min pälsväst. Så cyklade vi till ML pimlade och drog till Bolmens, var där några timmar, så dumpades folk av medan vi knallade till kåren, jag var segast 60% av kvällen, fram tills att vi mötte helsköna människor. så stängde dom vid 3 och då fick Ullis och jag en rundvandring i Halmstad, väl hemma hos henne slocknade vi på 10 och fråga mig inte vad klockan var då. inte helgoast att vakna åtta imorse, lånade till mig kläder och mötte upp Gustav för att få nåt vettigt gjort. kom hem trött som satan för typ 2 timmar sen, har tömt min kyl och dammsugigt. nu vet ni.

som en fjäder i hatten

Jag var inne och kollade blocket imorse, hittade en lägenhet och ringde på den, de visade sig att jag kunde kolla på den direkt så jag slängde ihop grejorna och klädde på mig. Sprang till bussen, åkte några hållplatser och så klev ett gammalt par på. tanten satte sig på ett ensamt sätte och gubben brevid mig. Han berättade att han brukar läsa dikter på något ställe varje onsdag, tror jag de var, och nu hade han svårt att hitta någon. Fast han berättade att han redan kunde 12 utantill, de var en höstdikt han behövde. Han tyckte att unga söp för mycket och han antydde något om att de var bättre förr, då de var något extra med att gå ut. Så sa han att han skulle berätta för sin fru att han suttit brevid en snygg tös på bussen. Hans fru vände sig några gånger under bussfärden åt mig och gubbens håll, hon log bara, som om de vore vardags mat för henne. Han frågade mig om varför man får rynkor när man blir äldre, men svarade på sin egna fråga om att huden blev slappare, synd tyckte han. De var en mysig bussfärd innan jag klev av vid österskans för att byta till linjen mot högskolan. Jag fick med mig Frida och Liselotte på lägenhets visningen, de var egentligen en bra lägenhet och läget kunde inte varit bättre, men de var inget ordentligt kök och jag behövde flytta in rätt fort och dubbel hyra i 2 månader funkar inte. Resten av dagen spanderades dels i skolan och en sväng på stan med Sabina, vi hittade tillslut grejor tills imorgon. Kommer plugga sjukt mycket närmaste tiden och på fredag ska de filmas.


gonna party like it's your birtday!


Ullis bilder från hennes 22 årsdag, alltså förra onsdan

Mördarblicken!


de snöar i stockholm, jag äter bullar och om 2 timmar är de back in buisness. nu vet ni

Halmstad

sitter just nu på bussen mot göterborg. Jag har väl sovit i ungefär en timma, vaknade av att jag nästan låg över min  bussgranne, så jag hittade ett tomt sätte när vi stannande i örebro, så istället hamnar jag bakom en algrensbilar ätande man som inte vet hur man stänger munnen när man äter, illa! verkar som hans påse är slut nu iallafall så jag kan ta och fokusera på normativa teorier, highlife..
De är så underbart vackert väder ute, så hade jag varit i Halmstad hade jag plockat på mig ett gäng goingaroch dragit till Östra stranden, förstår ni underbart, en höstdag på en strand med ett gäng goingar.
Gårdagen skulle kunna sammanfattas mat. Jag for upp vid tio och pappa hämtade mig så gick han och jag en sväng med Ludde. sen åt vi massa frukost och naturgodis samtidigt som vi kollade på Yes Man. Vi kollade inte klart på den utan for till Mummi och Vaari, där även Tore, Goliat och LINN! var. känns som de var en evighet sen vi sist sågs, fast egentligen är de ungefär 2 månader, vilket skulle kunna vara en evighet med tanke på hur beroende jag är av den kvinnan! Hursom haver Mummi hade lagat galet god mat och galet mycket. åt tills de kändes som syret i min kropp tog slut så jag höll på att somna. Så i bilen hem slocknade jag och väl i Strängnäs kom Sara och Benny förbi för middag på kvällen. och så kollade mamma och jag såklart på ensam mamma söker med en chipsskål i handen.
känns som de skulle passa med ett snipp snapp snutt nu eller nåt, men inte de. nu ska de pluggas kanske.


there´s no stop in me

Jag har insett att min senaste kyss: inte var något speciellt
Jag lyssnar på: Regina Spector
Jag pratar: inte just nu.
Jag tycker om: mycket och många
Jag avskyr när folk: inte har någon egen självuppfattning
Min bästa vän är: bäst på alla sätt
Min första vän hette: Pani
Kärlek är: fint
När jag borstar tänderna: njuter jag från tårna
När jag lagar mat: så blir de oftast nåt som går fort att göra
Jag tänder på: läppar och ögon
Det sexigaste yrket är: musiker
Det är charmigt när: man är egen
Jag är rädd för: mördare, isbjörnar, ormar, krokodiller osv.
Den värsta känslan är: otillräcklighet
Den bästa känslan är: fullkomlig lycka
Jag är bäst på: att skratta
Jag är sämst på: att vara ensam.
Om jag va ett djur skulle jag vara: nåt mäktigt
Om jag va en insekt skulle jag vara: inte en trollslända iaf, de lever bara ett dygn
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: en motorsåg
Jag kommer alltid att vara: galen i Elvis
Det finaste som finns är: gemenskap
I sommar: har jag haft de helt fantastiskt
Sist jag grät var: i onsdags skulle jag tro
Jag kan: hela don't stop me now, utantill
Jag kan inte: hjula
När jag vill tänka går jag: in i duschen
När jag bakar så bakar jag: kladdkaka blev de idag
Min mobiltelefon är: blå
När jag vaknar på morgonen: hoppas jag alltid att jagkan snooza längre än vad jag kan
Innan jag går och lägger mig: sätter jag oftast igånt teven och somnar till den
Just nu tänker jag på att: jag borde levt under 60-talet
Idag har jag: gått på marknaden och träffat göött folk
Ikväll ska jag: njuta

citron


TWI



sikken helt underbar dag. inledes med massa god frukost, sen ner på marknaden med Sara. mötte upp Fländärs en sväng. Slängde i mig lassange innan jag spanderade hela eftermiddan och kvällen med Liselotte, pizza, kladdkaka och massa film. halv ett väcktes jag och traskade hem i höstnatten med Halmstadfolket i luren, saknar hela gänget där.

strängnäs

så då har de avklarats två hela dagar häruppe. I torsdags när jag kom fram runt 19, slank vi in en snabbis på ateljen, de har blivit hur fint som helst! Så åkte jag hem till mamma åt en massa godsaker och sov sen helt underbart skönt. så fredan for vi ner på stan inhandlade nödvendigheter som jag tar md mig ner, så lunchade Fia, Johan ,jag och Pierre strängnäs pizza. så upptäkte vi att de redan börjat ställa upp stånd inför marknaden, så vi köpte lite cocosbollar innan vi kramades och skildes åt ännu en gång. känns inte helt okej att inte veta när vi ses nästa gång. För Johan dra till Karlskoga och ut på fältet där. Pierre rycker in i Stockholm nästa vecka och Fia jobbar jobbar och jobbar. Hur som haver jag drog hem och bytte om för sen vankades de middag för mig, mamma, Sara och Sandra i Eskilstuna. Beirut såklart, har ine ätit så mycket mat på månader, riktigt riktigt värt. så tillbaka till Strängnäs mötte jag upp Ella, så vi drog till sju rum och kök och pimplade. sen mötte vi upp Arvid i kylan, han skjutsade hem mig de 100 meterna som kvarstod, ni vet folk som har körkort är helt förälskade i att visa sin skills. så somnade jag gott även i natt eller ja imorse blev de ju. så idag drar marknaden igång, så de blir inget stockholms visit för min del. men vad gör de om 100 år? snart kommer iallafall Sara, Benny, Janne och Birgit, då blire marknadsfrukost, sen ska jag göra stan med diverse goingar.

ajö!

"man ser så tydligt på dig att du snusar, för du har så liten överläpp"



har precis lämnat Götlaborg och Pontus och nu återstår de mindre än 5 timmar kvar,bäst. igår firades Ullis bullis för kung och fosterland. de blev lite kåren på det och så slaggade jag i smedbergs helt faantastiskkt sköna säng. kan säga att de tog emot att gå upp nio imorse. underhåller mig lite med camen och att läsa de underbara kapitel 7 ur mc quail, illa.

pengabrorsan

Lovar du att vara ärlig? Ja
Du heter: Lisa
Smeknamn: endel
Låt just nu: lyssnar på the mamas and the papas
Beroende av: pengar, kläder och sällskap 
Favoritkaraktär(er) i bok: om friends var en bok skulle jag älska varenda en 
Vem behöver du mest just nu?: Alla uppåt i landet
Vad tror folk om dig? haha ingen aning
Stämmer det? somsagt
Vad säger du för att imponera på någon? varför ska jag imponera?
Hur imponerar man på dig? de är inte särskilt svårt
Brukar du skratta för dig själv? Haha, ja och ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "sweet ;)"
Vilken är din favoritmålning? massa
Vart bor du? Här
Trivs du där? mycket
Äger du några converse? de gör jag
Festar du mycket? självklart
Sprit, cider, vin eller öl: ALLT
Brukar du bli för full: ha..ha
Vad har du för mobiloperatör: Tre
Är du allergisk mot något: Lögner, Krig och orättvisor.
Har du haft sex idag: alltid
Nästa mål i ditt liv: att inte ha mål utan leva i nuet
Hur svarar du i mobilen: "hallå","hej de är lisa" eller "aaaa"
Vem ringde du senast: Kim
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "vad görru?" osv osv
Antal timmar sömn inatt: ej tillräckligt
Sov du ensam: jajemen
Tycker du om din pappa: Ibland, oftast älskar jag honom.
Brukar du komma i tid: oftast
När mår du bra: skapligt ofta
När blev du fotad senast: igår
Hur känner du dig nu: peppad på att festa loss med chicksen
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: äckliga
Är du smart: oftast inte 
Är du aktiv i skolan: det händer
Vad saknar du: alla i hemma i sörmland
Hade du en bra kväll igår: dög
Favoritdryck på morgonen: te eller juice
När brukar du gå och lägga dig: beror på
Är du blyg: händer
Sysslar du med någon idrott: nej, men cyklar sjukt mycket nu för tiden
Vill du hellre ha mail än brev: älskar brev
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Tredje.
Hur mycket krävs det för att du ska bli full: inte mycket
Har du spytt offentligt: sant
Vad är det pinsammaste du har gjort på fyllan: det vill man inte veta
Använder du stjärnor eller kajal: kajal
Är du nöjd med ditt liv: sant
Om inte, vad vill du ändra på: ..
Kategoriserar du dig själv i någon speciell stil: periodare
Är du bortskämd: jag vet inte
Vad gör du i morgon:
sitter på en buss i 9 timmar träffar Pontus och sen åker jag hem till Strängnäs och pussar på alla älskade människor där

CCR



människor! om ungefär ett dygn är jag hemma i Stränkan. ska bli galet kul att träffa alla goingar igen. Anna skrev i tidigare inlägg att mitt hår blivit  längre, gött eller vad! känns som om mitt hår aldrig växer, som om de typ växer till en viss längd och sen tar de liksom slut. efter en vända ne på stan med sabina är jag nu hemma, njuter av CCR, var evigheter sen jag lyssnade på dem. jag känner mig rätt nostalgisk, ska bara bli gerymt och komma hem, släppa allt som har med Halmstad och göra ett par dagar.

adios amigos!

explosion


Solo till Don't stop me

Go bananas

Sabilebina och jag

hårdingar

3 gången gillt

Sabina är en GUD på att laga god mat



sabina tog sig i kragen och laddade upp alla hennes halmstad bilder på fejjan. känns som mitt hår förändrats rätt mycket med tiden, livat har de visst också varit.

sen fortsätter jag sjunga


rakt hår faktiskt.

för första gånger på evigheter var det medvind när jag cyklade hem. sov så geerymt skönt i natt och funderar skarpt på att själv flytta till krusbäret. sitter och knarkar håkan vilket är bland de underbaraste som finns.

och dom säger Bla bla bla bla


kåreeewn.

RSS 2.0